homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastile contraceptive dupa Escapelle

#1 2014-04-14 12:41:24

PatriciaF
New member
Inregistrat: 2011-02-09

pastile contraceptive dupa Escapelle

Buna fetelor! Situatia mea e urmatoarea: am uitat sa iau ultima pastila din folie, care trebuia luata vineri 11.04. Aseara, 13.04, am avut contact sexual neprotejat si apoi am luat Escapelle pentru prima oara, in interval de 12 ore. Nelamuririle mele sunt: imi va veni ciclul normal ca in perioada de pauza dintre folii sau va intarzia? Si mai ales, de cand pot sa reincep administrarea pastilelor? Din a 8-a zi asa cum ar fi normal sa incep o noua folie sau sa mai astept? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

#2 2014-04-14 12:56:02

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: pastile contraceptive dupa Escapelle

in mod normal ar trebui sa vina
incepi din a 8a zi folia noua si te protejezi suplimentar 7 zile

#3 2014-04-14 13:05:58

PatriciaF
New member
Inregistrat: 2011-02-09

multumesc pentru raspuns! o sa incep folia noua in a 8-a zi, asa cum e normal, si sper sa apara si ciclul pana atunci.

#4 2014-04-16 09:12:21

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

PatriciaF a scris:

Buna fetelor! Situatia mea e urmatoarea: am uitat sa iau ultima pastila din folie, care trebuia luata vineri 11.04. Aseara, 13.04, am avut contact sexual neprotejat si apoi am luat Escapelle pentru prima oara, in interval de 12 ore. Nelamuririle mele sunt: imi va veni ciclul normal ca in perioada de pauza dintre folii sau va intarzia? Si mai ales, de cand pot sa reincep administrarea pastilelor? Din a 8-a zi asa cum ar fi normal sa incep o noua folie sau sa mai astept? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Nu, nu o sa vina menstra normal. Ea va fi intirziata de administrarea inutila de Escapelle....acesta e cel mai probabil scenariu.
Oricum insa, incepe folia urmatoare la vremea ei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.