homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Imi este teama de o sarcina nedorita !

#1 2014-09-03 21:53:39

minuca96
Membru
Inregistrat: 2014-09-03

imi este teama de o sarcina nedorita !

Are vreun efect daca incep sa iau anticonceptionalele dupa contactul sexual? Daca da . Dupa cat timp ? Va multumesc .

#2 2014-09-03 21:59:33

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Re: imi este teama de o sarcina nedorita !

vrei sa intrebi de fapt daca un contact sexual pe care deja l-ai avut va fi considerat protejat daca ai inceput acum anticonceptionalele?

#3 2014-09-03 22:02:53

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

ti s-a raspuns in partea cealalta. smile

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#4 2014-09-03 22:54:06

minuca96
Membru

Vreau sa spun ca am folosit prezervativul dar a curs putin pe langa prezervativ . si ma gandeam ca ar trebui sa iau anticonceptionale. Ma pot ferii acestea de o sarcina nedorita daca le iau acum dupa ce am avut deja contactul ? Mentionez ca s.a terminat in mine , dar in prezervativ .

#5 2014-09-03 23:43:18

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

minuca, din pacate nu esti prea informata cu privire la ce inseamna viata sexuala si metodele de protectie. citeste cat de mult poti pe tema asta, pt a nu avea surprize neplacute.

anticonceptionalele nu au cum sa te ajute in situatia de fata. asa cum ti s-a raspuns si la celalalat topic, acestea te protejeaza doar daca le administrezi din prima zi de menstruatie (esti protejata tot din ziua respectiva). daca le incepi in oricare alta zi, esti protejata abia dupa ce iei 7 pilule, adica dupa 7 zile.

a curs putin pe langa prezervativ cand era deja in tine? nu vad cum ar fi posibil... dar daca totusi s-a intamplat asa si ti-e frica de-o eventuala sarcina, poti lua postinor sau escapelle in maxim 72 de ore de la intamplarea cu pricina.
sper ca iti sunt de folos informatiile.

Ultima oara a fost editat de sushi (2014-09-03 23:44:24)

Publicitate

loading...

#6 2014-09-04 13:16:26

minuca96
Membru

Multumesc mult sushi !

#7 2014-09-07 19:31:36

yaya1209
New member
Inregistrat: 2014-09-07

Buna,
Am si eu o intrebare. Daca am folosit trei luni consecutive anticonceptionalele karissa fara a face pauza de 7 zile este posibil sa fi ramas insarcinata? Iau karissa de mai bine de 5 ani si mereu am respectat modul de utilizare. Vara aceasta a trebuit sa evit sa imi vina menstruatia si din acest motiv am luat trei luni fara pauza anticonceptionalele. Ceea ce imi da de gandit este faptul ca la finalul celui de-al treilea blister am facut pauza de 7 zile, pauza in care ar fi trebuit sa imi vina ciclul. Doar intr-o singura zi am avut o scurgere maronie. Dupa cele 7 zile de pauza am reinceput un nou blister. Acum sunt la a 5-a pastila din folie si mi-e teama sa nu fiu insarcinata. Este posibil acest lucru?
Multumesc

#8 2014-09-09 11:38:33

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

yaya1209 a scris:

Buna,
Am si eu o intrebare. Daca am folosit trei luni consecutive anticonceptionalele karissa fara a face pauza de 7 zile este posibil sa fi ramas insarcinata? Iau karissa de mai bine de 5 ani si mereu am respectat modul de utilizare. Vara aceasta a trebuit sa evit sa imi vina menstruatia si din acest motiv am luat trei luni fara pauza anticonceptionalele. Ceea ce imi da de gandit este faptul ca la finalul celui de-al treilea blister am facut pauza de 7 zile, pauza in care ar fi trebuit sa imi vina ciclul. Doar intr-o singura zi am avut o scurgere maronie. Dupa cele 7 zile de pauza am reinceput un nou blister. Acum sunt la a 5-a pastila din folie si mi-e teama sa nu fiu insarcinata. Este posibil acest lucru?
Multumesc

Eu stiu ca sangerarea de privatie poate sa fie in orice cantitate, numai sa fie... ca sa te linistesti ia un test de sarcina de la farmacie si fa-l smile

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#9 2014-09-09 22:50:22

florik1989
Membru
Inregistrat: 2014-09-09

Buna,

Am si eu o intrebare. Acuma circa 6 saptamani (imediat dupa terminarea ciclului) am avut ceea ce s-ar putea numi un contact neprotejat (in sensul ca a durat doar 1-2 minute). Luna aceasta mi-a venit cu o saptamana mai tarziu, deci la 35 de zile (nu e prima data cand mi se intampla asta, uneori intarziindu-mi si mai mult). A durat 4 zile, dar in prima si in ultima cantitatea nu a fost foarte mare. Am tot citit pe forumuri despre "ciclul peste sarcina" si incep sa imi fac griji...Mai mult, in ultima zi in care am avut ciclu mi s-a facut greata din senin, senzatie care am mai avut, desi mai moderata inca vreo doua zile. Credeti ca ar trebui sa ma gandesc la o sarcina?

#10 2014-09-11 17:49:22

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Eu nu cred

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#11 2014-09-12 12:41:45

ioana.ghemotoc
New member
Inregistrat: 2013-04-03

Buna, am si eu nevoie de un sfat, pentru ca nu ma pot decide. Momentan fac pauza de la anticonceptionale, iar aseara am avut contact sexual, s-a rupt prezervativul, insa partenerul nu ejaculase.
Am mers la planning in ideea de a primi un sfat - sa iau sau nu pastila de a doua zi? Avand in vedere ca, pe de-o parte, nu a existat ejaculare, dar, pe de alta parte, mi-e frica de lichidul prespermatic despre care stiu ca poate contine spermatozoizi.
Voi ce ma sfatuiti sa fac?

PS: am luat anticonceptionale timp de un an si 4 luni si am renuntat la ele in urma cu 2 saptamani.

#12 2014-09-12 22:40:02

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

daca nu a ejaculat, e prea putin probabil sa ramai insarcinata

#13 2014-10-06 16:06:13

riri1993
Membru
Inregistrat: 2012-07-03

Buna, am si eu o intrebare, pe datele de 05.09 si 06.09 am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu, dar care nu s-a terminat cu ejaculare. Zic asta pentru ca din cate stiu dupa ce un baiat ejaculeaza penisul devine moale, iar in ambele zile am oprit contactul si penisul inca era tare, iar in cea din urma zi actul sexual s-a intrerupt cand ii faceam oral. Menstruatia mi-a venit pe 25 sept ceea ce era aproximativ normal si a durat ca de obicei 5-6 zile. Nu am observat o schimbare a culorii ei sau texturii, insa tot am asa o oare care frica nu stiu de ce. Nu am pofta de mancare acum abia mananc, dar cateodata dimineata spre dupa amiaza am un nod in gat cu senzatie de greata, mictiuni dese nu am nici constipata nu sunt, dar totusi ar fi posibil sa fiu insarcinata? Va rog mult sa imi dati o opinie, multumesc!

#14 2014-10-06 18:29:11

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

nu e posibil, sansele sunt mult spre 0
daca tot ai dubii poti face un test de sarcina si vezi clar

#15 2014-10-10 13:09:37

mihaela485
Full member
Inregistrat: 2012-05-06

Am avut ultimul contact acum 6 saptamani jumatate, (am luat Marvelon corect), de atunci am avut ciclu de 2 ori in ziua corecta 3-4 zile, am facut si 3 teste sure check toate negative, unul la 3 saptamani dupa contact, celelate 2 dupa 5 saptamani si o eco. abdominala la 5 saptamani si 2 zile, nu s-a vazut nimic. As putea fi insarcinata? Ma gandesc la asta deoarece m-am ingrasat 2 kg, eu de regula slabesc, foarte greu ma ingras. Ar putea indica gresit aceste teste?

#16 2014-10-10 13:13:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cu siguranta nu esti insarcinata

#17 2014-11-13 00:18:37

ayana_a
New member
Inregistrat: 2014-09-16

am o intrebare, desi poate parea stupida, dar mai bine sa imi linistesc panicile. Daca prietenul meu a ejaculat pe mine la dus.. si apoi am dat cu dusul spre mine, asftel incat sa se duca lichidul seminal de pe piept.. exista vreo posibilitate sa ajunga spermatozoizi spre vagin/in vagin? Mentionez ca nu am atins apoi vaginul. Tot citesc tot felul de informatii pe net si nu stiu ce sa cred.. ca spermatozoizii circula prin apa si altele

#18 2014-11-13 09:04:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu, nu e posibil

#19 2014-11-13 17:41:05

ayana_a
New member
Inregistrat: 2014-09-16

Deci sa stau linistita? Mentionez ca am dat cu apa in jos.. citisem undeva ca daca e baie in cada sunt sanse, ca e direct in apa si spermatozoizii nu mor. La dus, era si apa fierbinte si la urma urmei e si contact cu aerul.. Vad pe internet atatea moduri stupide care au fost cu ghinion pt fete, ca ma panichez de la nimic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.