homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-89

#1673 2014-05-27 12:11:01

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Multumesc mult Iulia :-*. Mi-a spus si mie dr ca nu este ceva ce am facut ca sa determin aparitia ei si nici ceva genetic nu este. De citit pe net, din pacate, am citit si acum imi pare rau insa nu m-am putut abtine, dar nu reusesc nicicum sa ma linistesc sad. Imi vine sa stau vesnic sub ecograf ca sa urmaresc sa vad ca e totul in regula, stiu ca nu e o solutie si ca nu ajuta la nimic stresul dar nu reusesc sa ma linistesc. Sarcina usoara iti doresc si nastere la termen. Doamne ajuta sa nu fie probleme.

#1674 2014-05-27 12:38:20

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hey fetelor
puss oana
scarlet de cand ai inceput sa vomiti asa des?saracuta
eu am inviat lol in week-end am fost racita bocna..dar de azi ma simt mult mai bine
si noi suntem 99% decisi pe un nume..care s-a si spus in ultimele pagini lol
sper ca sunteti bine

#1675 2014-05-27 12:39:09

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

ai incredere ca o sa fie bine, Ioana! puss trebuie sa fie! la fel si tie, sarcina usoara, iar asta sa fie singurul stres pana la 42+ wink eu o sa merg acum pe 5 la eco, morfologia de trim 3 si te tin la curent, sper sa vin cu vesti bune!

oana multumim pentru info! puss eu oricum urasc always-ul, mi se pare cel mai penibil plastic de pe piata, o sa iau orice numai d'astea nu

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1676 2014-05-27 12:49:45

Ioana He
Insomniac member

Iulia multumec frumos. Te astept pe 5 cu vesti bune. Sper sa reusesc sa ma linistesc ca bocesc incontinuu. Cred ca exagerez putin dar probabil ca m-a prins si intr-o perioada mai proasta.
Va pupacesc si va multumesc mult.

#1677 2014-05-27 14:17:12

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna burtici!

ioana, de cand nu te-am mai "vazut"! sanatate multa, sa fie totul bine cu bebe 2, sa se nasca la termen si sanatos, iar tie sarcina usoara!
ce face fetita ta, cat are acum?

Publicitate

loading...

#1678 2014-05-27 14:27:54

Ioana He
Insomniac member

Buna Anca Te pup. Anastasia are 2 ani, impliniti pe 15 mai. Tu ce mai faci? Eu v-am mai citit dar nu am mai scris pt ca nu reusesc nicicum sa tin pasul.  Stiu ca si tu ai nascut de ceva timp .

#1679 2014-05-27 14:34:26

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

multi inainte, sanatosi! e tauroaica, la fel ca mine smile.
eu sunt bine, traiesc alta viata de cand s-a nascut bebe smile.

#1680 2014-05-27 14:36:14

Ioana He
Insomniac member

Da si eu si sotul tot tauroi. Toate traim alta viata dupa nastere, la mine cel putin e ceva ce nu as putea descrie vreodata si nici cum au izvorat atatea simtiri. Ma bucur mult pt tine. Te pup.

#1681 2014-05-27 14:37:51

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

ioanaaaaaaaaaa pusspusspusspuss si Anastasia pusspuss...La multi ani piticei  cu intarziere...nu de mult te-am pomenit pe aici parca am simtit ceva chicot
Sarcina usoara si sa nu fie nimic. incearca sa te calmezi caci stresul nu va face bine nici tie nici Anastasiei si nici lui bb mic.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1682 2014-05-27 14:40:49

Ioana He
Insomniac member

Va pup si eu, nici nu mai stiu de unde se pun pupi, decat daca intru sa editez. Imi pare rau ca nu am mai intrat, dar sunt la pamant cu timpul. De citit va mai citesc insa nu cu acelasi ritm cu care scrieti voi.
Multumesc mult. Tu ce faci?
Eu sa depasesc intai bocetul si dupa poate trec si de stres.

Ultima oara a fost editat de Ioana He (2014-05-27 14:43:09)

#1683 2014-05-27 15:02:58

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Loth, frumoase numele.
Rona, multumesc. E f frustrant, mai ales dupa ce te chinui cativa ani sa ai un copil, sa ii vezi pe toti cu pretentii la nume..Eu zic ca aceasta decizie tine exclusiv de parinti si restul, indiferent ca le place sau nu, sa nu comenteze. Sunt frumoase numele alese de tine, oricum eu zic ca fiecare parinte stie ce se potriveste mai bine copiilor sai.
Iulia, ce gest urat din partea rudelor tale. Eu cred ca ii scoteam pe usa afara.
F frumoase numele alese de tine. Iulia chiar imi place ff mult.
Oana puss multumim mult de info, chiar e de mare folos. Ce-i drept nici eu nu suport Always mi se pare de-a dreptul jegos, dar ma gandeam la ceva asemanator. Acum sunt convinsa insa ca numai torsoane o sa folosesc. Am auzit multe fete ca au fost extrem de multumite de ele.
Voiam sa te intreb, ai folosit sutien de alaptare? E util?

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-05-27 15:11:45)

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1684 2014-05-27 15:18:51

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Burtici puss

Ce chestie, eu ma irit de la orice altceva care nu-i Always. lol

Scarlet, am vazut ca ai intrebat de cezariana. Depinde foarte mult de la femeie la femeie. Eu ma asteptam sa fie mult mai greu decat a fost de fapt. Poate si din cauza situatiei in sine ca imi era teama pt. bebe si vroiam sa stiu ca e bine, nu am mai avut timp sa ma gandesc la durere, nu stiu. nustiu
Cele mai grele au fost orele imediat dupa operatie cand durerea era continua si nu puteam sa ma misc in niciun fel. sad Nu stiu cum e la anestezia rahi (am inteles ca mai dureaza un timp dupa incheierea procedurii in sine), eu am simtit durerea imediat cum m-am trezit din anestezie.
Cand te ridici prima data din pat, cu ajutor, evident, e groaznic, ai impresia ca ti se rupe operatia. Eu am si intrebat doc daca se poate si a zis sa stau linistita ca n-am nicio sansa sa se desfaca. tongue Pe mine m-au pus sa ma ridic dupa 10 ore dar nu puteam sa stau in picioare pt. ca ameteam si aveam senzatia ca lesin. Mama mea, care a facut de 3 ori anestezie generala mi-a spus sa beau multe lichide (apa, ceai, compot) ca sa se elimine anestezicul din organism.
Acum nu stiu daca as mai fi de acord cu anestezia generala...

Apoi cu fiecare zi durerea e din ce in ce mai suportabila, iar din momentul cand te ridici din pat si esti stapana pe picioarele tale (in sensul ca nu ametesti sau ceva), te poti ocupa de bebe fara nicio problema. smile
A, mie nu mi-au facut calmante decat in primele 10 ore, nici eu nu am mai cerut. nustiu

Scari nu am incercat sa cobor mai devreme de ziua 6, nu stiu sa-ti spun daca m-as fi descurcat sau nu, dar in ziua 6 mi-a scos firele si am plecat acasa, am urcat si coborat scari (eu stau la 3), am trecut pe la medicul de familie sa anunt ca am nascut si sa vina sa vada fata, etc. Din momentul cand mi-a scos firele nu m-a mai durut operatia. smile Iar la 6 saptamani coboram si urcam carutul pe scari, ca sotul si tata nu erau acasa iar mama e operata de dezlipire de retina. Da' tu sa nu faci asa. tongue

In fine, am tot citit la mamicile care au nascut prin cezariana in ultima vreme ca a fost grea operatia si vroiam sa subliniez ca nu e musai sa fie la toate asa.
Nu militez pt. cezariana, sper sa nu se inteleaga asta, incerc doar sa le incurajez pe cele care aleg sa nasca asa sau sunt fortate de imprejurari. smile

Ultima oara a fost editat de Katey (2014-05-27 15:43:20)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1685 2014-05-27 15:43:29

Lothraine
Insomniac member

ioana puss eu sunt bine, astept sa treaca vremea sa vina bebe. hai ca acum chiar nu se scrie ca pe vremurile din care venim noi chicot
am mancat atat de bine :drolling: dar nu va spun ce ca va fac pofta. nepofticioasele pot sa vada pe fb...ma gasiti la katey

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1686 2014-05-27 15:56:53

Ioana He
Insomniac member

Da chiar nu se mai scrie atat, dar tot nu pot tine pasul sad . AStazi nu sunt buna de nimic la munca si am stat on toata ziua, plus ca nu am avut nici sef si mi-am permis. eu sunt pofticioasa oricum dar tot ma uit rotfl2).
Iti doresc sa treaca cat mai repede timpul  signof10
am descoperit si fetisoarele astea  smile

#1687 2014-05-27 15:59:48

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Burtici puss

Multumesc pentru urari!

Despre cezariana si experienta mea a fost placuta. Eram foarte speriata pentru ca minunata mea cumnata cand aveam vreo 20 de saptamani mi-a spus ca ea a crezut ca moare cand s-a dezmortit pentru ca pe langa faptul ca era taiata, avea si contractii uterine cand sugea copilul si au durut-o rau rau rau rau. Zicea ca ea a simtit si nasterea prin cezariana si cea naturala ( lol ) ca au durut-o contractiile.
Mna... Eu am avut 16 ore de travaliu si apoi cezariana. Intr-adevar sunt contractii cand suge copilul si cand imi faceau injectiile pentru curatarea uterului, dar nicidecum asa scenariu fioros cum mi-a bagat ea in cap.
Totul este suportabil, cel mai rau ma durea cand nu aveam nicio activitate si stateam in pat.
Preferam sa stau i fotoliu cu bebele pe piept, si sa infulec mancare intruna, era foarte comod.
Eu cel putin, imi amintesc cu foarte mare placere acele 4 zile cat am stat in spita si abia astept sa repet experienta.

Loth, si eu te vreau pe fb, care esti la ket? Sau daca ma st tu pe mine, baga-ma

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-05-27 16:01:15)

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1688 2014-05-27 16:00:35

Lothraine
Insomniac member

ioana, multumesc...lasa ca tu esti pofticioasa din fire nu din burtica chicot

#1689 2014-05-27 16:03:48

Ioana He
Insomniac member

Asta cam asa e  angel , nici dupa atata timp nu pot sa o uit pe Angel cu pozele ei cu painici si tot felul de chestii big_smile

#1690 2014-05-27 16:04:38

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Katey, eu momentan sunt procezariana lol cu rahi. La anestezia totala mi s-a spus categoric nu, ca implica multe riscuri. Cezariana pt copil mi s-a spus ca e cea mai sigura metoda, fara traumatisme si riscuri. Ma gandesc acum doar sa fie bine copilul. O sa vad daca imi schimb parerea dupa chicot

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1691 2014-05-27 16:06:22

Ioana He
Insomniac member

Rahi am facut si eu, si intradevar a fost cosmar ridicatul din pat (a doua zi) insa in rest nu am avut probleme.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.