homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-20

#362 2014-04-30 23:13:33

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Lil, kuky, sunt frumoase ambele carucioare.
Ah ce faza kuky, eu stiam ca scoica e mai importanta sa transporti copilul, dar landoul.. Eu stiam ca landoul este pt plimbat copilul cat e f mic, dar in masina nu.
Va spun si eu noapte buna si un 1 mai insorit! Eu nu cred ca mai intru zilele astea, va anunt ca sa nu va speriati big_smile daca e ceva nasol promit sa anunt big_smile

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-04-30 23:15:46)

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#363 2014-04-30 23:15:21

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Bafta maine, sa fie rezultatul negativ. Caruciorul e foarte frumos pe acele culori... bebe va fi un proprietar fericit big_smile
La noi landoul e optional, tocmai de aceea nu are rost sa.l cumpar. In caz ca partea sport nu s.ar fi lasat perfect la orizontala, cu siguranta am fi ales si noi setul 3 in 1.
Eu va las fetelor,sunt franta cascat  Noapte buna sa aveti! puss

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#364 2014-04-30 23:23:21

kuky
Sr. member
Inregistrat: 2012-07-03

Blue poate sti tu bine, eu nu sunt sigura inca care e mai indicat, o sa trebuiasca sa intreb ( pe lista scrie baby car seat )
Lil multumesc

Noapte  buna fetelor  kram

#365 2014-04-30 23:48:10

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Fetelor, v-am citit pe sarite.
Dar am vazut ca vorbiti de carucioare.
Cele care sunteti in RO, atentie mare la greutate totala a lui, ca pe trotuarele noastre care nu toate au rampa pt carucioare, e chin de mers. Plus slalom printre masinile parcate aiurea.
Eu azi mi-am luat sling, ca e chin de iesit cu carutu afara, intotdeauna ajungeam acasa cu bebe in brate, sau atarnat de titi si carutul gol impins cu o mana.

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/14030_img_20140430_181808.jpg

PS: bb pare mult mai fericit in sling decat in carucior. Adoarme instant acolo. si asa frumos se cuibareste si ca sa nu mai zic de sentimentul meu cand il simt lipit de mine, ma toooopesc.

Landoul mi-a fost ff util in primele 2 sapt acasa, l-am culcat in landou, ca nu ma puteam apleca la patut.
Acum doarme cu mine in pat, deci si landou si patut = inutile. Deocamdata big_smile

Ultima oara a fost editat de anorien (2014-04-30 23:50:12)

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#366 2014-05-01 00:55:52

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Buna fetelor,eu la 00.00 am iesit de la dr,am papat ceva,am facut un dusulet si acum m-am bagat in patut.
sunt tare fericita.cretulina mea este perfecta,cantareste 3296g,arata de 37s si 6 z deci isi mentine cresterea nu a dat deloc inapoi,nu are cordonul dupa gat,s-a vizualizat si colul are 25mm si este inchis,lichid avem 12,26cm. am toate sansele sa nasc natural dar va spun sincer ca sunt ingrozita,eu toata sarcina am stat-o la pat,sex nici atat,ea e maricica nu stiu cum o sa trec prin travaliu si nastere nepregatind corpul deloc,dar voi vedea ce va fi. m-am programat miercuri la control pe masa,mi-a spus ca o data ce am trecut de sapt 36 nu mai am nici o grija,poate veni oricand.deci mai stau cumintica pina duminica....
aaaa si mi-a schimbat DPN iar,la inceput a fost 01.06, dupa care 20.05 iar acum mi-a scris 15.05.2014 .mai am atat de putin,nu imi vine sa cred!!!
va pupacesc pe toate.
Noapte buna!

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

Publicitate

loading...

#367 2014-05-01 01:18:25

emma_arual
Full member
De la: Austria
Inregistrat: 2007-05-06

Buna fetelor,

Rona, imi pare rau de episodul cu sangerarile. Ma bucur ca sunteti bine toti 3!

Eu tocmai vin de la Urgente. Am fost la shopping cu prietena mea cea mai buna, ca deh shoppaholiga din mine repede sa profite ca azi aveau astia aici "late night shopping". Si in timp ce achitam niste chestiute de prins parul si prietena mea era in mag alaturat, simt ca ametesc si o greata puternica si mi se intuneca totul in fata ochilor si ma gandeam ca o sa lesin curand.....apoi ma trezesc pe jos. M-am lovit tare la cap....Slava Domnului am picat pe spate. Chemat salvarea, dus la spital....noroc cu prietena mea ca ea e austriaca, desi vbeau toti engleza de la ambulanta. Chirurga care m-a consultat prima data la cap zicea initial sa fac radiografie, ca nu e pericol pt micuta mea, ca sa excluda o fractura. Dar nu credea ca e fractura totusi, asa ca am refuzat si m-am dus la ginecologie rapid sa vada daca e fata bine. I-au monotorizat bataile inimioarei timp de 30 de min, mi-au facut eco si e bine draga mea mica hjarta

Acum am ramas doar cu durerile de cap, de la ditamai cucuiul, dar vad ca se estompeaza.

Asa ca de acum, sotul meu mi-a banat condusul cand sunt sg si prietena mea (care s-a speriat asa tare ca era la 2 m in spatele meu cand am picat si se pare ca am tremurat si mi-m dat si ochii peste cap, ca sa o citez) insista sa vina dupa mine si sa ma duca acasa la intalnirile nostre.

Sper sa fie totul ok, ca abia in 2 sapt am control la ginceco...

Pupici tuturor! par

Bine ai venit printesa noastra mica, Emma, 6 iulie 2014!

#368 2014-05-01 10:03:32

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

neata fete!
Am intrat sa va urez un weekend frumos puss
kuky, ma gandeam si eu ca e ciudata si diferita fata de la noi, unde nah, nu exista nici o regula in domeniul asta, treaba cu carutul.. habar n-am ce e bine, ma gandeam ca si Lil, ca daca se intinde partea sport, e ca si un landou.
Ano, m-am topit toata hjarta pup mamica frumoasa si cangurasul Victor puss
emm....imi pare rau pt intamplarea urata sad Bine ca e bine bebe si ca nici tu nu ai patit-o mai rau.
Oana, bravoooo, ma bucur muult ca sunteti bine. Si eu am emotii pt tine, dar va fi bine, te vei descurca. puss mamica si cretulina frumoase.
iulia big_smile stiu, stiu ca azi esti in trim 3 big_smile Am tot urmarit la tine big_smile Felicitari!!! Inca putin pana la termen puss
Soni puss te-am visat aseara, aveai test de sarcina pozitiv si eram asa fericita pt tine. Ma rog din tot sufletul sa mi se adevereasca visul cat mai repede, ca stiu ca eu cand visez o chestie, asa este si in realitate. puss

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#369 2014-05-01 10:11:03

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Neatza gagici puss
Emma par uf ce episod! Sa nu se mai repete!

Blue par chicot eu aveam in cap ca intru in trim III la 28+ dar imi place si asa! Nu imi vine sa cred ca vb despre mine, ca galusca mea a crescut atat si ca da! Suntem in ultimul trim! Ce sa zic?! Abia astept sa schimb si eu prefixul ca si tine! Btw, felicitari!

Sa avem zile frumoase! Eu mi-am facut o budinca de casa si am de gand sa stau ca porcu'

Ano par ca frumosi mai sunteti!! hjarta pup si eu Victorasul!

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2014-05-01 10:13:20)

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#370 2014-05-01 10:29:16

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata wave

moon  par Doamne ajuta!

rona  puss

o zi frumoasa!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#371 2014-05-01 10:45:13

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hey fetelor
ano ce scumpi sunteti hjarta
poti merge si cu landoul in masina atata timp cat are un safe kit(fiecare firma de carucioare are kit-ul lui..nu exista universale) de genul: (aici arata si cum sa pozitionezi landoul in masina)
emma ai grija si ma bucur ca bb e bine
kuky tu de unde esti?ori n-am prins..ori am uitat
sonia puss
iulia ca ma tot tin sa te intreb..cand ai fost la ultima eco cum era pozitionata bb?eu cand am fost la 20s era pe orizontala cu capul(in partea dreapta) un pic mai jos decat funduletul..
lil da..ai dreptate..s-ar putea sa nu poti sa folosesti prea mult landoul pt ca in sezonul rece sa zicem ca pui o paturica..imbraci bb cu un polar/costumas din ala mai gros..nu mai ramane mult loc si pt el

#372 2014-05-01 11:15:07

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Neata fete puss puss

Emma ce sperietura ai tras!!! Bine ca nu s-a intamplat mai rau si ca sunteti ok amandoua puss

Iulia uraaaa esti in ultimul trimestru acum, felicitari!! Abia astept si eu!

Anna neata!

Soni puss

Blue puss deja 30+, mai e putin smile

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#373 2014-05-01 11:48:45

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hey scarlet..inca un pic si intram si noi in trim 3 lol aceeasi intrebare o am si pt tine: cum era pozitionat bb ultima oara? cand ai urmatoarea eco si v-ati hotarat la nume? noua ne plac 80% din nume..dar nu-l gasim pe THE ONE lol

#374 2014-05-01 11:59:41

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna fetelor!

ano, superb!!! hjarta hjarta hjarta
e cumintel, dragutul. al meu n-a vrut sa stea in wrap pana pe la 4 luni. iar acum as da caruciorul ca nu mai sta deloc in el. cand era mic, dormea afara in carucior. acum nu-l mai pot adormi asa si mi-e ciuda ca nu mai sta atata la soare.

rona kram imi pare rau pt sperietura. eu la 15s am avut experienta asta urata. tot asa, n-am primit nici o explicatie.
va fi bine de acum! rugaciune

emma, of si tu sad. nu cumva esti anemica?

va pup.

#375 2014-05-01 13:16:33

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Buna, fetele si o zi cu soare si gratare! storstark

Sonia,  sa te petreci frumos azi!
  Emma, draga de tine, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, poate ai o anemie!Bine ca sunteti ok.
  Anorien,   sunteti asa de frumosi amandoi. Voiam sa te intreb cu baby slingul, ti-este comod? Eu citisem despre el ca nu distribuie uniform greutatea copilului si poate crea probleme la coloana mamei-lordoze si scolioze...
kram Anca, sper sa nu se mai repete sangerarile. Acum sunt tare cumintica. Voi ce faceti? Ce face bebe?

Buna Scarlet, Anna, Iulia, Blue,  kram

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#376 2014-05-01 13:19:44

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Anna la ultima eco, bebe era pozitionat cu capul in partea stanga si picioarele in dreapta...nu erau mai sus piciorusele. Eu sunt f curioasa de cum o fi acum, ca o simt peste tot smile La nume nu ne-am hotarat, fiecare are versiunesa lui, noi fetele inclinam catre Erica Ioana, dar ne mai plac Sonia, Iovana...mai avem timp de gandire smile Urmatoarea eco si ultima, de fapt o am peste 2 sapt.

Tocmai ce m-a sunat o prietena veche si mi-a dat o veste buna....e insarcinata in 7 sapt si am felicitat-o sapt trecuta si din vb in vb mi-a spus ca mai pierduse 3 sarcini inainte din care una la 18 sapt sad si am trimis-o la Fundeni la dr Uscatescu si bine am facut smile A fost ieri si nu i-au iesit analizele bune si a bagat-o pe Clexane direct, mai ales ca are si la sarcina asta un hematom..asa ma bucur pt ea, sper ca va fi bine de acum inainte .

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#377 2014-05-01 14:01:09

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Buna fetelor
Se pare ca ziua de ieri a fost grea pentru mai multe...eu eram la servici ieri,tura de 24 h cand merg la baie si observ niste pete maronii pe absorbant,m-am speriat foarte tare,nu stiam ce este,mi-am sunat dr si m-a chemat de urgenta la spital,cm 5 zile cu stat in pat si odihna...am bocit ieri o gramada...bebe este bine,mi-a facut eco,perfuzie cu no spa,scobutil si diazepam...de luni am inceput si injectiile cu anticoagulant...inca nu stiu cauza secretie,nu am mai avut de ieri,nu stiu daca era vreun rest de menstra dar sa se elimine asa tarziu in sarcina??? Ma rog sa fie totul bine,oricum cred ca nu o sa mai fac tura,mai am de mers mai si iunie la munca ca dupa imi iau co 31 z si dupa prenatalul...
rona suntem surori de suferinta,am trecut prin aceleasi emotii la aceeasi perioada de sarcina
Ema cred ca te-ai speriat tare,stai in patut linistita
Ano sunteti superbi,multumesc si de mail
Va pup pe toate,aveti grija de voi puss

#378 2014-05-01 14:30:40

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Burtici puss

?mi pare rău de sperieturi, să nu se mai repete!

Pisi, n-ai voie tură de 24h şi muncă de noapte ?n sarcină. nustiu

Rona, mie ?mi plac Robert-Ioan şi Steliana-Irina. smile

Numele meu preferat de băietel e Andrei, iar dacă aş avea ?ncă o fetita i-aş pune numele Katia. smile

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#379 2014-05-01 15:28:45

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Scarlett, Anna puss acum intrati si voi in trim 3! Ce mai trece timpul chicot

La ultima eco bebelusa mea era pozitionata cu capul in dreapta si piciorusele in stanga smile acum nu cred ca mai este asa, o simt altfel, dar si acum se ghemuieste in dreapta iar la eco am vazut ca e cu spatele ghemuita. Abia astept sa o vad pe 9 mai, chiar daca o sa fie doar de monitorizare

Pisi par uf! Imi pare rau, dar cum zice si katey, sunt cam multe ore de munca

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#380 2014-05-01 16:35:41

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Stiu ca nu  voie tura de noapte dar de obicei noaptea dorm nu am treaba,doar in cazuri extreme as avea treaba noaptea dar nu a fost cazul pana aqm...imi era bine ca aveam 3 sau 4 zile libere dupa si era foarte bine....dar aqm avand sarcina cu risc cred ca o sa merg la 8 h....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.