homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-84

#1578 2014-05-24 12:29:03

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

neatza fetelor .e aiurea in primele luni ca nu stii ce se intampla acolo ,cand incepe sa miste stii ca e bine in fiecare zi cand se misca dar acum nu prea ai de unde si recunosc ca sunt momente cand ma ingrijoreaza

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#1579 2014-05-24 13:03:53

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

wave

moon  puss

o zi frumoasa! puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1580 2014-05-24 13:20:22

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Neata fete puss zi frumoasa tuturor!!

Moon deja 33+ ce putin mai ai smile tu parca nasti prin cezariana, nu?

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#1581 2014-05-24 13:46:46

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Neatza fetele puss

Ehe, ia sa vezi tu nico atunci cand va incepe sa miste o sa inceapa alta distractie, ca de ce nu misca, ca de ce se simte mai mult intr/o parte, de ce sughite, de ce nu, etc si tot nu sti exact ce se intampla in burtica, daca e totul bine smile mai sunt ecografiile care te linistesc, dar intre ele e cam la fel ca in primele luni. Cred ca abia cand o sa avem beblusii in brate o sa respiram altfel..dar nu pentru mult timp

Eu sunt franta sad nu reusesc sa dorm prea mult, aseara am ajuns tarziu, azi m-am trezit devreme si am facut niste snitele si o tocanita.pft! Zici ca am tras la jug grater

Blue par sar'mana! Acus esti la termen chicot

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2014-05-24 13:48:25)

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1582 2014-05-24 14:05:51

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Cand o sa aveti bebelusii in brate o sa fie.... Nu am cuvinte sa explic.
Cel putin eu, de cand l-am vazut prima data, plangeam langa el si ma rugam non-stop "Doamne sa nu mi-l iei niciodata" am o frica foarte mare si acum sa nu i se intample ceva. Cand sunt foarte mici e riscul crescut de moarte subita, si eu cu sotul il pazeam noaptea cu randul. Si acum ma trezesc cel putin o data pe ora si il ascult daca respira.
Acum de ex e plecat cu tati si bunicu in oras. Ma trezesc batand din picior de neliniste fara sa-mi dau seama. Numai la el ma gandesc, sa nu fuga la masini, sa nu cada sa dea cu capul/gurita, numai scenarii am in cap.
Doar cand e in bratele mele si ne smotocim sunt linistita cu adevarat, in rest, si de e in camera alaturata stau cu inima stransa.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

Publicitate

loading...

#1583 2014-05-24 14:05:53

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

chicot ce dreptate ai Iulia. Mai am putintel pana la termen.
Scarlet si tu mai ai putin. Eu nasc prin cezariana pe 26 iunie.

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1584 2014-05-24 14:15:48

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Aha Moon, deja ai fixat smile vei avea aproape 38 s, nu? Eu as vrea la 38+ sa nasc si eu in iulie smile

Deno cata dreptate ai si sa stii ca asa va fi toata viata...mie dac 5 min imi intarzie copilul de la scoala intru in panica si sun smile dar ei stiu deja ca sunt asa si ma anunta inainte.

Iulia puss

Ultima oara a fost editat de Scarlett A (2014-05-24 14:19:17)

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#1585 2014-05-24 15:31:52

iuliabebe
Hero member

Deno par exact asa imi imaginez si eu ca va fi!

Blue puss nasti fix cand intru eu in concediu wink

Scarlett par

#1586 2014-05-24 15:35:24

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

azi am avut prima discutie cu fratele meu despre sarcina(este mai mic ca mine dar nu va imaginati ca cu mult,maine poimaine o sa zica ca ateapta si  ei unul  big_smile dar in sufletul meu va ramane cel mic pe care il inveleam noaptea) si asa mic si prostut el cica sa imi zica ca o sa fie bine mi/a povestit toate cazurile negative pe care le stia:D, mai ales ca aflase ca nevasta unui fost coleg de a pierdut o sarcina gemelara la 6lini jumate  si a fost o sarcina obtinuta cu greu dupa FIV si dupa multe altele pierdute,apoi mi/a mai zis ca naste cumnata unui prieten sapt aceasta dar face cezariana ca si asa  prima sarcina a pierdut/o ...........deci tragetii si voi concluzia ................fratele meu  mai mic........big_smile....dar cica a concluzionat la final lasa ca tu o sa fii bine lol lol

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#1587 2014-05-24 16:08:53

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Burtici puss

vai, cata dreptate ai, Deno. Si eu cu grija permanenta desi parca nu e bine atata panica.

Daca va zic ca aseara am avut senzatia ca a miscat bebe mic, o sa credeti ca-s nebuna lol e ff devreme, la prima sarcina dupa 15 sapt am simtit, dar aseara chiar mi s-a parut ca simt o foiala micuta acolo lol am luat-o razna

#1588 2014-05-24 16:23:13

denorah00
Insomniac member

Happy, eu simt de vreo 10 zile smile si nu-s cu capul, chiar simt, si foarte tare si zilnic. La y am simtit dupa 13 sapt si nu zilnic.

Nu e bine atata panica, clar, pentru psihicul nistru, ca daca sti sa o gestionezi, pe copil nu-l afecteaza.
Eu am invatat sa stau pe langa el dar sa-l las totusi liber.
Oricum va spun, ca la prima cazatura, nu eram langa el, l-am lasat cu bunicul 1 minut, si a cazut, mi s-a parut ca s-a sfarsit lumea, am stat cu el in spital desi abia am descoperit unde s-a lovit, asa putin se vedea lol
In timp ne mai calim.. De cand umbla s-a lovit grav de tot si incerc mereu sa ma stapanesc, dar tot plang rau si-mi smulg parul din cap..la propiu sad
Cei de pe langa mine imi spun ca nu e ok firea asta a mea, ca prea reactionez urat la lucruri minore, daca doamne fereste vor fi si lucruri majore de-a lungul vietii ce voi face. Stiu... Dar cand vine vorba de Y, asa sunt..

Aa si inca ceva. Am impresia ca nimeni nu ii poarta de grija asa cum o fac eu. Nu il las sa mearga cu altii unde stiu ca este apa, sosele etc... Nici el nu are frica de nimic, si mi-e teama ca intr-un moment de neatentie al adultului, ar putea pati ceva. Poate cand mai creste si constientizeaza pericolul, voi fi si eu altfel..

#1589 2014-05-24 16:29:59

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Scarlet, asa mi-am dorit, sa nasc pe 26 si deocamdata pare totul in regula incat sa se poata. E o zi ff importanta pt mine si o sa am 38+ atunci big_smile
Iulia big_smile pai urmezi repejor dupa mine chicot
Deno puss

Mi-am dat seama ca sunt a 3a pe lista dupa kuky si mai e o fata, care n-am vazut-o niciodata pe aici big_smile

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1590 2014-05-24 18:07:22

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Serios Deno, simti deja??ff devreme. Cum ai placenta?
La mine e anterioara si joasa dar nu mai stiu la ce tip se simte mai bine.

Eu sunt stresata ptr toata lumea, evident ptr Sara in mod special. Dar incerc si eu sa ma controlez

#1591 2014-05-24 20:02:21

denorah00
Insomniac member

Blue puss

Happy, da. Alor mei nu le-am zis pana acum 2 zile, ca voiam sa evit priviri aiurea, dar nimeni nu s-a mirat.
Si aici pe forum am zis tot zilele trecute doar.
A eu stiu sigur ce simt, exact asa am simtit si la prima, e inconfundabil.

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-05-24 20:03:32)

#1592 2014-05-24 20:33:30

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna ziua fetelor puss

Intr-adevar, grijile nu se vor termina, sa nu ne mai pacalim!  Nu se termina nici cand misca prima data, nici cand il ai in brate si nici cand il vezi insurat cred rotfl   dragostea asta e prea mare, grija e normala, doar sunt fiintele care isi au cel mai special loc in inima noastra.

Ma uit acum la Iustin si ma gandesc ca e responsabilitatea mea sa ii fie bine, sa il protejez si fiecare actiune a mea are efect direct asupra lui, fiecare hotarare a mea ii schimba viata, am in mainile mele asa o fiinta fragila, parca nu ma simt demna de dreptul asta, de a avea grija de el, fieare greseala a mea poate avea repercursiuni asupra lui si e imposibil sa nu ma simt vinovata....   Acum are mucisori si normal ca ma simt vinovata... SI cand il doare ceva, as lua durerea de 10 ori mai mare, numai sa nu il doara pe el.
Si-acum mi-au dat lacrimile

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1593 2014-05-24 21:08:38

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Buna fetelor puss

Ce mesaje frumoase citesc eu pe aici hjarta 
Blue, 33+, felicitari!
Deno, felicitari pt miscarile lui bebe hjarta  Am citit si eu si am aflat ca la a doua sarcina se poate simti bebe mult mai devreme fata de prima sarcina applause
Elena, m-a emotionat tare mult mesajul tau hjarta  Vorbesti cu atata dragoste fata de micutul tau, suntem cu adevarat schimbate dupa ce ii avem pe bebei in bratele si in grija noastra.

Fetelor, eu voi intra mai rar acum, vom pleca in concediu, dar va voi citi zi de zi kram 
Momentan sunt data complet peste cap, nici nu ma bucur ca am vacanta, stiu ca suna ciudat dar am o mie de griji. Am trecut vineri printr-un stres emotional cumplit (la munca). Mi-a urlat seful ca un nemernic si m-a adus intr-o stare in care tensiunea imi era foarte mare, bebe s-a agitat enorm, misca tot timpul dupa asta, ca niciodata pana acum miscarile lui au fost dureroase, poate si pt ca burtica era piatra. I-am zis sefei ca nu mai pot continua si vazandu-ma in starea aia, s-a speriat si a incercat sa imi dea ceva dulce, ceva de baut.. mi-a dat o bomboana si efectiv n-am putut-o tine in mana, atat de tare tremuram, ca am scapat-o. Bebe meu nu a mai miscat deloc de atunci, nici macar un pic, plang si imi fac griji pt ca el mereu misca seara daca ii dadeam un fructulet ceva. Daca nenorocitul ala i-a facut ceva copilului meu, il omor!!! NU voi mai permite sa mi se intample asa ceva, copilul meu e mai presus de toate.
Voi renunta curand, intru in concediu medical pana nasc, apoi dupa ce nasc imi dau demisia. Sotul e ravasit si el, a zis ca daca luni va ma va mai aduce in asemenea stare sa plec si apo va avea el grija de sef.
Efectiv nu stiu ce sa-i mai fac sa miste grater  il tot mangai si-i spun puiului meu sa ii dea un semn lui mami sa stiu ca e bine grater

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-05-24 21:10:38)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#1594 2014-05-24 21:18:30

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

lil, sper sa miste micutul cat mai repede. eu ma intindeam pe spate si stateam cu mainile pe burtica cand nu misca.. si stateam asa pana misca

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1595 2014-05-24 21:43:19

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Lil voi nu aveti urgenta acolo? iti face eco si te linistesti. si-ti verifica si tensiunea. mananca ceva dulce, stai intinsa in pat si poate-l simti. esti si agitata si nu-i faci bine. cel mai comod e la urgenta, scapi de neliniste. kram

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#1596 2014-05-24 22:00:32

iuliabebe
Hero member

Lil puss si la mine misca destul de repede cand stau intinsa pe spate si mangai burtica. Important e sa te linistesti tu si daca nu si nu, cum zice si just, poti merge la dr
Dar oamenii aia nu au minte? Chiar se joaca cu asa ceva?? Aoleu, cred ca nu rezistam in locul tau si ii luam la mascareli

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.