|
Nu esti logat.
Scurtare pauza anticonceptionale?#1 2014-05-14 15:32:09
Scurtare pauza anticonceptionale?Buna, as avea o intrebare. Utilizez anticonceptionalele Desorelle si vreau sa va intreb daca as putea scurta pauza de 7 zile dintre ele cu 2 zile, din motive personale, doar pentru aceasta luna. As vrea sa stiu daca menstruatia se opreste la inceperea din nou a anticonceptionalelor in ziua a5a a pauzei teoretice. Deasemenea as vrea sa stiu daca eficienta lor scade scurtand pauza cu 2 zile. Va multumesc Offline #2 2014-06-08 20:52:46
Re: Scurtare pauza anticonceptionale?Nu ca ar mai fi de actualitate insa cred ca e util de stiut: pauza poate fi scurtata oricind , de lungit nu e indicat sa fie lungita, daca vrei sa nu fie afectata protectia. E putin probabil ca menstra se opreste cind se termina si pauza cea scurtata...e posibil atunci sa inceapa. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|