homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-23

#419 2014-05-03 08:34:39

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

buna burtici
ioana ce fetita frumoasa ai, sa va traiasca si multa sanatate tuturor

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2014-05-03 08:35:42)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#420 2014-05-03 08:37:40

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Angel iti multumesc.Creste pe zi ce trece,si se schimba,e frumoasa,nu ma pot plange ca nu,glumesc.
Tu ce faci?Fetele tale dulci?Ai fost acasa de Paste?Sau mergeti la vara?

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#421 2014-05-03 08:44:54

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

noi suntem bine fetele la fel, cresc
la vara incercam sa mergem acasa, nu am mai fost din 2011

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#422 2014-05-03 08:47:23

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

neata cascat mornincoffee

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#423 2014-05-03 09:22:19

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Buna dimineata fetelor puss

Imi pare rau ca nu am mai dat pe la voi dar am avut niste zile pline, eu ieri am munctit si aseara am picat f obosita.
Emma, imi pare tare rau pt accident, bine ca sunteti amandoua bine dar cu toate astea verifica sa vezi daca nu esti anemica. Si eu am probleme cu calciul dar nu am avut decat ameteli pana acum, a avut grija de mine doctorita sa imi dea calciu, fier si toate cele.

Iulia, felicitari pt trimestrul 3! Te inteleg si imi pare rau ca nu v-a reusit. SI eu sunt frustrata din cz asta ca nici acum nu ne da voie doctorita, inca am sange la placenta si nu vrea nici in ruptul capului sa urce sa ne lase si noua cale libera. (atat pt nastere naturala cat si pt noi 2). si atunci cand va misca dragalasul sunt sigura ca nu mai fac nimic, mi se va parea aiurea sa mi se plimbe prin burtica si eu sa ma simt bine. supa

Kristal, ti-am vazut baietelul, e asa de scump, o frumusete de copil ai langa tine puss
Ioana, nu o mai vazusem de ceva timp pe cea mica, e asa frumoasa puss Sa va traiasca si sa va umple viata de fericire puss

Ano, am vazut pozica si tine cu bebe, cum statea el la pieptul tau era pur si simplu adorabil hjarta Iar de situatia cu ochisul, cred ca m-as duce sa-i strang de gat pt problema creata. Sper sa gasiti rezolvare si sa nu il afecteze pe viitor. kram

Fetelor, stiu ca ati mai scris, dar am uitat ce s-a mai spus in urma. Imi cer scuze si va pup pe toate puss
Sunt si data peste cap sapt asta, nu credeam ca mi se va intampla asa ceva. Inca din perioada liceului am ramas cu un fel de trauma legata de kg in plus. Am tinut atunci o cura (nu am fost niciodata grasa dar voiam sa ajung la 49 50 kg eu avand atunci vreo 53 kg si 1,68) si cu greu au reusit parintii mei sa ma faca sa ma opresc. Dar undeva a ramas teama si frica asta de a nu ma ingrasa. supa Iar acum se pare ca am pus ceva. La 4 sapt de sarcina aveam 56,5 apoi in 2 sapt am ajuns la 57 si am ramas asa pana la 15 sapt. (nu eram mereu la fix 57 dar mai sus de 57,3 nu era niciodata) Am pus pe seama retentiei de apa... insa in dim asta m-am cantarit si am 57,9, 58 supa Ma comport prosteste acum si regret ca o fac dar de  fiecare data cand mananc (caci imi e foame mult mai des: am trei mese pe zi plus 2 gustari) ma simt vinovata grater Bineinteles ca il vreau pe micut sanatos dar nu stiu de ce ma simt si gandesc asa. Nu mai zic ca m-am trezit si vreo 2 3 nopti fiindu-mi foame si bineinteles ca nu am mancat, tot de frica de a nu ma ingrasa. Sper sa nu ma judecati, dar daca de acum e asa, ce ma fac mai incolo cand o sa iau si mai multe kg? Mi-e teama sa nu intru in vreo depresie, nu voi ramane asa cum sunt acum grater

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

Publicitate

loading...

#424 2014-05-03 09:43:53

Ioana84
Insomniac member

Lothraine felicitari pentru 13+!O sarcina usoara si la termen sa-ti dea Bunul Dumnezeu!

Lil iti multumesc pentru cuvintele frumoase,ne-a schimbat radical viata,asta e sigur.Felicitari pt putos si o sarcina la termen iti doresc.

#425 2014-05-03 10:10:09

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata wave

ioana  puss superba fetita ta!si voi ff frumosi!sa fiti fericiti toata viata!

o zi frumoasa!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#426 2014-05-03 10:24:05

Ioana84
Insomniac member

Soinus scump ce faci?Multumesc de complimente.Tu ce mai faci?O zi frumoasa si tie!!

#427 2014-05-03 10:45:36

Lothraine
Insomniac member

ioana, multumes... i voi sa fiti sanatosi
soni puss

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#428 2014-05-03 10:51:07

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Hei burtici si mamici frumoase puss eu sunt franta, am dormit la ai mei ca sa poata merge mama la tara si sa nu stea tata singur si parca am dormit in coceni grater
Multumesc pt gandurile bune! Si eu sper sa nu mai apara streptococul ca tare is reticenta la pastile

Nu mai stiu ce am citit, dar Lil nu ma pot abtine sa nu te cert! Si daca o sa te ingrasi CE? Participi la vreun miss in timpul sarcinii?? Sau tu crezi ca daca nu o sa mananci nu o sa te ingrasi? Este normal sa te ingrasi in sarcina, ba chiar este indicat daca vrei o sarcina fara probleme si un organism fara lipsuri care sa ii asigure lui bebe tot ce are nevoie! Kg se vor pune trepatat, mai multe spre sfarsit, iar daca acum cand bebe e in plin proces de dezvoltare tu iti faci griji in privinta kg, mai tarziu cand se vor pune si mai multe ce faci?
Daca mananci cum trebuie fara excese si da! cand iti este foame! eu cred ca organismul va asimila ce este necesar si nu vei lua exagerat in greutate. Iar cum descriu tu la virgula (!!) apai, te asteapta clar o depresie! Lasa cantarul, nu te ajuta la nimic! Drul iti va spune clar cand e cazul sa iti controlezi alimentatia, dar ma indoiesc ca o va face la virgula

Nu te supara pe mine, dar stiu si eu ce inseamna kg in plus! Eu m-am luptat cu 14 kg in plus, nu 3-4, si stiu ca e o lupta castigata din start atata timp cat nu te las prada 'depresiei'! (Ce usor folosim cuvantul asta sad )

Ioana puss pup aminuca frumoasa si bine ato revenit acasa!

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#429 2014-05-03 10:54:07

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

neata
bine ati revenit ioana, superba familia, am vazut si pe fb.sper ca sunteti bine!
lil incearca sa te calmezi si sa te gandesti ca nu toate kg pe care le iei sunt strat adipos ci placenta, sani, bb.in rest ce sa zic..incearca sa ai grija ce si cum mananci(adica nu 5 pizze pe sapt)si poate si un pic de miscare..macar in week-end plimbari lungi..nu stiu ce ai voie cu placenta ta
eu te inteleg f bine

#430 2014-05-03 11:06:15

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ioana multumesc.eu muncesc,cam atat...

stormulache  puss

iuli  puss

anna  puss

eu nu vreau sa zic nimic de kg,nici nu citii de fapt,decat ce scrise iulia.pt ca eu fac parte din alt film,ala in care as da orice sa ma ingras,dar sa n-am pantecul gol de atatia ani...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#431 2014-05-03 11:13:05

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Lil dragutza linisteste-te,nu te mai gandi la kg,bucura-te de sarcina,ca te rotunjesti,corpul se ptegateste de nastere de asta soldurile se latesc si cresc si toate partile corpului....acum e perioada in care nu suntem grase,suntem gravide.si cred ca majoritatea am avut la un moment dat o lupta cu kg insa daca am  castigata o data o vom caatiga din nou,asa ca nu te stresa,oriqm ai pus putin pe tine pana acum...eu azi la 15 s am 3 kg si sunt muultumita...am mankt tot ce am vrut dar fara sa exagerez,3 mese pe zi....ia si mananca cand iti cere organismul,macar putin ca sa nu te simti nici vinovata...si kg le vom da jos impreuna puss

#432 2014-05-03 11:15:35

Lothraine
Insomniac member

mi-e somn incontinuu... si trebuie sa aspir, sa-mi desfac bagajul si sa gatesc...si ar trebui sa merg si la magazin...si mai si ploua mocaneste... vreau acasa sa lenevesc

#433 2014-05-03 11:20:39

iuliabebe
Hero member

Soni par
undeva in substrat acolo vroiam sa ajung! eu personal - si vorbesc doar in numele meu - la cat mi-am dorit sa vina bebe, la cat m-am rugat si ma rog in continuare sa fie bine, nu las nimic sa umbreasca implinirea pe care o simt zi de zi cand ma trezesc si mangai burtica si e tot acolo hjarta am destule la care sa ma gandesc, probleme cu tiroida, infectia cu streptococ, suspiciunea referitoare la placenta si cine stie cate or mai veni! Daca mai stau si cu gandul ca ma ingras..pft! Dar repet, vb doar in numele meu, fiecare le stie pe ale lui! smile eu zic sa ne bucuram de sarcina, iar cand e lipsita de probleme, sa nu ne fabricam noi, sunt destule care pot aparea!

#434 2014-05-03 11:36:46

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Fetelor, aveti mare dreptate!!! De ce sunt eu fraiera si las prostiile astea sa-mi umbreasca fericirea? In niciun caz nu mi-as dori o sarcina cu probleme, cand mi-a zis dr ca bebe e perfect sanatos si se dezvolta bine mi-a crescut inima de fericire. Cateva kg nu-mi vor schimba viata in rau ci dimpotriva in bine, deoarece la sfarsitul acestor 9 luni imi voi tine minunea mult dorita si asteptata in brate. Sunt egoista sa ma gandesc doar la mine, si nu ma supar deloc pe tine Iulia, ci dimpotriva, iti multumesc pt ca ma faci sa realizez ca intr-adevar nu kg sunt importante ci bebele meu.
Promit ca ma las de tampenii si voi lasa lucrurile sa se intample asa cum e firesc, bineinteles fara excese asa cum spunea si Ann. Sunt atatea femei pe lumea asta care si-ar dori sa aibe parte de copilasul lor si eu fraiera de mine, ma plang pt lucruri nesemnificative.  bang

Pisi, Iulia, Ann, va multumesc fetelor! Apreciez enorm ce mi-ati spus, cateodata ai nevoie de cineva care sa-ti deschida ochii si sa te faca sa privesti lucrurile ca atare!  kram Sa avem toate sarcini usoare si sa ne ocoleasca problemele rugaciune

Ann, miscare eu mai fac caci nu ma pot abtine dar incerc sa nu exagerez caci avem nevoie sa repaos sa se ridice placenta.

LE: la eco bebe meu era asezat pe partea  dreapta cu capsorul in jos si acum s-a mutat pe stanga. Inca nu simt miscarile lui dar ma mangai pe burtica mereu si e mai tare acum burtica pe partea stanga decat pe dreapta hjarta

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-05-03 11:56:02)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#435 2014-05-03 11:40:43

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Ai mare dreptate Iulia si la fel ca tine vorbesc si eu in numele meu,la cat de dorit si iubit este bebe nu mai conteaza nimic decat sa fie sanatos...daca mi-ar fi spus cineva ca o sa imi fac injectii singura in burta as fi ras o zi intreaga si as fi spus ca never ever...insa dragostea de mama pentru puiul ei face sa treci de toate barierele si sa fii in stare de multe...eu lesinam aproape daca vedeam sange insa aqm m-am obisnuit sa ma intep cu mana mea...si ma bucur ca fiecare seringa golita pt ca stiu ca asa si bebe este in siguranta...
Va pup,weekend frumos!

#436 2014-05-03 11:49:45

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

puss pisi
puss lil..e normal sa avem ganduri de tot felul..da si tu vina pe hormoni..dar important e sa ne revenim, sa gandim pozitiv

#437 2014-05-03 11:53:54

iuliabebe
Hero member

Lil puss asta e atitudinea! Daca suntem optimiste trecem cu bine de orice greutate, iar niste amarate de kg in plus sunt tare usor de invins! Toate la randul lor, cum zice iub al meu smile

Pisi par sa stii ca asa este! Iubirea pe care o simtim fata de puii nostri inca inainte de a-i tine in brate e uriasa! De la framantari, ganduri, sperante pana la injectii, tratamente, orice numai sa fie totul bine!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.