|
Nu esti logat.
Neurolog bun Pitesti#1 2014-08-26 10:19:45
Neurolog bun PitestiBuna! Offline #2 2014-08-26 23:12:34
Re: Neurolog bun PitestiCe problema ai ? Ca as putea sa iti fac o recomandare. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2014-08-27 09:00:42
Re: Neurolog bun PitestiCu ceva ani in urma am mai facut niste analize si mi s-a pus diagnosticul de cefalee migrenoida (migrene) pentru ca nu mi-au gasit nimic altceva. Acum vreau sa consult si alt medic neurolog si sa fac si un RMN sau o tomografie cu aceasta ocazie. Offline #4 2014-08-27 14:03:36
Re: Neurolog bun PitestiIncearca la Nicoleta Savu la centrul de diagnostic, e pe programare si trimitere. Sau la Florin Petria, e ft bun, venit de la bucuresti, dar din cate stiu eu il gasesti doar la spital in policlinica. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #5 2014-08-27 14:40:16
Re: Neurolog bun PitestiDa am mai primit recomandari pentru ambii. Am sunat la Spitalul Militar si mi s-a spus ca dr. Petria nu mai e in policlinica. Presupun ca acum activeaza doar pe sectie la spital si din cate am inteles este foarte aglomerat. Am facut pana la urma o programare la Dr. Ruxandra Cocea care lucreaza in contratura cu Dr. Savu. Despre ambele am auzit ca sunt doctorite bune. Offline Publicitateloading...
#6 2014-08-27 14:46:29
Re: Neurolog bun PitestiLa spitalul judetean e Petria.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #7 2014-08-27 14:49:51
Re: Neurolog bun PitestiMultumesc! O sa revin cu impresii dupa consult, poate mai sunt si alte fete interesate. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|