homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-25

#457 2014-05-03 21:06:14

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Da, clar e burta mai mare, nu neaparat sanii lol am facut acum o proba big_smile cu transpiratia e jale, mai ales ca ma dau si cu crema inainte de culcare, dar chiar si fara, tot lac sunt peste noapte

Loth, nu te jeneaza sutienul la spate unde se incheie?

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#458 2014-05-03 21:16:17

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

iulia, nu..ma jeneaza bretelele uneori, dar e mai suportabil decat durerile de sani de le am fara

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#459 2014-05-03 21:18:42

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Eu urasc sutienul..simt ca ma sufoc in el rotfl  si cand ii dau drumul de la spate simt si eu ca respir big_smile Mie mi s-au marit considerabil sanii, de la cupa B am ajuns la C happydance  in sfarsit am sanii mult visati lol  Cred ca in curand voi incepe si eu sa port bustiera pt ca fix sub sani am 2 alunite care s-au marit acum in sarcina, una sub stangul si una sub dreaptul si pt ca sutienul ma impinge fix in  ele  evit sa-l port in casa:-s  Dupa ce nasc le voi extirpa pe toate, 4 la numar (am si 2 pe abdomen). Pana acum mi-a fost frica dar cred ca dupa ce nasc n-o sa-mi mai fie frica de nimic rotfl

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#460 2014-05-03 21:44:41

iuliabebe
Hero member

Am inteles, loth, fiind mai mari cred ca dor mai mult fara sutien. Pe mine m-au durut tot trim I si ceva din al doilea, dar de ceva vreme a ramas doar sensibilitatea la areole, inainte nu suportam nici tricou peste ei smile

Eu mereu am visat la areole mai negre chicot ca eu am pielea deschisa, acum imi place ca am si eu areolele mai inchise smile oare raman asa?

#461 2014-05-03 22:00:13

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Iulia, si eu am pielea deschisa, areolele erau roz foarte foarte pal, acum sunt maronii!

Pe mine doar sfarcurile ma jeneaza si sanii usor pe lateral.

Li, si eu ma sufoc in sutien.. chicot

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

Publicitate

loading...

#462 2014-05-03 22:05:00

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Fete puss

Iulia, nu raman asa lol inca o perioada dupa ce nasti si apoi se deschid iar la culoare. Cand dispare si linea nigra.
Si se vor inchide si mai mult in preajma nasterii/dupa nastere. Si se vor mari areolele, care nu isi mai revin. Sau cel putin la mine nu si-au mai revenit. Poate dupa intarcare cand si sanii se vor mai mici cu totul.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#463 2014-05-03 22:12:00

iuliabebe
Hero member

Uf, si eu care speram la un topless la mare lol dar asa repede? Ma asteptam sa ramana asa macar in cateva luni de alaptat. Hm! Tot e bine ca ramane ceva mare forgetit

Rona, asa ma dureau si pe mine, cel mai mult in laterale. Pana sa apara greturile ma verificam intr-una si ma rugam sa ma doara, fiind singurul semn al sarcinii

#464 2014-05-03 22:51:10

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Rona puss am citit ca ai avut ceva sangerare.. ma bucur insa ca sunt bine mogaldetele, lasa ca se fac ei mari si vin la mami in brate. smile

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#465 2014-05-03 23:09:33

rona_persefona
Sr. member

Crisulina mea scumpapuss

Da, am avut un episod cu sangerari. Acum vad ca a trecut. Dar am stat mai mult la patut si nu am mai mers la job. Sunt in concediu medical, apoi o sa iau de odihna, iarasi medical si tot asa. Planuiesc sa stau acasa pana cand intru in prenatal. Ii mai ajut pe colegi cu ce pot de acasa....

Tu ce faci, scumpo? Ce face bebelina frumoasa?  hjarta

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#466 2014-05-03 23:50:08

rona_persefona
Sr. member

Fetelor, ma retrag si eu  wave

Am papat un castron de corcoduse si parca am arsuri acum cesafac

Somn usor, fete dragi! kram

#467 2014-05-04 00:07:08

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna seara,

lil, intaresc si eu ce ti-a zis manu:

manu2007 a scris:

dupa alaptat si nopti nedormite am ajuns la 50-51 kg, cu mancat noaptea, inclusiv dulciuri. Acelasi lucru o sa-ti spuna si Deno sau Pass si multe alte mamici care au revenit fara efort la greutatea dinainte, sau chiar mai mica.

am luat 16 kg in sarcina si la 2 sapt dupa nastere mai aveam vreo 4 de dat. pe la 1 luna jumate, 2 am revenit la greutatea de dinainte. asta in conditiile in care de cand am nascut, bag in mine dulciuri in prostie - cred ca hormonii alaptarii cer, plus faptul ca nu am timp sa pregatesc si sa mananc altceva.
asadar, nu-ti face griji caci noptile nedormite si alaptatul te vor aduce ft ft usor la kg de dinainte de sarcina.
singura chestie cu care trebuie lucrat putin va fi burtica, caci se intinde si apoi trebuie exercitiu ca sa revina.
fruntea sus, nu-i dracul asa negru pe cat pare!

#468 2014-05-04 01:34:44

emma_arual
Full member
De la: Austria
Inregistrat: 2007-05-06

Buna fetelor,

Eu stau in casa fara sutien, dar abia acum am si eu cupa B....Port maieuri in casa.

Mi s-a mai dezumflat cucuiul la cap si nu mai doare asa tare, dar nu va zic ce dureri de musculatura la gat am avut 2 zile. Cred ca mi-am fortat muschii sau ligamentele cand am cazut pe spate si presupun ca imi trebuia guler pt fixat gatul. Oricum dimineata, cand m-am trezit, era deja mult mai bine.

Nu cred ca am anemie, ca ma sunau de la cabinetul de gineco cand mi-au venit rezultatele la analizele de acum 3 saptamani, daca era cazul. Aici, din pacate, rezultatele de analize vin direct la cabinetul doctorului. Oricum o sa ii zic de episodul nefericit si o sa intreb de analize, peste 10 zile cand am urmatoarea programare.

Duminica placuta, tuturor! par

Bine ai venit printesa noastra mica, Emma, 6 iulie 2014!

#469 2014-05-04 08:29:56

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Neata fete puss puss

Am intrat si eu in sapt 27 si ieri am avut o criza existentiala lol ma gandeam eu ca mai am doar o sapt din trimestrul 2 si eu pot naste prematur si ce ma fac eu ca nu am cumparat nimic pt bebe...offf ce ciudat simt in perioada asta sad altadata ziceam ca eu voi aduce patutul acasa dupa sapt 32, acum parca nu ma mai lasa inima ...oricum de azi imi fac lista si ma apuc de cumparat chestii...

Emma puss ma bucur ca esti mai bine. Nu cred ca e anemie la ine, am citit ca in perioasa asta volumul de sange din organism creste si pot aparea ameteli. M-am interesat pt ca si eu ametesc si era sa cad din picioare daca nu era sotul. Si am analizele la zi fara nicio anemie smile

Ronna puss puss si eu am deja o luna de cand stau acasa si crede-ma ca a fost cea mai buna decizie pentru mine si mogaldeata din burtica...sa nu mai spun ca cei mari imi spun sa nu ma mai intorc la banca niciodata lol

Iulia puss eu nu pot purta sutien in casa...nu-l suport si eu am sani nu gluma lol dar nu ma mai dor ca in primul trimestru, chiar nu ma deranjeaza. Si cand ies port bustiere, asa ma simt ok.

Va pup pe toate cu drag si va doresc duminica placuta!!

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#470 2014-05-04 08:38:06

iuliabebe
Hero member

Neatza puss cu atatea zile libere nu mai stiam ce zi e, m-am trezit buimaca forgetit

Scarlett, felicitari pt 27+!!! nici eu nu am nimic luat pt bebe, am zis ca dupa 30+ ma apuc si eu de listuta
Ieri imi vorbea o prietena despre un patut de imprumutat, dar nu stiu ce sa fac, nu se detaseaza o parte laterala iar la mine chiar e necesar sa il tin lipit de pat pt ca nu avem atata spatiu. Daca dam noptierele la o parte ramane loc doar pt patut si de aceea l-as prefera cu o laterala detasabila..lasand la o parte faptul ca nu stiu daca il voi folosi..ma vad dormind cu bebe in pat chicot

Emma puss ma bucur ca a trecut cucuiul si gatul! Trebuie intrebat drul daca e cazul sa iei ceva vitamine, nu e a buna cu asa ameteala

Duminica frumoasa si de la mine! Dar cu ploaia astaaa grater noi vrem sa mergem la tara, cah!

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2014-05-04 08:52:43)

#471 2014-05-04 09:09:10

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Neata!

Iulia, aşa avem şi noi patutul şi e perfect. E că şi cum aş avea-o ?n pat cu mine, o alaptam foarte uşor  aşa, iar ea are spaţiul ei unde doarme ?n cele mai ciudate pozitii.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#472 2014-05-04 09:11:27

Lothraine
Insomniac member

neata mornincoffee

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#473 2014-05-04 11:56:19

emma_arual
Full member
De la: Austria
Inregistrat: 2007-05-06

Neata fetelor,

M-a luat pofta de ciocolata de casa sau baton  lol
Noroc ca mai aveam lapte praf din Ro (ca asta de aici se pare ca nu e bun pt baton sau asa mi-a zis soacra mea)....asa ca ma pun pe treaba...

Iulia, si eu am unul din patuturi din cele care se ataseaza la patul nostru. Celalalt e normal si mai mare (70 x 140), se transforma in junior bed mai tarziu si era inclus in setul cu mobila.

Ultima oara a fost editat de emma_arual (2014-05-04 12:00:12)

Bine ai venit printesa noastra mica, Emma, 6 iulie 2014!

#474 2014-05-04 12:02:37

Lothraine
Insomniac member

emma, gasesti lapte praf la magazinele naturiste..se cheama magermilchpulver sau poti folosi praf de lapte de cafea...kaffeweisser. mie mi-a iesit f ok si cu asta. l-am folosit pe cel de la Spar.

#475 2014-05-04 12:30:57

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hey fetele
scarlet bine de stiut cu cantitatea de sange din organism si ameteli..tin minte ce rau mi-a fost duminica trecuta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.