homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele si menstruatia - nelamurire !

#1 2014-04-22 18:51:28

Freyaema
Membru
Inregistrat: 2014-04-22

Anticonceptionalele si menstruatia - nelamurire !

Buna, la recomandarea medicului am inceput sa iau belara, astazi este a 6 a zi din primul blister. Am inceput administrarea in prima zi de menstruatie conform prospectului, insa mentruatia nu s-a oprit. Primele 4 zile a fost o mentruatie slaba, fara dureri, dar de 2 zile este abundenta cu cheaguri de sange si au aparut si durerile ( in loc sa se opreasca parca devine din ce in ce mai abundenta). In trecut, mai exact acum un an si jumatate, am luat circa 8 luni diane35 ca tratament pentru ovare polichistice( m-am inteles excelent cu ele, eu avand si probleme cu acneea, aceste pastile m-au ajutat foarte mult), am facut o pauza de 6 luni, la control doctorita a spus ca tratamentul a fost eficient ( un oval aspect normal iar celalalt aspect micropolichistic) si mi-a recomandat sa incep sa iau belara de la prima mentruatie.
Nu stiu ce sa fac...sa continui sa le iau...sa ma opresc...nu pot ajunge azi la doctorita fiind sarbatoare dar am nevoie de un sfat.

#2 2014-04-22 19:12:28

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Anticonceptionalele si menstruatia - nelamurire !

Ia-le in continuare si daca devine si mai abundent mergi la medic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.