|
Nu esti logat.
Sanse de sarcina dupa Escapelle?#1 2014-06-13 21:09:21
Sanse de sarcina dupa Escapelle?Salut fetelor! Incep prin a spune ca am facut sex neprotejat fara ejaculare (ma ingrijoreaza lichidul preejaculator) in zilele de ovulatie. Nu mi-am dat seama, am realizat dupa. Dupa aproximativ 24 de ore am luat pilula escapelle. Ciclul ar fi trebuit sa imi vina pe 12 iunie si tot nu apare.. sunt sanse de sarcina? Offline #2 2014-06-13 22:45:14
Re: Sanse de sarcina dupa Escapelle?fa un test de sarcina si sti o treaba. daca a scapat chiar si o picatura, escapelle "ajuta" cateodata la fixarea sarcinii mai ales luat in zilele f fertile...dar poti sa fi si dereglata de la escapelle. numai un test te va lamuri exact. sa fie cum vrei tu. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|