homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamurire in legatura cu Sure Check

#1 2014-03-07 00:36:37

yousuck5
New member
Inregistrat: 2009-08-11

Nelamurire in legatura cu Sure Check

Buna seara smile . Am avut contact sexual pe 1 februarie(si precizez si aici ca nu eram in perioada de ovulatie) ,si s-a rupt prezervativul, dar nu se terminase prietenul meu, acum trebuia sa imi vina ciclul pe 28 februarie si inca nu mi-a venit. Precizez faptul ca de cand am intrerupt AC imi vine neregulat si la cam 38-42 de zile(ultima data mi-a venitt ciclul pe 20 ianuarie si mi s-a terminat in 25 ianuarie) . Am tot avut saptamana asta ceva dureri mici in zona ovarelor,si inca am .. Ideea e ca m-am cam stresat in ultima perioada si cu sesiunea si tot ..Mi-am luat azi un test de sarcina Sure Check si am urmat instructiunile .. L-am scos din folie si cam dupa 1-2 minute l-am si folosit..am pus 4 picaturi de urina cu pipeta ...am asteptat 5 minute si mi-a iesit doar linia in dreptul literei C..am asteptat pana la 10 minute si tot o singura linie a ramas,adica negativ. Ce nu am inteles eu este ca , acest test venea cu un capac peste zona aia unde iti apar liniile si Eu cum am scos testul din folie am si luat jos capacul. Nu am asteptat 10 minute ca sa iau jos capacul. Si nu stiu .. afecteaza cu ceva rezultatul testului faptul ca nu am tinut capacul ? Am cautat pe google despre intrebarea asta si nu am gasit mare lucru, ba intr-un loc zicea ca nu afecteaza cu nimic rezultatul si in alte locuri erau raspunsuri vagi nu reuseam sa imi dau seama. Daca m-ati putea ajuta si pe mine cu un raspuns as fi foarte fericita big_smile .

Multumesc ! big_smile

Ultima oara a fost editat de yousuck5 (2014-03-07 00:38:00)

~ We were given: Two hands to hold. To legs to walk. Two eyes to see. Two ears to listen. But why only one heart? Because the other was given to someone else. For us to find. ~

#2 2014-03-07 00:50:42

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: Nelamurire in legatura cu Sure Check

E tip caseta, nu? Nu cred ca afecteaza cu ceva acel capac.. Adica daca era sa se pozitiveze se pozitiva oricum.. Dar daca vrei sa dormi bine noaptea, mai fa un test, dar din punctul meu de vedere nu sunt sanse de sarcina

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#3 2014-03-07 00:57:27

yousuck5
New member

Da, e de tip caseta big_smile. De iesit, dupa cum am  zis a iesit negativ deci nu stiu . Oricum mai astept sa vad ,sper sa imi vina ciclul, ca de avut dureri tot am smile . Numai ca aia era problema mea ca nu intelegeam daca afecteaza sau nu rezultatul, ca ,ce am citit pe net nu zicea nimic concret . Si zici sa mai fac inca unul?sau sa mai astept pana luni sa vad daca imi vine ciclul ?
Multumesc de ajutor, m-am mai linistit putin big_smile .

Ultima oara a fost editat de yousuck5 (2014-03-07 01:04:48)

~ We were given: Two hands to hold. To legs to walk. Two eyes to see. Two ears to listen. But why only one heart? Because the other was given to someone else. For us to find. ~

#4 2014-03-07 01:13:30

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Eu as astepta sa apara menstruatia, dar daca esti mai panicoasa mai fa unul. Oricum dupa intreruperea pastilelor e posibil sa dureze ceva pana ti se regleaza menstruatia. Deci stai calma..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#5 2014-03-07 10:19:07

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

nu influenteaza cu absolut nimic capacul ala. este negativ daca a avut doar liniuta de control.

Publicitate

loading...

#6 2014-03-07 10:30:01

yousuck5
New member

Ok, multumesc mult pentru tot big_smile. Da a iesit oricum negativ ca a avut doar liniuta de control din dreptul literei C,cum a scris pe instructiuni. O zi frumoasa va doresc ! puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.