Intrebari si raspunsuri pentru viiitoarele mamici-38-76
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viiitoarele mamici-38
hey fetelor ma bucur ca sunteti bine, happy
- rona_persefona
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-11-15
Neata, fete frumoase!
Va multumesc la toate pentru gandurile bune!
Cristinel drag, multumim ca te gandesti la noi... Azi vad ca m-am trezit mai bine, n-am vomat deloc, sper sa nu se mai intample toata ziua, dar inca e devreme. Concediu deocamdata nu pot lua. Am o minivacanta de 4 zile cu tot cu weekend de paste, dar vom zbura afara, am programat-o cand nu am simteam atat de rau. Mi-e si frica de zbor. Nu e mult, sunt vreo 2 ore de zbor, sper sa nu i afecteze pe bebei si sper sa ma simt bine pentru calatoria asta. Tu ce faci? Te-ai mutat? Cum te simti? A crescut burtica?
Iulia, multumesc scumpa. Fetita ta ce face ? Cum te mai simti acum? Blue, multumesc si tie, draga mea. Mai ai un pic....si ajungi cap de lista. Jac, imi pare rau pentru glicemie, cred ca daca te monitorizezi atent, o sa fie totul in regula. Muco, multumesc si muuulte, mulkte felicitari! Acum am citit ca esti insarcinata cu bebe 2! Bravo! Sa fie totul bine! Loth, felicitari si tie! Ma bucur din suflet ca s-au aranjat toate in viata ta si ti-ai implinit visul! Oana, imi pare rau pentru probleme. Nu cred ca mai poti face cerclaj la varsta asta a sarcinii. Dar nu sunt sigura. Stiu ac cerclajul in mod normal se face pana in sapatamana 18, ideal la 12, 13. Dar din ce am citit eu, in stadiile mai tarzii de sarcina se foloseste pessary. Sper sa stea cretulina cuminte si sa vina pe lume la termen!
Annabel, iti intorc pupicii inapoi cu mult drag. Noi mai avem eco marti- cand facem morfo si dublu test. Pisi, acum am citit de baietel! Felicitari! Bafta multa si cu analizele, sa te lamureasca hematologul si sa fie bine!
O zi frumoaas tuturor!
“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- Cristina2013
- Full member
- Inregistrat: 2013-10-23
Pisi eu vad clar o putulica de baietel acolo , felicitariiiiiiiiii .Si eu presimt tot ca baietel am . Rona , de ar trece starile de rau .Distractie placuta pe Sfintele Paste , bebeii vor fi bine sa stai linistita . Noi da ne-am mutat , mi-am aranjat tot la locul lor , burtica creste , saniii mai repede decat ea si deja observ ca hainele sunt din ce n ce mai stramte. Am sa pun o pozica de ieri . Jaqcui of, e rau ca suntem departe de casa si nu avem ajutorul nimanui , si mama la fel munceste si le da concediu in august asa ca nu poate veni , soacra la fel ca printre una si alta nu il poate lasa pe socru acasa singur .... spre uimirea imensa a mea -pentru ca nu a vrut sa ii ajute pe ai mei cand eram noi mici - bunica s-a oferit sa ma ajute , sa vina chiar si aici .... dar imi e ca imi face capul calendar si mai bine nu . Oana sa stai linistita si fara mult efort mai ales ridicat greutati , o sa fie bine Bee ma bucur ca totul e bine .. eu la 6+ la fel am vazut embrionul si inimioara iar abia pe la 8+ am ascultat inimioara .Pupici Sarei Sonicu meu drag si frumos
08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡ Te rugam mult Doamne ajuta-ne sa fie bine ... Multumim pentru aceasta minune!
- iuliabebe
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2013-05-10
Neatza fetele
Rona, eu sunt bine, n-am mai avut nici macar o greata de pe la 17+ Iar de vomat nici atat! De aceea zic ca o sa treaa si la tine. Uneori mai am arsuri, dar asta se intampla cand mananc aiurea.
Azi am morfo de trim II si am niste emotii de nu mai stiu de mine!
Pisi, nici eu nu am inteles prea bine ce a zis drul. De expl, cumnata mea are ok analizele pt trombofilie, dar mutatiile i/au iesit aiurea. Tot genetic si la ea pt ca isi mosteneste bunica. Si a inceput clexane deja. Feliciari pt cuculetz!!
Soni
pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre!
- mucoasa
- Insomniac member
- De la: ardeal
- Inregistrat: 2011-04-28
jac si eu am avut asa o perioada, era depresia mea in floare dar a atrecut pana la urma, te inteleg prea bine, e tare greu sa fii singura cu bb oana stai linistita la pat, si eu asa simteam ca iese bb asa ma apasa, dar pana la urma s-a nascut la 37, lasa gandurile negre deoparte happy felicitari pt inimioara roma mersi mult sa te simti bine in minivacanta pisi felicitari pt bb boy blue multumesc de raspuns sonia, cristina si fetele va pup pe toate
azi am de gand sa spal cateva geamuri , sper sa si reusesc daca ma lasa taniuca
aaa si apropo de greturi, au inceput sa ma lasa si pe mine, se mai raresc
5 iunie 2012 Doamne iti multumesc pt minunea noastra!
- pisiraluk
- Full member
- Inregistrat: 2013-10-25
Iulia mult succes la morfo,asteptam poze! Poate nu m-am exprimat nici eu prea bine.A zis ca genetic daca am cazuri in familie de tromboza si de infart la parinti,bunici.si nu am.am facut mutatia pentru factorul v leiden si o sa am rezultatul in 2 saptamani. Iulia dar cumnatei tale ce i-a iesit? Stiu ca parca tu cereai mailul dna dr Uscatescu,oare raspunde chiar daca nu cunoaste persoana? Sa ii trimit si eu mail...
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
- pisiraluk
- Full member
Anca am fost la dr vulcan genica de la clinica hiperdia.
- sonia30
- Moderator
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- pisiraluk
- Full member
Sonia pai cu ce risc acum,ca am facut analiza,ce ma sfatuiesti sa fac??? Imi poti da mailul dnei dr???
- oana_isabela
- Full member
- De la: targoviste
- Inregistrat: 2013-09-24
Buna burtici frumoase! Aseara am dormit mult mai bine si mai mult asa ca astazi ma simt super bine.Am lasat gandurile negre deoparte,sunt mai optimista.eu o sa fac tot ce tine de mine ca sa fie bine. va multumesc din suflet pt sfaturi. multa sanatate va doresc! o zi minunata tuturor!
Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
- anca90
- Platinum member
am auzit de ea, pisi. sper sa fie un medic bun.
sonia
oana ma bucur ca esti mai optimista. asa si trebuie. cu incredere, totul va fi bine.
- pisiraluk
- Full member
Anca mie mi s-a parut ok,adics s-a uitat pe toate analizele,mi-a explicat ea pe acolo,mi-a aratat niste note de curs despre mutatii,mai cauta ceva si nu a gasit si mi-a dat si nr ei de mobil ca i-am zis ca poate nu ajung cu rezultatul la ea si sa o sun.si nu i-am dat nica spags si mi s-a parut super ok Acum astept daca ma poate ajuta cineva cu mailul dr U
- anca90
- Platinum member
pisi: ...@...
Ultima oara a fost editat de anca90 (2014-04-11 12:31:35)
- sonia30
- Moderator
raluk,voiam sa zic ca daca ai leidenul trebuie heparina.ti-l scrise anca.
- pisiraluk
- Full member
Multumesc fetelor.am notat,o sa incerc si cu un mail Sonia acum astept rezultatele la leiden,si iti dai seama ca o sa fac ce trebuie in continuare.nu intelegeam la ce te referi,dar aqm am inteles,nu puteam sa stau linistita daca nu stiam ce este cu mine.acum vreau sa fim optimista pentru bebr si sa nu ma gandesc prea mult la mutatii ca poate nu o sa fie cazul Va pup
Multumesc pentru felicitati Jacq nici mie nu mi'a zis sigur,ci doar ca e posibil sa fie baietel...insa poza parca zice totul...om trai si om vedea,importamt sa fie bine si sanatos/oasa
Ultima oara a fost editat de pisiraluk (2014-04-11 12:20:02)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|