homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E posibil sa fi ramas insarcinata?

#1 2014-03-24 14:10:57

alinush11
Membru
Inregistrat: 2010-10-17

E posibil sa fi ramas insarcinata?

Buna ziua, sunt noua pe forum...imi cer scuze pentru eventualele greseli. Am o problema, mi-e frica sa nu fi ramas insarcinata. Deci sunt la a doua folie de anticonceptionale desorelle(acuma sunt in ultima saptamana), dupa pauza de 7 zile am luat pastila(in a 8-a zi) iar la o ora jumate am avut un scaun moale(nu a fost apos), in urmatoarea zi am avut un contact sexual cu ejaculare. e posibil sa nu se fi absorbit pilula? Au trecut 13 zile de atunci nu am avut niciun simptom de sarcina, doar mi-au crescut mult sanii, nu ma dor, nu am mameloanele inchise la culoare, etc. Ieri am observat o sangerare maronie pe hartia igienica, iar azi am avut o pata rosie pe chilot. M-am speriat pt ca am crezut ca e asa numita sangerare de nidare. Azi am facut un test de sarcina(repet la 13 zile dupa contactul cu pricina) si a iesit clar negativ(am stat 5 minute cu ochii pe el si nici urma de ce-a dea 2 linie). Am motive de ingrijorare?

#2 2014-03-24 14:13:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: E posibil sa fi ramas insarcinata?

nu, nu ai motive, sangerarea e probabil spotting, un efect secundar normal in primele luni de AC

#3 2014-03-24 14:20:05

alinush11
Membru
Inregistrat: 2010-10-17

Re: E posibil sa fi ramas insarcinata?

heimdall a scris:

nu, nu ai motive, sangerarea e probabil spotting, un efect secundar normal in primele luni de AC

Multumesc mult pt raspunsul prompt, eram ingrijorata pt ca m-a durut f putin si burta si cand esti stresata iti faci tot felul de scenarii

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.