homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-13

#229 2014-04-28 18:47:16

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Hahaha, Oana! lol
Eu la 35 eram si dilata si tot am ajuns la 37 lol

#230 2014-04-28 18:47:48

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Ano puss multumesc pentru sfat! Tot am zis ca incep si eu exercitiile si am sa o fac, dar greu pana ma mobilizez. Nu vezi, sunt ocupata sa ma cert cu toata lumea supa

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#231 2014-04-28 19:31:27

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

puss pisi e bine ca faci tratament!ca ati aflat din timp"problema"si o remediati si totul va fi bine. puss gandeste pozitiv

#232 2014-04-28 19:40:08

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Si eu zic ca e mai bine ca tratez si ca stiu ce am...si cum te intareste viata,imi era frica si mila sa storc un cos si aqm trebuie sa ma intep in burtica...dar sunt cu moralul ok pentru ca citisem si ma asteptam si la partea asta cu tratamentul,mai greu a fost sa explic sotului care s-a timorat tot,mamei care a vrut sa intre cu mine in cabinet ca sa auda ea de frica sa nu o mint dar bineinteles cs nu am lasato sa vina cu mine....pentru ei este ceva nou ce aud pentru prima data si mai greu de digerat....multumesc de incurajari fetelor puss

#233 2014-04-28 19:59:44

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Va pup fete , asa pe seara.
Pisi puss  , ma bucur ca ai descoperit la timp . O sa fie totul foarte bine. la inceput pana te inveti cu ele dar dupa floare la ureche iar bebe va fi bine hjarta
LIL , simti pe bebe  hjarta  hjarta  hjarta  ... foarte frumos, si eu acum cateva zile cred ca l-am simtit.. e prea devreme dar eu tot cred ca a fost bebe rodnar .
Iulia , of,  lol ... asa se ma intampla .. si e il intreb pe al meu ce vera si la fel raspunde,...eu o sunam pe mama si o luam la cearta  lol .Trebuie sa ne descarcam si noi pe cineva, cu cineva...daca nu cu ei ,atunci cu cine ?
Jaqui  puss

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

Publicitate

loading...

#234 2014-04-28 20:06:40

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Fete puss

Oana, eu ultimele 2 saptamani inainte de nastere am avut colul deschis 1cm si in travaliu am stat 16 ore si timp in care am ajuns la fabuloasa dilatatie de 2..
Desigur, poate sa fie total diferit, iti spun doar ca sa sti, ca un col scurt/sters nu inseamna ca nasti maine. Va fi bine puss

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#235 2014-04-28 20:09:05

Cristina2013
Full member

Deno puss cum mai esti  par ?

Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#236 2014-04-28 20:16:32

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Eu am iesit un pic cu al meu la  cumparaturi si la intoarcere in masina m-a rugat sa ii dau un cd din torpedou,am incercat dar nu am putut de burtica si i-am zis sa il ia el si saracu a bufnit, a inceput sa bombane la greu, k nu mai poate nici el k eu dau mereu vina p burta si tot asa a tinut-o vreo 5min.eu taceam si ma uitam mirata la el. A terminat si l-am pupat iar el:dar nervii tai de gravida unde sunt,hormonii aia de zic toti k ii aveti si va face sa urlati sau plangeti din orice?  Si m-a busit rasul. Eu de certat nu m-am certat cu nimeni,nici nervoasa nu am fost in schimb am plans din orice nimic.

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#237 2014-04-28 20:20:17

Cristina2013
Full member

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  Oanaaaa ma facusi sa rad in hohote... trebuia sa ii spui : hormonii mei ii ai tu !! rotfl2 .Tare comic a fost.
Nici eu nu am avut stari  din astea, sensibila sunt  si plang din orice la fel lol ...

#238 2014-04-28 20:30:02

denorah00
Insomniac member

Cris, multumesc de intrebare. Nu sunt bine.. Iau 16 mg de ondansetron pe zi de o saptamana si doar primele 2 zile a fost mai bine, acum vomit la fel si cu el, s-a obisnuit organismul. Ar trebui sa maresc doza ca sa mai aiba ceva efect, dar deja iau mult peste maxima admisa si nu vreau sa risc..
Sunt necajita, speram la putin mai bine, desi in prima sarcina nu m-a ajutat mai mult dar sper si eu ca atata imi ramane sa sper.. Sa nu innebunesc de tot sad

Pff oana, asa sunt ei, mai refuleaza cu nu sunt obisnuiti cu noile situatii.
De cand am inceput sa ma simt rau, sotul merge si la munca, 10 ore pe zi si cand vine acasa se ocupa exclusiv de copil, cumparaturi, curatenie, mancare. Eu doar in pat stau, sau mai supraveghez copilul de pe canapea cand el lipseste.
Si aseara era suparat ca nu mai reuseste sa tina copilul in frau, e si obosit, pe langa ca doarme uneori doar 3-4 ore pe noapte, se si trezeste sa-i faca sticlele de lapte lui Yannick.
Dar dimineata si-a cerut iertare ca "eu ma plang, dar de fapt tie iti e greu, nu mie"
Mi-e mila de el sad mie mi-e greu intr-un fel si lui in altul, asta este mergem inainte, vor veni si zile mai bune.

#239 2014-04-28 20:34:20

Cristina2013
Full member

Of Deno  supa ... si sarcina cu Y le-ai avut toata... te cred ca e cumplit si uite in cazuri asa vezi omul de langa tine cat de mult te iubeste, va apropiati mai mult , etc.... e greu dar trece ea si perioada asta.

L.E am pus pozica cu mine.. nu o las mult ca mi se vede fata big_smile

Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-04-28 20:34:55)

#240 2014-04-28 20:41:08

denorah00
Insomniac member

Mi-a demonstrat la prima sarcina cat mai iubeste, chiar nu era nevoie sa aiba motive si acuma lol
Nu pot sa zic ca ne apropie pentru ca petrecem timpul separat, urca cam la jumatate de ora in dormitor sa vada ce fac si merge repede la pitic. Chiar zilele trecute mi-a zis ca asa putin timp stam impreuna..
Asta pe langa faptul ca e foarte daramat de situatia in care ma aflu. El a sperat alaturi de mine si la prima ca se vor opri varsaturile, absolut la fiecare varsatura a stat langa mine si m-a tinut de frunte, m-a spalat apoi etc, si acum stie si el ce ne asteapta, ca e de bataie lunga. Si gandul asta ca nu tine o saptamana doua ci inca 7 luni de acum incolo ne face sa fim mereu tristi. Dar rasplata va fi pe masura.

#241 2014-04-28 20:46:11

Cristina2013
Full member

Sa e Deno , rasplata va fi pe masura , oricum esti o persoana foarte puternica par  iar sotul de admirat rock

#242 2014-04-28 20:50:24

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Deno imi pare tare rau ca te simti asa. Iti doresc din suflet sa iti revii cat mai repede,sa fie doar o perioada...
Il inteleg pe al meu,nu mai poate nici el,in plus nu a mai primit nimic nimic de 3 luni si ceva,se aduna si la el,iar eu nu ma pot certa cu el,pur si simplu sunt constienta cat de mult  ne dorim acest bb si stiam amandoi de la inceput ce sacrificii ne asteapta...asa ca il mai las sa se racoreasca din cand in cand dar el se mira ca nu reactionez eu urat...
Iulia   nu te mai supara puiule din orice,chiar nu se merita, il stresezi si pe bb degeaba. ia-le ca atare,treci repede peste,nu pune la suflet,acum doar tu si bb contati. tu trebuie sa fii mereu zambitoare si optimista! ia incearca asa,sa vezi ce bine iti va fi.
Cris ma bucur mult ca te-am binedispus! smile
fetelor si in legatura cu colul,eu ma agit aiurea,nu? adica un pic de miscare chiar nu strica,nu? prea m-am speriat de faptul k e pozitionata prea jos si am stat numai la pat.parca as mai iesi si eu un pic pe afara. promit ca nu ma mai stresez atat si o sa ma bucur din plin de astea 2 sapt ca si asa toata sarcina am stat numai cu frica. smile

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#243 2014-04-28 20:50:55

denorah00
Insomniac member

Nu sunt cris, chiar nu sunt.. Am doar ganduri aiurea si ma urasc pentru asta.. Ca sa nu mai spun ca incerc din rasputeri sa ma bucur pentru sarcina si nu pot. Cu Y eram fericita, chiar daca a fost cum a fost, acum sunt total nefericita, nu reusesc sa ma adun..

In sfarsit. Tu? Parca si tie iti era greata, cum esti?

#244 2014-04-28 20:57:36

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

hopsieu
multumesc de felicitari fetelor
eu sunt ok, n-am mai vomat de cand m-au internat si capul mi-a trecut. sunt doar putin ametita de la metoclopramidul pacii din perfuzie si f plictisita
va pup
soni,deno kram

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#245 2014-04-28 21:04:28

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

deno puss
loth ma bucur ca esti mai bine
cris ce draguta esti.cati ani ai?
oana f amuzant sotul tau lol

#246 2014-04-28 21:23:14

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Uof, cand citesc povestea ta, deno, imi dau seama ce rasfatata sunt sad si stiu ca uneori sunt absurda, dar chiar daca el incearca tot ce poate, eu am momente in care simt ca nu ii pasa..e absurd pentru ca el chiar nu poate fi in locul meu si nu are cum sa inteleaga 100% cum este, ce simti, cate se strang. Iar pe plan emotional trebuie sa recunoastem ca incarcatura noastra e mai greu de dus decat a lor

Asa este, oana, trebuie sa le iau mai usor si in mare parte chiar imi iese, dar am momente cand refulez si vorba Cristinei, pe cine daca nu pe mama si pe iub sad pe mama am mai usuit-o mai devreme iar ca ma suna sa ma intrebe e a facut instalatorul-care mi-a gaurit cada grater - si o aud ca sa astup acolo ca vin gandaci..eee si atat mi-a trebuit lol o sun acum s-o impac

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#247 2014-04-28 21:45:40

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Iulia, nu pune la suflet, nu are rost sa o superi pe dragalasa mica puss nu trebuie sa le pui la suflet pt ca oricum le veti uita f repede si apoi va fi ca si cum nimic nu s.ar fi intamplat. O fi si stresul asta de la munca, poate asta ne face asa dificile uneori, dar va trece, va fi bine puss

Deno, imi pare asa rau ca treci prin atatea, mi se rupe sufletul de tine,  dar nu pot decat sa.ti spun ca la sfarsit tot ce a fost greu se va uita. Vei trece peste asta mamica puternica si curajoasa! puss

Pisi, nu te ingrijora, bine ca ati aflat acum la timp. Si Elena a facut multe injectii si acum are un bebe frumos, garasut si sanatos. Fii curajoasa, e mai greu acum la inceput apoi te vei obisnui  puss

Cristina, inca nu sunt sigura pe ceea ce simt, nu stiu exact daca e bebe, dar daca e el o face pe mami asa fericita hjarta  l.am vazut la eco, se misca intruna, si tinea pumnisiorii llanga capsor. Si are cea mai frumoasa fatuca din lume, ma uitam si nu.mi vine sa cred ca e al meu, ca e parte din mine hjarta am primit si confirmare 100% ca e baietel dance  ne.a spus doctorita ca are trasaturi frumoase, ca cica seamana cu mami si cica sigur se face sportiv ca era argint viu. Chiar daca placenta e inca jos(s.a mai ridicat putin) voi simti miscari puternice ca nu sta locului o clipa hjarta  as fi vrut sa il vad ore intregi ce face in burtica, nu doar cateva minutele. L.am vazut si cascand, m.a topit hjarta  are 149 de grame si se dezvolta foarte bine, totul decurge fara probleme.
va atasez si voua 2 pozele:

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/91872_20140428_195736.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/91872_20140428_200353.jpg

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-04-28 22:23:34)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.