homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Antibioticele influenteaza fluxul menstrual?

#1 2014-07-26 22:38:41

Dadutz
New member
Inregistrat: 2011-03-27

antibioticele influenteaza fluxul menstrual?

buna!
situatia mea este urmatoarea:

menstruatie - 24 mai (dupa un CM de 46 zile, nu intretinusem niciun contact sexual,probabil mi-a intarziat din cauza stresului, de obicei variaza intre 29 si 36 zile)
contacte sexuale protejate prezervativ:  28 mai, 1, 6, 9, 14, 17 iunie
tratament antibiotic: 18-24 iunie - o masea de minte nu reuseste sa iasa si am facut pericoronarita (augmentin + fluconazol)

menstratie - 24 iunie .. putin cam ciudata, in prima zi scurgeri maronii pe absorbant, rosii doar dupa ce mergeam la toaleta, in urmatoarele zile si-a revenit culoarea, dar parca era mai putin...
contact neprotejat (primul nr) - 2 iulie
contacte protejate prezervativ - 10, 13, 16 iulie..
in perioada ovulatiei din acest CM am avut sani tari si durerosi...
tratamnet antibiotic din aceeasi cauza 17 - 21 iulie (eu nu sunt adepta antibioticelor, dar am fost nevoita.. la fel, augmentin + fluconazol)

menstruatie - 23 iulie dupa-amiaza, a incetat pe 25 iulie seara tarziu, flux redus, mai putine cheaguri decat de obicei, uneori mi se parea ca e mai deschis la culoare decat de obicei. azi am mai avut doar scurgeri maronii pe care le am mereu la finalul menstruatiei....
mentionez ca toata luna iunie am fost in sesiune si am avut un program haotic, alimentatie necorespunzatoare si foarte mult stres. iar de la finalul sesiunii cred ca m-am ales cu un reflux gastro-esofagian (sper ca nu am scris gresit) pentru ca uneori am o durere in piept si eructatii "mici" sau zgomote intestinale. (asta daca nu sunt cumva simptome de sarcina  supa )

in urma ultimei menstre m-a apucat o paranoie puternica, mai ales ca am citit si despre cazurile destul de des intalnite, se pare, de sangerare peste sarcina. contactul neprotejat ma gandesc ca nu ar trebui sa puna probleme, dar acum stau serios si ma intreb daca acele in cazul acelor contacte in perioada ovulatiei s-a intamplat ceva(prezervativ intepat, rupt fara sa ne dam seama, 1% ala de neeficienta... nu stiu). nu pot merge la medic perioada aceasta ca sunt in vacanta, iar test as putea cumpara doar peste cateva zile, dar pana atunci ma mananca de vie paranoia.

va rog, ce parere aveti? multumesc!

Ultima oara a fost editat de Dadutz (2014-07-26 22:40:31)

#2 2014-07-27 09:37:31

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: antibioticele influenteaza fluxul menstrual?

din ce spui tu sunt sanse foarte mici de sarcina, contactul ala neprotejat in ziua 9 a fost cam la limita, dar menstruatia a venit la timp
fa si un test ca sa te linistesti, dar eu zic ca e ok
stiu ca multe fete se plang de intarzieri de la antibiotic

#3 2014-07-27 22:08:05

Dadutz
New member

multumesc frumos, heimdall!
nu stiu cat de relevant este, dar sanii mi-au revenit la normal dupa menstruatia asta cu flux redus, nu ma mai dor, nu mai sunt tensionati.
stiam ca antibioticul mai poate cauza intarzieri, ce m-a pus pe ganduri a fost faptul ca a venit la timp, dar mai putin...
voi face un test zilele viitoare, desi ma apuca tremuratul cand ma gandesc la asta...
suna prosteste, dar voi verificati cumva prezervativele dupa, pt vreo eventuala intepatura?

#4 2014-07-27 22:35:27

heimdall
Diamond member

nu, prezervativele nu se rup asa, sa faca o gaurica, se sfasie cu totul, e imposibil sa nu vezi daca se rup

#5 2014-07-29 23:39:16

Dadutz
New member

mai e procentul ala mic de defecte din fabrica... iti dai seama ca acum, in starea asta, si de-ar fi o singura exceptie, as fi sigura ca eu sunt aia smile) mai auzisem ca unii le-ar verifica dupaia, umplandu-le cu apa, ca la vulcanizare...

am cumparat un test sure check... il voi face maine dimineata ca sa fiu sigura... imi este asa teama, e primul meu test... nu e prea devreme, nu? sper din tot sufletul sa fie negativ.... daca, doamne fereste, este pozitiv.. nu este prea tarziu, nu?grater( imi cer scuze ca pun atatea intrebari....

Publicitate

loading...

#6 2014-07-30 10:31:16

heimdall
Diamond member

e ok sa-l faci acum, bafta !

#7 2014-07-30 13:29:27

Dadutz
New member

multumesc, heimdall!  l-am facut in dimineata aceasta. e negativ.. stiu ca dupa o anumita perioada de timp se poate pozitiva, nici pana acum (au trecut 2 ore) nu pare sa se contureze a doua liniuta..

pot sa stau linistita acum? ar trebui sa il mai repet?

#8 2014-07-30 13:32:27

heimdall
Diamond member

tocmai ca trebuie citit in intervalul scris pe el (5 minute), nu la 2h dupa, deci e ok

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.