|
Nu esti logat.
Urgent! Risc de sarcina?#1 2014-08-04 20:40:34
Urgent! Risc de sarcina?Sambata seara am luat pastila la ora 22, iar intre orele 1 si 5 am avut 3 scaune moi, spre apoase. La ora 7 am luat o alta pastila, iar la 8 am mai avut un scaun moale. Dupa nu am mai avut nici o problema, iar ieri la 22 am luat iar pastila. In dimineata aceasta am facut sex neprotejat, pe la ora 11 am mai avut 2 scaune moi, iar mai tarziu am mai avut un contact neprotejat. Mentionez ca iau Artizia de 10 luni. Din moment ce pastila de aseara a fost absorbita, e cazul sa imi fac probleme? Sau trebuia sa iau ieri inca una? Sa iau totusi Postinor pentru a fi sigura? Ultima oara a fost editat de Crina (2014-08-04 22:25:35) Offline #2 2014-08-05 08:04:18
Re: Urgent! Risc de sarcina?Cum spuneam.. Nu mai posta peste tot ca iti iei warn. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2014-08-05 09:29:25
Re: Urgent! Risc de sarcina?Crina are warn pt postare multipla. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|