|
Nu esti logat.
A reusit cineva sa ramana insarcinata desi avea endometrioza?-2Pagini: 1 2
#20 2014-12-01 22:58:53
Re: A reusit cineva sa ramana insarcinata desi avea endometrioza?Buna fetelor.Si eu sunt ca voi cu chist endometriotic de 5 cm:(..Dana cum te simți? Fericirea nu este ceva gata facut.Ea vine din propriile tale actiuni..a crede in miracol,inseamna a crede in tine! Offline #21 2015-02-17 00:21:24
Re: A reusit cineva sa ramana insarcinata desi avea endometrioza?
Daca medicul a recomandat Cerazette ia-l . Patologia asta chiar daca se opereaza recidiveaza de cele mai multe ori , pentru ca leziunea nu se extrage pana la nivel celular si atunci are tendinta la refacere in timp. Unii medici spun ca vindecarea apare dupa o sarcina cand menstra este intrerupta in acele 40 de saptamani , altii spun ca doar iti micsoreaza extinderea, cel mai bine e sa faci ceea ce iti indica medicul , iar daca vezi ca ceva e in neregula mai cere o parere ALTUI medic. Nu stiu cate persoane de aici sunt cadre medicale sau macar sunt informate cat de cat , so ... ai grija ce iei in calcul . Seara faine! Be the best that you can be. Offline #22 2015-02-17 13:28:58
Re: A reusit cineva sa ramana insarcinata desi avea endometrioza?skylar,nu e cazul de complex de superioritate aici iar flori a cerut sfatul in august.ehe,destul timp trecut! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #23 2015-11-03 12:02:37
Re: A reusit cineva sa ramana insarcinata desi avea endometrioza?reclama Offline #24 2018-02-15 13:24:43
Re: A reusit cineva sa ramana insarcinata desi avea endometrioza?Buna ziua,am o mica problema,îmi întârzie menstruația de vreo 20de zile am fost la medic și mia dat arefam 5zile de2 ori pe zi și dupa sa fac pauza și din ziua 16-25sa continui...am niste dureri de spate in zona lombară...nici nu știu să fac test de sarcina...sincer m-am cam saturat sa fac test și să văd negativ... Offline Publicitateloading...
#25 2019-03-26 15:57:59
Re: A reusit cineva sa ramana insarcinata desi avea endometrioza?Buna fetelor! Offline #26 2019-07-27 08:53:33
Re: A reusit cineva sa ramana insarcinata desi avea endometrioza?Da, a ramas insarcinata o verisoara de 28 de ani. Totul e posibil prin tratament. Anvelope auto ieftine la vadrexim. Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|