|
Nu esti logat.
Yasmin.intarziere ciclu#1 2014-05-15 22:02:02
Yasmin.intarziere cicluBuna! Offline #2 2014-05-15 23:53:57
Re: Yasmin.intarziere ciclumai ai 3 zile de asteptat. iti poate veni menstruatia chiar in ultima zi sau chiar in ziua 8 cand trebuie sa incepi pastilele. daca nici in ziua 8 nu iti vine, atunci ai motive de ingrijorare, pana atunci stai linistita. greturile le poti avea si din cauza lor, pt ca organismul inca se adapteaza cu ele. daca le-ai luat corect, e imposibil sa fii ramas insarcinata. repet: stai linistita momentan, nu ai de ce sa te ingrijorezi. daca am gresit cu ceva in ce am scris aici, sa ma contrazica fetele, nu sunt expert Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #3 2014-05-16 09:55:18
Re: Yasmin.intarziere cicluIoana.a, nu sunt motive de ingrijorare nici daca nu vine deloc in pauza. de la yasmin s-a intamplat multor persoane sa le lipseasca menstra sau sa fie extrem de redusa cantitativ. sanii mi-au crescut si mie mult cata vreme am luat yasmin, deci nici asta nu e motiv de ingrijorare. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #4 2014-05-17 12:18:09
Re: Yasmin.intarziere cicluVa multumesc mult Emm si alinda. Offline #5 2014-05-19 11:28:05
Re: Yasmin.intarziere cicludar pentru ce anume iti faci griji? ca nu inteleg. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|