homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-29

#533 2014-05-06 09:34:19

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

neata

#534 2014-05-06 10:01:54

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Neata fetelor puss

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#535 2014-05-06 12:07:30

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Buna, fete par
Ce liniste e pe aici. LIL,  par ce faci, cum iti e azi?

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#536 2014-05-06 12:14:47

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

hei fetele puss ce faceti voi? chiar ca e liniste
eu sunt somnoroasa, dar am si o veste buna  nails , m-a mai lasat durerea de spate, ma doar doare cand ma misc brusc, dar am revenit oarecum la mersul normal, fara balanganeala big_smile sper sa nu ma laud degeaba si ma mai lase o luna, doua durerea de spate lol

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2014-05-06 12:15:08)

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#537 2014-05-06 12:38:37

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Iulia,  applause , ce bine ca ai scapat! Doamne ajuta sa nu mai apara!
  Eu nu sunt prea in forma. In afara de vomat, sunt si tare ametita azi. disperat
Parca de cand sunt insarcinata nici nu ma pot concentra prea bine(ca sa nu zic ca m-am prostit usor). Am facut ieri o prajiturica cu visine si ciocolata, care imi iese impecabil mereu. Numai ca acum am uitat sa pun praf de copt iar glazura de ciocolata s-a taiat ingrozitor. Asa rau arata...si nici n-a crescut! Sotul papa si asa, zice ca e gustoasa.... spranceana

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

Publicitate

loading...

#538 2014-05-06 12:53:38

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Buna fetelor!
o zi frumoasa va doresc!
eu azi nu ma simt prea bine,sunt tare molesita,nu imi revin nicicum. nu stiu ce am....nu am nici un chef de nimic,as dormi nonstop. grater

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#539 2014-05-06 13:30:33

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Hello fete puss puss puss

Iulia bine ca a trecut, sa nu mai vina durerea vietii!!

Rona smile important e sa fie gustoasa prajitura, da-l incolo de aspect...a, sa stii ca in sarcina nicieu nu ma mai concentrez ca inainte, de multe ori rad cu fica-mea ca functioneaza lent neuronu' de gravida lol

Oana puss poate se apropie sa vina bebe, cine stie!

Eu ma simt ok zilele astea, ma bucur tare mult!! Mi-am facut lista cu lucruri de cumparat, adica listele lol si acum mi-am notat cateva site0uri cu hainute, dar le voi lua mai incolo...sa vad si ce primesc intre timp lol

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#540 2014-05-06 14:00:04

iuliabebe
Hero member

rona, scarlett puss sper si eu sa ramana macar asa, doar la miscari bruste, adevarul ca imi da alt tonus, parca sunt mai vioaie si eu

bifez si eu treaba cu concentrarea forgetit am ajuns sa imi notez chestii ca sa nu uit smile uneori chiar am impresia ca m-am tampit! uit de la mana pana la gura, plec intr-o directie si pana ajung uit ce caut acolo

acum cautam informatii despre cununia civila, ce trebuie si cum se procedeaza si mi-am prins urechile lol complicat

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2014-05-06 14:00:45)

#541 2014-05-06 14:02:40

Lil' Star
Sr. member

Rona, nu zic decat ca va trece si ziua asta si maine va fi una mai buna puss
Imi pare rau ca nu te simti bine, iei calciu, fier, magneziu? Legat de prajiturica, bine ca.i comestibila, restul nu conteaza, sunt doar detalii puss
Iulia, sa dea Domnul sa iti fie numai asa pana la capat! puss
Onuta, eu cred ca e de la emotii, esti nerabdatoare sa iti tii bebelina in brate puss  gandeste.te la ce.i frumos si fii bucuroasa, ce.i mai frumos acum te asteapta puss
Scarlett puss  imi place atitudinea pe care o ai azi tummenupp
Si eu ma tot gandesc  ce sa.i mai iau lui bebe, de sambata n.am mai cumparat nimic si ma mananca tare palna azi rotfl toti imi spu  sa nu iau multe ca voi primi o multime si nu ca avea timp sa le imbrace dar si daca iau ceva, iau mai mari, sa stiu eu ca va avea timp sa le poarte big_smile
Hai burtici, cu bucurie sa mergem inainte, traim un lucru atat de minunat! hjarta

LE: avem 17 saptamanele happydance  happydance  al9leacer

#542 2014-05-06 15:04:31

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Hello fete,

Loth, puss da...asa am fost eu, fara niciun simptom de sarcina de la inceput pana la sfarsit. Nu am avut nici macar o greata cat de mica, nici pofte, nici stare de iritabilitate, nici nimic nimic. Doar burtica crestea, si sarcina a decurs perfect, si Doamne ce bine a fost asa!!! Deci se poate, eu zic ca daca pana acum te-ai simtit bine, asa va fi toata sarcina.

pup burticile puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#543 2014-05-06 15:15:05

Dreams_Factory
Full member
Inregistrat: 2013-10-23
Site

Hey! Buna, fetelor! I-aca mai intru si eu aici...am tot lipsit...ca deh, nu am prea mai avut timp de nimic. Va pup cu drag si va imbratisez! Sunteti bine? Nu am apucat sa va citesc, dar recuperez. big_smile

Eu vin cu vesti bune si mai putin bune. Am reusit sa ii stric vacanta de 1 mai si mie si lui iubi...am facut gripa sad Gripa cu febra, dureri de muschi de cap si de gat. Am ajuns pe la dri, mi-au facut 100 de naalize iara, sa vada daca e streptococ....vai de capul nostru cum am fost. Vestea buna e ca suntem bine in final, bebe e bine, nu am streptococ. Astept restul rezultatelor de imunitate, ficat, rinichi....si ce mi-au mai facut...bacterii si fungi in gat. big_smile Sunt din nou acasa sapatamana asta, asa ca recuperez eu din urma. big_smile

Eu inca nu l-am simtit pe bebe....adica nu imi dau seama cam ce ar trebui sa simt. Am simtit intr-o dimineata ca niste bule undeva sub burtica, dar nu bag mana in foc ca era bebe. big_smile Apoi am mai simtit o data ieri....dar la fel, nu stiu daca e chiar bebelina.

Ma pun sa va citesc si noutatile voastre. puss kram

Bine ai venit piscotzica noastra iubita! Mami&tati te iubesc mult!
Cum a aparut minunea

#544 2014-05-06 15:25:54

iuliabebe
Hero member

lil puss nu am apucat sa te felicit pentru miscarile lu' bebe wink cred ca in jur de varsta sarcinilor voastre, a ta si a lui dreams, am simtit si eu primele bule smile nu prea a fost ceva ce mai simtisem, iar acum e inconfundabil wink) o sa vedeti ce frumos e! acum si cand merg la baie noaptea o simt, e tare activa noaptea

#545 2014-05-06 15:51:11

Lil' Star
Sr. member

Iulia, multumesc tare mult puss  asa e, si eu il simt f mult noaptea, dupa ce merg la toaleta incepe distractia... aseara mi s.a ghemuit tare in stanga, era ca o mingiuta hjarta  si in mod normal il simt asezat pe orizontala. Parca nici nu vb de mine, pare a fi u  vis frumos si e de fapt realitate al9leacer

Dreams, in final e totul bine, asta e tot ce conteaza puss  sanatate multa, sa te faci bine  puss asa am simtit si eu, tot sub forma bulelor de zici ca se spargeau  hjarta  dar  sambata seara a miscat asa bine ca il simteam in palma  hjarta

Mai incolo pun pozica de 17+ cu burtica ce creste vazand cu ochii hjarta

#546 2014-05-06 15:57:51

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

dreams si eu ma patit-o cu febra,
m-a prins duminica ploaia si am ajuns aks udaaaa rau si seara am facut febra sad , acum mi-am mai revenit, imi mai curge doar nasul; eu n-am ajuns la doctor, dar sper sa fie bine.
La fel si pt tine , multa sanatate puss

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#547 2014-05-06 16:06:24

annabel
Diamond member

dreams multa sanatate si in curand il vei simti si tu pe bb!oau 17s yikes trece repede timpul
lil si ce ii cumperi frumos?
scarlet f bine faci. si eu ieri am inceput sa imi fac niste liste,trebuie sa incep sa cumpar cate o chestie, sa nu le las pe ultima suta de metri. ieri mi-am luat abs pt spital si primele zile si un pachet de aleze pt bb. azi mi-am luat chiloti pt spital si tocmai am primit 5 sacose cu haine(ffff multe din ele cu eticheta si sunt pana la 2 ani din ce am vazut in viteza) si papucei
iulia ma bucur ca te-a mai lasat spatele si bv pt mersul normal lol
rona sunt sigura ca a iesit ff buna prajitura.ai gustat-o? puss sa treaca greturile
oana puss se mai intampla sa fie si zile din astea.ia si te relaxeaza sau citeste o carte.cand mai mergi la dr?
alexandra tu ce faci?cate sapt ai?

Ultima oara a fost editat de annabel (2014-05-06 16:07:18)

#548 2014-05-06 16:17:47

iuliabebe
Hero member

deci clar trebuie sa ma apuc si eu de shpopping lol parca numai eu stau degeaba si sigur nu imi va fi bine, financiar vorbind, cand se vor strange toate! am zis ca o sa scot o listuta si ma apuc usor usor sa iau ce trebuie pt spital si eventual pentru primele zile acasa
hainute am cateva stranse de rude si o sa ma limitez la cateva body-uri, iar pentru restul ma gandeam sa dau o tura la bebeTei.. fetele din ro, stiti daca se merita?

anna puss si eu ma bucur ca tare ciudat m-am vazut pe un filmulet facut de fratemiu cand cica ne plimbam... vaaaai de mine, mergeam ca o barca, ce rata rotfl2

#549 2014-05-06 16:19:14

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Mi-am revenit smile am fost afara am cumparat ceva pt cretulina,am stat pe banca la soare si parca e mai bine.am facut si poze cu burtica,m-am gandit ca poate sunt ultimele smile merg imediat dincolo si le incarc .

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#550 2014-05-06 16:27:08

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

annabel , sunt bine, putin stresata si ma cam gandesc aiurea, dar in rest sunt bine.
Joi fac 12 saptamani.
Pun si la semnatura, sper sa nu uit sa schimb
pup:)

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#551 2014-05-06 16:28:25

annabel
Diamond member

oana a crescut cretulina.cate kg avea?
iulia tu cand mai mergi la eco?la cate sapt?
alexandra la cat mai multe inainte cu sanatate.de ce te gandesti la prostii/a iesit vreo analiza aiurea sau pur si simplu? puss

Ultima oara a fost editat de annabel (2014-05-06 16:35:10)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.