Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 31-25
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 31
Neata Mai asta a meu isi mananca mainile grav, nu ii ie foame, acu i am dat sa pape...suzeta o arunca avem 3 luni pe 30...
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
Adina, la noi se fac si activitati. Adica decupat, lipit, pictat, colorat, gimnastica de inviorare , cantecele, povesti dupa imagini, etc. Asta la grupa mica unde e Natalia. Nu stiu cat difera grupa mare.
Ea e nascuta in iunie, deci n-ar fi o problema ca nu ar face 4 ani in timpul anului. Ma gandesc numai la faptul ca va trebui sa schimbe mediul cu totul...
In plus, daca as putea s-o tin la cresa pana in 2016, cred ca ar iesi tata la pensie si ar putea merge la gradi cu program redus. In fine, sa ajungem acolo.
Am fost si noi la Lidl si i-am luat blugi, dar a trebuit sa-i iau 98 ca s-o cuprinda in talie. E adevarat ca avea pe ea o salopeta tot de blugi (suntem fani, avem 3 ), cam lalaie, dar totusi. Si era un model mai largut, ca mai era un model skinny, aia nicio sansa s-o cuprinda nici la picioare, in talie nici atat. Si 98 sunt luuungi si nu merg scurtati ca au elastic jos. Cred ca in toamna ii vom purta. A, si pantaloni kaki cu buzunare i-am mai luat. Aia i-au mers 92.
Angel, rubeola. Dar cred ca toate difera de la copil la copil. Natalia nu a avut niciun simptom la varicela, direct bubite.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
katey mersi, asta banui si eu, se aseamana si bubitele parca vad maine ce zice pediatrul
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
da , am vazut si eu si pantaloni kaki si blugi , dar aia skinny, noua ne vin 98 clar, ba ne sunt largi in talie ...noi suntem manechin tinem la silueta .
da ,e bine gandit faza cu gradi, eu zic ca o poti tine clar, e bine ca fac si activitati de genul asta, desi nu cred ca e dupa vreo programa, dar na nu conteaza , important e ca fac, ana in primul an de gradi -la grupa baby (deci tot regim de cresa), are in fiecare zi cate o fisa , e datata, cu lipit, colorat, pictat, bine cele mai multe mazgalite, dar erau...spre deosebire de anul asta, unde primim in fiecare sapt programul cu tot ce fac, dela jocuri, la alte activitati, plus ca vine cu tot felul de chestii facute de ei: in joia mare radea ingrijitoarea cand o aducea pe scari:,,usor ana sa nu spargi oualele ,, si imi ziceau,, doamna v-ai scos, nu mai trebuie sa mai vopsiti oua ,, ....era un cosulet hexagonal din hartie, prins cu hartie creponata si lipit cate un ou mare de carton pe interior pe fiecare latura, oualele pictate normal, iar in mijloc iarba din hartie creponata si lipit iar un ou in mijloc..in plus si inca io felicitare cu un mesaj lipit in ea, iar pe exterior un pui iesit in oua, tot asa lipit de ei. bine au fost multe, deja le strang pe toate : pahar cu flori de hartie , rama de 8 martie, etc
9 ani de copilarie ....
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Neata
Jac, mie mi a spus pediatra ca bine daca isi rod sau isi baga manutele degetutele in gurita. Nu mai stiu exact motivul dar e de bine. Tot asa si a,mea,pitica pe la,2 luni-3. Cresteti,cresteti..repede!
a ?nceput iar sa,ploua,aici..ce,mă enerveAza vremea asta
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2014-04-28 13:12:18)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- Getaway
- Hero member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2013-02-25
Multumim, fetele. Scarletica iubita, suntem bine. Adormim la 01 noaptea si ne trezim la 12. Bine, cu pauze de papa. Iar am o rana la un san, la mine vad nu se obisnuiesc sanii. Of. Voi sunteti bine?
Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena 19 februarie 2014 Doamne ajuta
- Katey
- Addicted member
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Ai dreptate Maje. Asa este. Asta e cursul lucrurilor...usor de zis..dar ce sa faci..
Jac ,condoleante! se face băiatul mare o sa fie bine la botez
Getut, sa va trăiască micuta crestinata. Ce t?rziu se culca.
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
Maje, asa-i ce sa facem, plus ca eu gandesc (,) ca bicu este cu noi... Kate imi imaginez, tata a murit aproape de Craciun, mult timp am urat Craciunul di facut brad si tot tacamul, nu ca acum il iubesc, Craciunul e ceva naspa pt mine, imi aduce aminte de copilarie, de tata, de familia mea care s a rupt dintr'o data Ei, si eu bocesc, dar macar bicu a trait 80 de ani..tata 38 Va pup, nu inteleg de ce trebuie sa fie asa, de ce trebuie sa suferim, dar daca ne punem la intrebat nu terminat niciodata A meu si masa, vroiau sa faca botezul acum, inainte sa stim ca bicu moare, vroiau dupa Pasti si parca am stiut, am tinut'o ca vreau pe 3 mai, parca sufletul imi zicea sa nu fac dupa Pasti si bine am facut, nu eram in stare Catwodata tre sa te iei si dupa intuitie...
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
jaq, kate:( si pe mine pana la 7 ani m-au crescut bunicii si mi se rupe inima doar gandindu-ma ca intr-o zi nu o sa ii mai am
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
da katey, in 104 clar inotam...pai i-am laut fustita de blugi scurta , de-o palma ...initial am mers la 3-4 ani, si ii era larga cu tot stransul ei in talie, apoi am luat 2-3 si si asta larga ,dar reglata la 2 gaici e ok... lasa fata, asta e, asta e felul ei, a mea e slabanoaga rau, cand e dezbracata e jale, dar na...acum parca a inceput sa manance mai bine, la ultima cantarire asa intamplator ca nici nu o mai cantaresc ca-mi iau campii, sarise de 14 kg (am simtit-o putin mai greuta la brate) si cam 98-99 cm are masurata de dr acum 1 luna, pe ala de bebelusi, adica chiar atata e (initial o masura la usa, cum o masor si eu acasa, dar mai e incaltamintea, nu prea i-a venit sa creada asistentei ca nu prea crescuse de la ultima masurare si de aia a pus-o pe ala de bebelusi).
offf, nu mai vb de bunici, bunica mea a murit cand eram in clasa a 10-a si acum la mai bine de 17 ani de la moartea ei tot mai e in gandurile mele ... mereu ma gandesc cat de fericita ar sa o vada pe ana (am deja lacrimi in ochi).
9 ani de copilarie ....
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
adina mi-a ajuns cantarul 6.3 kg are matzu meu
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Mamici
Mie nu mi-a murit niciodata nimeni in famile, nici nu imi pot imagina.. Am toti bunicii, toate rudele, nu stiu cum este sa fi anuntat ca a murit cineva si ma gandesc cu groaza ca bunicii au depasit 70 si 80 de ani..
Ieri m-am uitat la PS i love you, the painted veil si a walk to remember, ce-am mai bocit...
Angel, tin minte ca tu spuneai ca a facut roseola fetita. Rubeola este aproape identica in forma si localizarea bubitelor, dar fara febra mare, intre 37-38. Dar cum zice si kate, poate sa nu prezinte simptome in afar de eruptie, depinde de copil.
Viata mea, desprinsa din povesti
- Katey
- Addicted member
Em, stii cum e? Cat ii avem we take them for granted, ca sa zic asa, abia cand nu mai sunt ne dam seama cat ne lipsesc...
Adina, dar Ana a fost subtirica de mica, nu? Parca mai ziceai tu ca avea 9kg la un an. Pana atunci cum luase in greutate? Cat a fost bebe. Natalia pe la 6 luni a inceput sa-si ia avant, pana atunci era tot sub greutate.
Ultima oara a fost editat de Katey (2014-04-28 15:02:21)
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
hello
am uitat ce voiam sa spun .. varza sunt de la o vreme
pe langa asta mai vroiam sa va intreb, voi cu ce spalati masina de spalat? a mea a inceput sa faca mazga si cred ca are si depuneri de calcar... tre sa o rezolv rapid
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
cmin, eu mai pun din cand in cand un ciclu cu otet, masina goala
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|