|
Nu esti logat.
Sarcina in timpul spottingului?#1 2014-04-16 01:12:05
Sarcina in timpul spottingului?Dupa ce am luat Postinor 2 sangerarea mi`a aparut exact in ziua cand trebuia sa vina, insa dupa 4 zile normale, au continuat picaturi...sunt in a 11 a zi de cand mi`a aparut sangerarea si a 7 a de picaturi si am facut neprotejat cu sotul meu. Exista vreun risc sa raman insarcinata in timpul spotting-ului de dupa Postinor? Exista ovulatie si in timpul sangerarilor? Daca da..ce as putea sa fac...Astept un raspuns va rog...Avem un baietel de 3 ani si jumatate si nu ne mai dorim inca un copil deocamdata Offline #2 2014-04-16 08:46:07
Re: Sarcina in timpul spottingului?ce nu inteleg eu e cind a fost ultima menstra normala inainte de Postinor si care e durata ciclului tau menstrual. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2014-04-16 10:08:17
Re: Sarcina in timpul spottingului?Ultima mentruatie inainte de Postinor am avut-o pe 8 martie, iar dupa postinor pe 4 aprilie. Am luat anticonceptionale pana in ianuarie, le-am intrerupt pt 3 luni, dar...s-a intamplat asa...si spuneti ca exista risc pt contactul de ieri -15 aprilie - chiar daca mai sangeram? Deja sunt ingrijorata... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|