homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibila sarcina?

#1 2014-05-25 13:58:32

xthina
New member
Inregistrat: 2012-05-27

Posibila sarcina?

Ultima menstra: 25 aprilie. Am avut contact sexual cu prietenul meu pe 29 aprilie, imediat dupa menstra, m-a penetrat de vreo cateva ori fara prezervativ, apoi am inceput cu prezervativ. Apoi au mai urmat zilele urmatoare alte acte sexuale dar protejate.
Acum ar fi trebuit sa imi vina menstra (23 mai), dar e a doua zi de intarziere sa zicem. Am simptome ca ar veni: dureri vagi ale burtii, sani durerosi si umflati, dureri de spate si stare generala proasta.
Ciclul meu in ultimele luni a venit ori mai repede, ori mai tarziu, dar in ultilele 2 luni a venit tot la 28 de zile.
Ce ma ingrijoreaza e ca ieri am avut o scurgere maronie-roz, slab cantitativa, am crezut ca imi vine dar vad ca s-a oprit. sad
Si acum doua saptamani m-am trezit intr-o noapte cu o ditai greata si se invartea casa cu mine. Sunt si foarte stresata de la lucru... si mai e si autosugestia asta.

Nu stiu ce sa cred - este sau nu sarcina? sad  grater

#2 2014-05-25 15:01:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Posibila sarcina?

eu zic ca nu e, din ce spui tu, si ca o sa vina, dar poti face un test de sarcina

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.