homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Contraceptie esuata sa nu?!? Va rog, sa-mi dati un sfat!

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Contraceptie esuata sa nu?!? Va rog, sa-mi dati un sfat!

#1 2014-04-09 16:33:09

marina marinescu
New member
Inregistrat: 2013-07-26

Contraceptie esuata sa nu?!? Va rog, sa-mi dati un sfat!

Scuze pt postarile multiple, insa de-abia acum am vazut unde trebuia sa postez...
Am mare nevoie de ajutor!
Sambata (05.04.2014) am avut contact sexual cu prietenul meu (am folosit ovul Pharmatex + metoda coitului interrupt).
Duminica dimineata mi-am facut un test de ovulatie, caci obisnuiesc sa il fac in fiecare luna neavand ciclu regulat, si surpriza eram in punctul de maxim al ovulatiei. Am ovulat cu cateva zile mai repede decat ma asteptam.
Intrebarea este: oare a fost suficienta protectia avand in vedere ca eram chiar la ovulatie sau era necesara si pastila de a doua zi?
Si daca e necesar mai pot lua postinorul sau escapelle acum, avand in vedere ca au trecut 100 de ore de la contact? (citisem undeva ca pastilele de urgenta ar avea efect pana la 120 de ore...)
Ma streseaza foarte tare gandul ca s-ar putea intampla ceva nedorit...

#2 2014-04-09 19:15:56

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: Contraceptie esuata sa nu?!? Va rog, sa-mi dati un sfat!

Era necesara pastila de a doua zi in termen de 72 de ore de la contactul cu risc..acum o iei degeaba. Dupa parerea mea sunt sanse mici sa ramai insarcinata dar nu nule.. Ce sa zic, faci un test la 3 saptamani de la contact si vezi ce iese. Succes ! Si pe viitor, nu te mai baza pe ovule.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#3 2014-04-09 19:39:51

marina marinescu
New member
Inregistrat: 2013-07-26

Re: Contraceptie esuata sa nu?!? Va rog, sa-mi dati un sfat!

M-am tot gandit daca sa o iau sau nu si de aceea am intarziat si ce-i drept m-am bazat si pe faptul ca s-ar putea lua si dupa cele 72 de ore (cel putin asa am citit pe vreo 2 site-uri). De regula folosesc ovule+coitului interrupt, iar in perioada cu risc prezervative+ovule insa acum mi-a scapat.....si Ac nu am voie sa iau... sad
Iti multumesc pentru sfaturi!

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Contraceptie esuata sa nu?!? Va rog, sa-mi dati un sfat!

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.