homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare la inceputul sarcinii

#1 2014-03-07 13:27:30

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

sangerare la inceputul sarcinii

Buna fetelor! Revin si eu dupa mult timp pe forum cu o problemuta...
      Prima zi a ultimei perioade menstruale a fost pe 26 iaunuarie. Am facut in 4 martie primul test de sarcina, mi-au iesit 2 liniute..una nu chiar asa intensa. Am repetat testul in 5, cu prima urina de dimineata, si mi-au iesit 2 liniute clare si cam de acceasi intensitate la culoare. Am zis ca totul bine si frumos..in sfarsit am ramas si eu insarcinata (muncim de cateba luni pentru asta ). Avand in vedere ca programul de la lucru nu mi-a pesmis sa ajung chiar atunci la ginecolog, mi-am propus sa ma duc luni dimineata.
      Toate bune si frumoase..pana azi noaptea cand am avut ceva dureri pe sub burta..asemanatoare cu cele de la menstruatie..ma gandeam ca o fi ceva normal in sarcina..ca se intampla ceva pe acolo..de dimineata insa m-am trezit cu o sangerare....nu foarte cantitativa..da mi-i s-a parut cam rosie..am zis ca ori mi-a venit menstruatia, ori ceva nu-i in regula. Am fugit la farmacie sa repet testu de sarcina. DUpa nici 2 minute a aparut si a 2-a liniuta..deci sarcina inca mai e..inseamna ca ceva nu-i in regula cu sangererrea.
      Am fost la urgenta, m-a consultat doamna ginecolog la ecograf intravaginal, si mi-a zis ca se observa ca ar fi o sarcina de 3 saptamani, ca s-a format nu stiu ce sac pe acolo (s-a exprimat cumva stiintific, da numa termenul de "sac" l-am retinut) si ca acuma ar urma sa se fixeze embrionul. Zicea ca e foarte mic..are cam 3-4 mm, si ca se mai intampla ceva sangerari in momentul in care se fixeaza. SAngerarea era maronie cand am ajuns la urgente, desi dimineata eu am vazuto rosie.. Cam peste o saptamana zicea doamana doctor ca ar trebui sa se vada exact daca e bine cu sarcina, daca s-a fixat si dimensiunile exacte.
     Mi-a dat ceva tratament..Arefam una pe zi sa o introduc seara in vagin, no-spa de 3 ori pe zi si acifol tot una pe zi. Zicea ca astea ajuta la fixare.
      Ce nma sperie pe mine e ca inca sangerez, si eu vad rosie sangerarea aia sad e ceva normal? cand ar trebui sa se opreasca? mi-a zis doctorita ca nu e nimic de facut..tre sa astept. Adica tre sa stau pana saptamana viitoare cu stresu asta? mentionez ca e prima sarcina..si ne dorim foarte mult copilu asta.
      Astept un raspuns va rog!

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#2 2014-03-07 13:36:41

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: sangerare la inceputul sarcinii

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.