homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-72

#1350 2014-05-19 20:36:09

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Ziceti-mi inconstienta dar eu nu am tinut cont de nimic din toate astea.
Carnea eu din principiu nu o mananca daca nu e foarte coapta, sa nu mai zic ca imi place la gratar sau prajita doar daca e scrum.
Dar in rest... Fructe si legume, ce poate fi mai sanatos in sarcina, daca nici astea nu. S flori si seminte, chiar nu imi pun intrebari, si nici nu vreau sa ma documentez pe seama lor.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1351 2014-05-19 20:42:28

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

deno, nici eu n-am tinut cont decat de ouale crude de magazin...din alea de la mama am facut maioneza fara procese de constiinta. carnea iar nu imi place in sange si in rest doar ce aud asa sau citesc, dar sincer nici eu nu ma  abtin

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1352 2014-05-19 20:50:15

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

eu sunt foarte precauta. La cat de mult ne-am chinuit pentru bebei, prefer sa suflu si-n iaurt. spranceana
Despre plante citesc de cand ma stiu, am crescut cu tot felul de carti de fitoterapie etc si sunt pasiunea mea plantele.
Pisi, n-au nimic mai ciresele, poti sa papi cate vrei. Si eu am mancat muuulte..de capsuni nici nu mai zic, iar capsunile pot fi periculoase pentru ca sunt stropite cu tot felul de substante ca sa reziste cat mai mult pe piata...
Eu fructele le spal cu bicarbonat si otet de mere, sau cu lamaie stoarsa in apa. Le tin la inmuiat 20 de minute, apoi le clatesc bine bine, sa iasa pesticidele.
Urzicile nu cred ca fac rau, paote doar pentru ca sunt diuretice si toate plantele diuretice nu sunt recomandate in sarcina pentru ca duc la pierderea sarurilor minerale, in special a potasiului. Urzica moarta stiu ca are contraindicatii clare in sarcina.
  Rosiile contin o substanta care, potrivit unor studii, poate impiedica implantarea. Eu in perioada Fivului si dupa, cam tot trimestru 1 nu am consumat deloc rosii.
Exista o lista cu plante interzise si nerecoamndate in sarcina chiar aici pe site...

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#1353 2014-05-19 20:58:20

denorah00
Insomniac member

Rona, in situatia ta si eu as fi procedat la fel.

#1354 2014-05-19 21:03:49

rona_persefona
Sr. member

Deno, uneori ma gandesc ca sunt si eu exagerata... chicot
  Pisi, am uitat sa te felicit pentru bebe miscacios.  puss Fetita chicot  sau baietel.. chicot  Asa este, nu are nicio importanta sexul. Sa fie sanatos!
   Mie mereu mi-au facut si eco pe burtica..dar si endovaginala. Mai ales de cand cu sangerarile, mi-a zis dr ca endovaginal poate spune mai clar ce dimensiune are colul. nustiu  Asa ca baga ustensila doar 10 sec, cat sa masoare colul.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

Publicitate

loading...

#1355 2014-05-19 21:16:11

denorah00
Insomniac member

Asa zic si eu ca multe sunt exagerari. Dar in unele situatii sufli si-n iaurt, vorba ta.
Si pentru ca eu nu prea as avea de ce sa suflu in iaurt, nu suflu. Poate sunt si eu in extrema celalalt, prea linistita si nepanicata..
Doar ca avand inca un bebe acum totul e mult mai clar, mai calm, mai bine stiut. Am trecut o data prin asta si stiu ca lipsa vitaminelor, alimentatia fara a tine cont si etc nu mi-au facut niciun rau. Deci am increderea ca si de data asta va fi la fel.

#1356 2014-05-19 21:21:06

rona_persefona
Sr. member

Draga mea, tu chiar esti in extrema cealalta. Nu ai de ce sa-ti faci griji, pentru ca tu oricum nu poti sa mananci nimic.  rotfl2

L.E.
Deno, eu am glumit, sper sa nu te ofenseze gluma mea, ca stiu cat suferi... wave
Pupici la toate, eu am retrag la patut.

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-05-19 21:31:23)

#1357 2014-05-19 21:31:17

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Pisi felicitari pentru bebe  hjarta  hjarta  hjarta .
Eu tocmai ce vreau sa ies sa cumpar cirese rotfl .... dupa ce , am devorat jumatate de kilogram astazi rotfl2 .....Si capsuni am papat destule.
Urzicile sunt foarte sanatoase pentru sange .... rosiile au mult acid uric si probabil neindicat celor care il au ridicat.
Eu de cand sunt insarcinata as manca fructe la greu.. si urzici,stevie,loboda si toat ecele dar nu am de unde chicot ....astept concediul si pana atunci mama umple congelatorul lol .
Ceaiuri am baut dar foarte  rar , inainte eram fana ceai .... dar am zis ca nu sunt prea indicate.
Ceea ce nu prea por manca si ma cam chinui e carnea....dar asa usor usor mai pap.

In rest ma feresc de carnea de porc  sau sa fie foarte bine facuta la spusele medicului e cea mai rea in cazul meu ca nu am anticorpi toxoplamoza smile .

Am fugit dupa..... cireseeee visslar .

va pupic par  puss

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#1358 2014-05-19 22:26:02

denorah00
Insomniac member

Rona, nici nu se pune problema puss

Dr ce-i mai place lui Y socata, a baut mai mult ca noi, e prima data.. Cred ca nu e alergen sau ceva socul asta, sau?

#1359 2014-05-19 22:50:48

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Pisi nu e ca nu sunt indicate, faza e ca au mult zahar..subt interzise pt diabetici
Dar rosiile? Am mancat f multe..cum sa n ai voie smile
Si crede'ma ca am fost super mega controlata
Siiii puteti sa puneti si detergent! Microbii de pe fructe mor doooar cu clor, este amukina, se pune un capacel la 2 l de apa parca si se lasa vreo 20 min
E un clor. Special
Capsune da, ff indicate dar ciresele/banane/ struguri si alte fructe (n am vazut in ro, chirimoya si nispero)
Eu pana sa aflu de diabet, am mancat cu kilele cirese..daxa a ajutat pe langa hormonii de sarcina care topea insulina, nu stiu

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2014-05-19 22:55:35)

#1360 2014-05-19 22:52:31

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

deno, ba da socul e alergen. dar sigur nu face fix Y acum alergie. insa iti recomand sa ii dai cantitati mici. la copii mici si batranii socul chiar nu se da in exces. desi sincer eu am baut ca si copil de mi-a iesit pe ochi si is bine sanatoasa

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1361 2014-05-19 22:53:29

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Faza cu rosiile mi-a ziso Oana e scris undeva pe site chiar,dar eu deja mancasem rosii o gramada asa ca v-am zis si voua desi am czm trecut de trim 1 toate.
Multumim pt bebe...pana la urmatoarea eco o sa zic ca am fetita lol poate nu se mai schimba

#1362 2014-05-19 23:23:02

denorah00
Insomniac member

Si eu loth am baut in copilarie de am stins.
A baut cam jumatate de pahar mare, vreo 100-150 ml. Mie mi se pare mult pentru ca apa sau alt lichid nu bea asa. Maxim cateva guri pe zi.
Ceaiul de menta il mai bea asa, am avut menta din gradina de la soacra si ii mai dadeam, acum ni s-a terminat si gata si cu ceaiurile. Numai ceaiul asta l-am incercat pe el.
Vad eu daca ii apar bube..

#1363 2014-05-20 00:45:28

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Fete, socul e diuretic, poate de-aia se consuma cu masura. nustiu

Eu beau muuult ceai, e pasiunea mea, traiesc pt. cana de ceai de dimineata. lol Iar in sarcina nu am baut decat de menta (cand imi dadea voie "tranzitul" tongue ), de musetel si de tei si n-am observat vreo modificare la miscarile lui bebe. nustiu
Sincer, decat ceai din ala de la magazin de fructe de padure, zmeura, etc. ce are tot acelasi gust, prefer sa beau de tei. lol

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1364 2014-05-20 09:04:19

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Neata fete! Haideti la cafea mornincoffee

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#1365 2014-05-20 09:50:56

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

neata smile o zi frumoasa puss

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#1366 2014-05-20 09:52:34

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata burtici puss

Am vazut ca vorbeati de alimente interzise. Mie multe mi se par exagerari. Acu daca nici rosii n-avem voie...La prima sarcina eram si eu mai panicata, acum sunt mult mai relaxata.
Spal fff bine fructele si legumele si gatesc bine carnea. Dar mananc orice imi permite stomacul.

Oana felicitari ptr bebe!

#1367 2014-05-20 09:56:14

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

be_happy, la fel fac si eu, le spal bine si apoi le pap, acum nush cat de sanatos e doar ca le spal.
eu  in weekend am fost in parc si am trecut pe langa un corcodus si mi s-a facut pofta asa ca l-am pus pe al meu sa-mi culeaga cateva si le-am mancat asa, fara sa le spal, iar ieri am observat ca mi-a iesit ceva la gura si ma cam ustura sad

Ultima oara a fost editat de AcAlexandra (2014-05-20 10:00:30)

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#1368 2014-05-20 10:13:26

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Poate erau prea acre, Alexandra

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.