|
Nu esti logat.
Gynozol reactii adverse!!!!#1 2014-03-27 07:13:27
gynozol reactii adverse!!!!buna! de cateva zile au inceput simptomele de mancarime, discomfort si usoara secretie... am fost la farmacie pt achitionarea unui tratament si mi s-a dat gynozol ovule (eu am mai folosit pimafucin cu alta ocazie, prescris de medic dar acum nu l-am mai gasit in nicio farmacie). problema a inceput in momentul in care a venit seara si am utilizat ovulul. dupa dupa cateva minute am inceput sa simt niste intepaturi si spasme ale vulvei de imi vine sa ma urc pe pereti!!!! am folosit si a doua seara si acelasi lucru ..... sa inteleg ca asta este o reactive adversa si a nu ar mai trebui sa il folosesc??? ce ar trebui sa folosesc??? ( consultatiile la medic se fac doar cu programare ceea ce dureaza cateva zile iar eu nu mai support candida asta!!!) help please!!!! Offline #2 2014-03-28 10:55:23
Re: gynozol reactii adverse!!!!Cel mai adesea patesti asta din pricina ca te speli in vagin inainte de a aplica ovulul. Consultatii medicale pe forum nu vei primi. Orice antimicotic ar putea rezolva problema candidozei. Gynozol e un antimicotic foarte eficient Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|