homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Petting-2

#20 2014-03-13 20:04:05

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: Petting

roll nu mai cauta simptome !!!!!! Nu esti insarcinata !!!!!
Daca ai fi facut sex cu penetrare si ejaculare in interior , atunci isi puneai semne de intrebare. Alinda ti-a explicat mai mult decat pe intelesul tau cum ramai insarcinata.
Daca esti atat de panicata, si incerci sa ne dovedesti noua ca nu stim prin ce metode miraculoase se ramane insarcinata fara sex, du-te si spune-i asta si unui medic. Dar stai, nu poti, pentru ca stii si tu ca nu ai avea cum sa fi insarcinata ! Ti-a venit menstruatia. Ce mai vrei ? Putea sa tina si 2 zile. Era rosie ? Ah, da.
Daca ai fi fost insarcinata, nu iti venea menstruatia ! si nu, nu este menstruatie peste sarcina sau sangerare de nidare. Ca nu te tinea 7 zile.
Sfatul meu, du-te fa-ti un test de sange beta hcg, si vezi ce iese, apoi spune-ne si noua smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#21 2014-03-13 20:04:17

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Sa inteleg ca, sa spunem, joi te-ai jucat, iar vineri ti-a venit menstra, ai ramas si insarcinata, ai deja si simptome..hm, in cazul asta luna viitoare nasti lol

Repet ce ti-a spus si Alinda: spui ca stii cum se ramane insarcinata dar arati cu totul altceva. Si sarcina asta,crezi ca se obtine asa, la orice pocnit din degete? E un intreg proces iar unul dintre pasi este penetrare+ejaculare, care la tine nu a existat. Ce tot visezi tu acolo?

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#22 2014-03-13 21:38:07

Demiurg
New member
Inregistrat: 2014-03-06

Nu incerc voua sa va fac sa intelegeti nimic, si nici sa va demonstrez cine stie ce.
Pentru ca, un motiv pentru care am pus o intrebare pe un forum cu acest profil, este acela ca voi stiti mai bine decat mine ce si cum si ma asteptam sa primesc mai mult decat niste cuvinte aruncate, avand in vedere ca m-am mai uitat la intrebari asemanatoare, si erati mai binevoitoare. Si ma asteptam ca voi sa, nu stiu, sa ma calmati in legatura cu asta, pentru ca nu m-am nascut invatata, si nu poti sa stii totul doar din ceea ce citesti.
Voi aveti mai multa experienta decat mine.

#23 2014-03-13 22:27:42

maryu
Hero member

Pai aI primit raspunsuri destul de complete sI la subiect. Insa tu esti cea care pari a ignora raspunsurile primite si tot o tii pe-a ta, una si buna. Pai in acest caz, la ce fel de reactie te astepti? Am citit toate atat de multe prostii, incat rabufnesti la un moment dat. N-am intalnit atatea aberatii "pe vremea mea" si nu reusesc sa inteleg cum s-a ajuns la a crede ca poti ramane insarcinata prin aer asa..sau cum s-au transformat spermatozoizii in supermastozoizi incat sa treaca de orice bariera sa ajunga la superovul, iar daca nu-l gaseste merge si l smulge din ovar doar pt a-l fecunda, ca de', asa dicteaza paranoia oamenilor. roll
Repet..e imposibil sa fii insarcinata. smile

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot

#24 2014-03-13 23:00:11

Demiurg
New member

Va cred ca ati intalnit destul de multe lucruri care au fost stupide si va gandeati cum pot fii chestiile asa.
Da, am primit acele raspunsuri, si am luat-o si prin prisma logicii si a ratiunii, si a posibilitatiilor, si m-am calmat.. dar aceste simptome care mi se intampla fix acum ma fac sa nu mai pot fii asa de..sigura. Adica, tocmai acum s-a nimerit sa le am pe toate..?
Este cumva prea plin de coincidente.
Va multumesc pentru raspunsuri, si-mi cer scuze pentru deranjul cauzat.

Publicitate

loading...

#25 2014-03-14 00:32:11

maryu
Hero member

Nu i niciun deranj. E un forum public, poti scrie/intreba orice. Insa iti recomand sa nu te mai gandesti la asta, psihicul iti influenteaza foarte mult starea fizica. Iti induci simptomele sau cel putin le interpretezi intr-un mod nefiresc. Succes si te asteptam sa ne spui ca ti-a venit menstra si te-ai linistit total. (Cum de altfel se intampla in cazurile de acest fel ) smile

#26 2014-03-14 23:11:04

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

draga mea demiurg,

first thing first. eu sunt medic si iti spun sincer ca nu cred ca esti insarcinata. exista o sansa ca noi toti acum sa explodam pentru ca un extraterestru mov si beat arunca inspre noi cu zmeura extraterestra. pe acest principiu exista o sansa pentru orice, dar nu cred ca e suficient de mare ca sa fii insarcinata. asta daca nu cumva s-a mai intamplat si altceva inainte de episodul pe care il descrii tu, situatie care ar schimba evaluarea. pana atunci, nu ai cum sa ramai insarcinata asa si pace.

second thing second. ai o minte tare ascutita (Stiu ca si paranoia smile si grija exagerata pot determina un fir logic foarte coerent), foloseste-o in scopuri utile. da, probabil ca ai avut o infectie urinara.

third thing third. nu uita pe termen lung sa te informezi si sa te protejezi. fara legatura cu discutia prezenta. e foarte important si te va scuti de multe posibile regrete si griji.

linisteste-te. daca nu vrei sa te linistesti, mergi la un medic, care va sti ce analize sa iti recomande pentru a te linisti si eventual a stabili si ce infectie urinara ai avut smile

succes cu toate!

#27 2014-03-15 11:05:22

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

acele simptome puteai sa le ai din cauza stresului. iti spun din proprie experienta, doar ca eu nu sunt atat de paranoica. mie mi-au aparut cam la o luna dupa contactul cu risc, insa mi-am dat seama ca e imposibil sa fiu insarcinata (la mine era mai grav, avusesem contact sexual, nu ca tine, doar petting, dar fara ejaculare inauntru). aveam toate motivele sa fiu ingrijorata si din cauza asta mi-au aparut N simptome care indicau o sarcina, dar ghici ce? am avut doar o intarziere a menstruatiei si drept urmare, nu eram insarcinata. daca tu stai si te gandesti asa "aoleu, sunt? daca sunt?", e absolut normal sa ti se instaleze chestia asta in minte si sa ajungi sa crezi ca esti. dar nu ramai insarcinata asa usor, mai ales ca, frate, n-ati facut SEX! ca sa ramai insarcinata TREBUIE sa faci SEX cu ejaculare INAUNTRU!!!! (ce-i drept, poti ramane insarcinata si fara acea finalizare inauntrul tau, insa e un picut mai greu decat sa ramai normal, ca sa zic asa)

Ultima oara a fost editat de Emm (2014-03-15 11:06:35)

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#28 2014-03-15 13:34:28

Demiurg
New member

@Maryu, stiu ca psihicul influenteaza foarte mult in orice chestiune, dar este doar un gand, si nu cred ca ma poate imbolnavi in asemenea masura.
O sa va anunt cand imi voi face acel test de sarcina de rezultat, atunci nu o sa mai fie niciun dubiu.

@Moksha, iti multumesc ca ti-ai facut timp sa-mi raspunzi la intrebare, si am incercat in ultimile zile sa o las mai usor cu paranoia si sa ma gandesc ca este doar o stranie coincidenta. Nu-mi face bine nici mie si nici celor din jurul meu sa ma panichez atat.
Episodul pe care l-am descris a fost singurul si a fost exact asa, nu s-a mai intamplat absolut nimic.
Iti multumesc inca o data pentru sfaturi.

@Emm, sunt atat de panicata tocmai din cauza acelei posibilitati de a ramane fara finalizare. Pentru ca nu imi cunosc atat de bine corpul, deoarece pana acum nu am avut niciun motiv sa ma interesez mai temeinic in legatura cu..mine, ca sa zic asa.
Banuiesc ca, a fost o greseala sa fac ceva fara sa fiu absolut sigura de..tot, m-as fi scutit de toate grijile de acum.
Iti multumesc ca..mi-ai raspuns. big_smile

#29 2014-03-15 14:01:04

Ramoona
Full member
Inregistrat: 2014-01-03

Toate se afla in timp... dar trebuie sa te informezi
Eu zic sa pui mana si sa mai citesti una alta si cand iti zic 10 persoane acelasi lucru sa nu mai zici ca e ca tine nu ca ei smile de aia ai intrebat sa aflii.
Ideea ca ti s-au intamplat "fix toate" in acelasi timp e ca tu ai cautat doar care sunt simptomele si daca tu credeai "aoleo sunt insarcinata" aia e,psihicul tau lucreaza asa ti-ai autoindus ideea ca ai si aia si aia big_smile

TOGETHER is my favorite place to be. hjarta

#30 2014-03-15 14:08:36

Demiurg
New member

Da, trebuie sa o fac, si am nevoie de o sursa mai sigura si mai demna de incredere.
Nu am stat sa ma interesez de absolut toate simptomele, doar le-am vazut pe cele obisnuite, fara sa stau sa le analizez, si pur si simplu s-au intamplat si altele de care nu citisem, ci care se puteau deduce, sau despre care puteai afla doar cautandu-le separat.
Poate le-am analizat fara sa-mi dau seama.
Imi cer scuze inca o data pentru..hm, uragan. big_smile

#31 2014-03-23 13:09:10

Demiurg
New member

Si am facut testul de sarcina, si a iesit negativ.
Totusi, am impresia ca am pus 5 picaturi. Credeti ca influenteaza cu ceva?

#32 2014-03-23 13:29:11

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu, nu influenteaza

#33 2014-03-29 19:34:30

madykat
New member
Inregistrat: 2014-03-09

Fetelor, sunt cam in aceeasi situatie. Luna trecuta am trecut printr-o sperietura prin care nu as mai trece pt nimic in lume. Ieri seara, in ultima zi de menstruatie, eu si prieteneul meu am facut petting dar nu a existat penetrare pentru ca nu am avut prezervativ si nu am vrut nici in ruptul capului, insa, lichidul lui preejaculator a ajuns pe vaginul meu iar acum griji, griji, griji...
Gargarita mi-a spus ca nu sunt sanse de sarcina insa as dori si alte pareri. Multumesc !

#34 2014-03-29 20:55:24

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Nu sunt sanse de sarcina, stai linistita..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#35 2014-03-29 21:07:06

madykat
New member
Inregistrat: 2014-03-09

Iti multumesc pentru raspuns! ♥

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.