homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vesnica dilema...intarziere menstruatie

#1 2014-03-29 15:49:23

dana_25
New member
Inregistrat: 2011-03-30

vesnica dilema...intarziere menstruatie

Buna fetelor. Stiu ca ce urmeaza sa intreb e deja expirat, dar sunt f stresata si mai vreau niste opinii obiective. Am luat ac 2ani jumate, marvelon. Le-am intrerupt acum aprox 7luni pt ca eram mereu balonata si umflata(nu m-am ingrasat, nu mancam mai mult, dar pur si simplu eram mereu umflata ). Pe langa asta mereu mi-a fost teama de toate efectele secundare posibile, mai ales ca am ib familie un istoric de prb cardiovasculare. In fine, nu mai conteaza motivele acum. De atunci am facut-o protejat mereu primele 4luni, pt ca inca imi era ciclul putin dereglat si am zis ca nu vreau sa risc. Mi-a venit ciclul in prima luna de la oprirea ac la 34zile, apoi urm luni, la 31,34,32,33,35zile. 35a fost cel mai mult. Mentionez ca eu inainte de ac eram 'ceas', imi venea la 29-30zile si niciodata nu mi-a intarziat mai mult de 2zile. In februarie mi-a venit pe 20, si luna aceasta conform calculelor mele(33zile media conform ultimelor 6luni) trebuia sa imi vina pe 25. sau pe 27 daca luam in considerare maximul de 35de zile si nu media. Inca nu mi-a venit(azi e a 4a zi de intarziere, sau a 2a daca ne luam dupa maximul de 35zile). Din pacate am avut cateva contacte sexuale neprotejate, dar nu in perioada fertila(adica nu in perioada 5-13 martie, cand am considerat riscant, adica am considerat o medie de 33zile pt ciclu pe baxa ultimelor 6luni si iesea ovulatia undeva intre 9-11martie). Chiar am avut putine contacte per total, pt ca iubitul e acasa doar in weekenduri. Asadar, am avut contact neprotejat (dar fara finalizare in mine) pe 1 si 2 martie, pe 8 si 9 a fost protejat, pe 14 si 15 protejat, pe 16neprotejat,  22 si 23 neprotejat. Eu ma gandesc ca sunt sanse mici sa fiu insarcinata, am mai folosit metoda calendarului inaibte de ac si nu am ramas niciodata, chiar si cand aveam contacte mai dese, de 4ori pe sapt. Mi-as lua un test, dar nu stiu daca e relevant deocamdata. Ma doare putin burta, ca inainte de ciclu, am sanii tari si scurgere vaginala mai abundenta. Aseara am observat o pata f mica de sange pe chilot, am crezut ca imi vine azi calumea dar nimic inca, doar pe hartie putin roz-maro cand ma sterg, dupa urinare. M-am speriat si mai tare pt ca stiam de asa numita sangerare de nidare, care se manifesta astfel, atunci cand esti insarcinata. Voi ce spuneti? Sa mai astept cateva zile ciclul, sau sa fac un test maine? Daca ajung la avort cred ca nu mai las ac niciodata, nici daca mor...sad

Ultima oara a fost editat de dana_25 (2014-03-29 15:54:35)

#2 2014-03-31 06:21:37

dana_25
New member
Inregistrat: 2011-03-30

Re: vesnica dilema...intarziere menstruatie

Se poate inchide, ieri mi-a venit,deci e totul ok:)

Ultima oara a fost editat de dana_25 (2014-03-31 06:22:10)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.