|
Nu esti logat.
Conditii recoltare analize pentru histeroscopie#1 2014-04-26 15:49:02
Conditii recoltare analize pentru histeroscopieBuna! Offline #2 2014-04-26 21:26:24
Re: Conditii recoltare analize pentru histeroscopieBuna..din pacate, nu iti pot raspunde la intrebarile tale..dar ma poti ajuta tu pe mine putin..daca vrei..ai facut laparoscopie si ti.a pus diagnosticul de endometrioza? Intreb pentru ca eu m.am operat de 2 ori...si s.a refacut din nou chistul..si acum mi.a recomandat diphereline..dar nu credeam ca am sanse sa scada.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2014-04-26 22:41:46
Re: Conditii recoltare analize pentru histeroscopieNu, pana acum nu am facut laparoscopie, doar ca acum 4 ani am avut un chst ovarian de 7 cm si dr mi-a recomandat analiza CA125 care a iesit mare. 130. Am facut analize suplimentare pentru a elimina varianta cancerului, toate au iesit ok, mai putin CA125. Asa s-a pus diagnosticul. De acel chist de 7 cm am scapat cu homeopate, dar in 2012 am avut iar probleme - un chist septat, sugestiv pentru chist endometriozic care dadea dureri ingrozitoare inainte de ciclu cu trei zile - varsaturi, ma durea si cand trageam aer in piept, apoi a dat in sangerare continua asa am facut atunci in 2012 doua fiole cu Diphereline. In 2013 a fost ceva mai bine, insa in septembre am avut o febra inexplicabila si cand am ajuns la Municipal aveam chisturi de 6 cm pe ambele ovare. Mi-au zis ca sunt prea inflamata sa ma opereze, asa ca am facut o alta doza cu Diphereline. Dupa injectia asta iti vine ciclu mai tarziu. De0abia acum o luna a dat semne ca vine, doar ca ff mult 1-2, cu cheaguri si apoi se oprea, peste 2 sapt iar a venit. Eu am crezut ca e de la Diphereline, ca se regleaza, dar se pare ca e de la polipul ovarian. Ultima oara a fost editat de alessia1983 (2014-04-26 22:43:01) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|