|
Nu esti logat.
Papule#1 2014-03-12 09:39:18
PapuleBuna,de aprox 2 luni ma confrunt cu niste papule care imi ies in zona fruntii(am decat cateva,insa sunt foarte inestetice si nu pot scapa de ele,am incercat sa le stroc dar nu am ce stoarce la ele si mi-e frica sa nu raman cu semne)...Va rog mult daca v-at confruntat si voi cu problm asta sau stiti ceva care sa dea rezultate spuneti-mi si mie Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #2 2014-03-12 19:08:45
Re: Papuleeu zic sa mergi la dermatolog inainte sa cauti solutii in vastul internet...poate ca diagnosticul este extrem de evident si tratamentul este foarte simplu. Ultima oara a fost editat de moksha (2014-03-12 19:09:21) Offline #3 2014-03-12 19:45:01
Re: PapuleBuna seara . Nu stiu daca scriu unde trebuie dar am si eu o intrebare,sper sa ma puteti ajuta . Astazi mi-a venit menstruatia si pana acum e inchisa la culoare/maronie si putina cantitativ. Am dureri de burta specifice,dureri de sani inainte,acum odata cu inceperea ei s-au mai redus. Contacte sexuale am avut,dar protejate. AC nu iau. Ultima menstruatie a fost normala. Pana acum nu am mai patit asa ceva,e normal ca in prima zi sa fie si asa??...sau ar putea fi ceva mai grav? Sunt chiar ingrijorata. Va rog,help sau o parere . Am mai citit pe forum ca mai exista si menstruatie peste sarcina(desi nu am avut CS neprotejate )care e asemanatoare cu ceea ce patesc eu acum dar nu s-ar manifesta si cu dureri de burta si sani etc. Nu stiu ce sa cred Ultima oara a fost editat de LoriA (2014-03-12 19:47:32) Offline #4 2014-03-12 21:07:18
Re: PapuleDaca au fost protejate de ce te temi de o posibila sarcina? Se mai intampla sa vina si asa. Ultimele menstre asa au fost Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2014-03-12 21:29:25
Re: PapulePai am zis sa iau si posibilitatea sarcinii in calcul mai ales din ce am mai citit pe aici. Au fost protejate cu prezervativ,dar nu le-am mai si verificat la sfarsit,nu stiu ce sa zic,e de ajuns o mica fisura in ele si na.... Am pus intrebarea deoarece asa ceva nu mi s-a mai intamplat vreodata,nu stiam daca si la altcineva. Si,la ce te referi cu "ultimele menstre asa au fost" ? Multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2014-03-13 08:42:23
Re: PapuleUltimele 3-4 menstre. Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2014-03-13 11:56:28
Re: PapuleUltimele 3-4 menstre au fost normale la mine daca la asta te referi . O intrebare doar mai am: daca e sa fie sarcina sanii continuau sa fie durerosi/sensibili si NU isi reveneau sauu??...pentru ca la mine si-au revenit. Ms Offline #8 2014-03-13 14:01:19
Re: Papuleda,continuau sa fie durerosi,calmeaza-te..contact proteja+menstra=Nu sarcina Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|