homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale si 4femina

#1 2014-05-10 00:31:37

Aniela Ionescu
New member
Inregistrat: 2014-05-05

Anticonceptionale si 4femina

Buna ziua! As dori sa aflu daca ati luat 4Femina in timp ce ati luat anticoncetionale si daca ati simtit vreo diferenta.                 Aceste suplimente sunt facute pentru a combate efectele negative ale contraceptivelor orale, cum ar fi: retentia de apa, scaderea libidoului, greata, dureri de cap si asa mai la vale..
     Pe site-ul lor scrie ca e primul supliment alimentar menit sa protejeze si sa inlature efectele negative ale ac.
4Femina contine acid folic, crom, guarana, pulbere de anghinare, extract de urzica si de ceai verde.
   Am intrebat-o pe doctorita ginecolog de ele, daca sunt bune pentru protectia ficatului si mi-a zis ca da, dar ca pot lua orice altceva (cum ar fi silimarina, esentiale, in fine).
   Ideea e ca pe langa protectia ficatului, ma intereseaza si luarea in greutate si, bineinteles, scaderea libidoului (care la mine e numai cand sunt in perioada fertila, in rest e mai mult absent, deci e numai o saptamana din patru si acuma daca ar disparea de tot ar fi si mai aiurea) si din acest motiv apelez la dumneavoastra, in spereanta poate ati folosit si ca imi puteti impartasi din experienta cu el.

Multumesc! smile

#2 2014-05-15 11:25:18

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Anticonceptionale si 4femina

Daca iei anticonceptionale nu ai perioada fertila. Anticonceptionalele inhiba ovulatia. E ok 4femina, am luat si eu vreo doua luni pe vremea  cand luam ac. Mare diferenta nu a fost, parca libidoul a rescut putin de tot.

#3 2014-06-25 15:11:44

Aniela Ionescu
New member
Inregistrat: 2014-05-05

Multumesc pentru raspuns! smile
Cand am zis de perioada fertila ma refeream la perioada de dinainte sa iau ac.
Oricum in prima luna de ac nu am luat 4femina si libidoul meu a fost absent, iar acum, cand am inceput sa iau chiar vad o oarecare diferenta ceea ce imi place si, de aceea, voi continua sa le iau. De retantia de apa nu stiu ce sa zic... in prima luna am pus 2kg si puse au ramas. Sper sa raman asa.

#4 2014-06-25 15:45:48

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Eu cred ca 4femina astea sunt marketing si atat. Sa fim seriosi, nu poti sa crezi ca iei o pastila si te apara de ingrasare sau retentie de apa, daca nu ai grija in sensul asta. Cu libidoul - cred ca e pura autosugestie. Probabil si daca ai lua cate o aspirina si ai crede ca inhiba efectele negative ale anticonceptionalelor, ti s-ar parea ca-ti face bine si ca iti revine libidoul. Totul vine din creier, nu din pastile. Eu una, n-as lua, mi se pare ca sunt degeaba. Dar daca tu zici ca iti priesc... smile

#5 2014-07-11 19:44:46

ioana aziza
New member
Inregistrat: 2013-11-18

Eu am luat 4Femina impreuna cu AC, dupa cateva analize si altele zic asa: 4Femina nu face singura toata treaba, trebuie atentie f mare la alimentatie, atfel nu se poate. Cu libidoul am stat tare rau, 1 data pe luna si atunci pentru ca se cam supara el ca nu vedea vre;un interes din partea mea rodnar
Acum depinde de la femeie la femeie . Rau nu prea au cum sa faca daca au acid folic, ceai verde, urzica, crom, etc.

Publicitate

loading...

#6 2014-11-29 22:47:49

Kaiona
New member
Inregistrat: 2012-09-25

Am incercat si eu 4femina, dar eu am avut alergie la ele din pacate sad. Mi-au aparut multe blande (ca piscaturile de tantari) pe corp.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.