homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarzierea ciclului din cauza calciului cu vit. K?

#1 2014-07-09 22:15:40

ioana aziza
New member
Inregistrat: 2013-11-18

Intarzierea ciclului din cauza calciului cu vit. K?

Buna ziua, nu am un ciclu' foarte regulat din cauza chisturilor. Teoretic trebuia sa imi vina ciclul in jurul datei de 3, suntem in 9 si nici un semn ca vrea sa vina, deja sunt 36 de zile de la ultima menstruatie. Acum cateva zile mi-a fost rau, am crezut ca de la caldura, de la farmacie mi-a dat calciu cu vitamina d si vitamina k. am luat cate un pliculet tip de 3 zile, dupa care m-am pricopsit si cu o durere de cap si am luat nurofen. Acum am citit pe internet cum ca vitamina k , calciul si nurofenul pot intarzia sau stopa ciclul. Este adevarat? in stopeaza sau il intarzie?
Sper sa vina cat mai repede ptr ca peste 2 saptamani plec la mare si nu va fi usor sa fiu in vacanta pe ciclu, cu dureri, stari de rau si agitatie.
Este adevarat ca ar stopa sau doar il intarzie?
sunt confuza...

Ultima oara a fost editat de ioana aziza (2014-07-10 15:52:12)

#2 2014-07-11 08:48:59

ioana aziza
New member

Re: Intarzierea ciclului din cauza calciului cu vit. K?

A venit azi dimineata, se pare ca il intarzie un pic, desi am chisturi niciodata nu mi-a intarziat asa mult.
Poate gresesc eu, nu stiu, dar eu am obs o schimbare.

#3 2014-07-11 13:19:08

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

doamne sfinte, in ce lume traim de ti se da la o farmacie vitamina K, fara sa ai reteta, pentru o banala stare de rau????
vitamina K este antihermoragic, evident ca de-aia ti-a intarziat menstruatia. calciul n-are nico legatura cu asta si nici nurofenul (si de-ala ti-a dat???)
te rog pe viitor nu mai lua medicamente "dupa ureche"! da, stiu ca ti le-a recomandat cineva la farmacie, se vede insa treaba ca nu poti avea incredere nici in personalul de acolo, parca ar vinde cartofi la taraba.  skitarg  daca se repeta starile de rau n-ar strica niste analize de sange, acolo se pot identifica evetualele carente de minerale. si atunci iti prescrie medicul ceva daca e nevoie.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#4 2014-07-11 19:23:21

ioana aziza
New member

sunt pliculete de calciu impreuna cu vit K si D, toate in acelasi plic, combinate...nu stiu daca am voie sa spun exact numele. De acum asta e, bine ca a venit. Bine ca acum stiu, pe viitor am sa am grija.
. Multumesc pentru indrumare !

Ultima oara a fost editat de ioana aziza (2014-07-12 10:14:26)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.