homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33-12

#210 2014-09-11 14:26:05

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33

Eduard avea jucariile de plus undeva pe pervaz, l.a cerut acum o luna, asa, pe Tom, Mckey si o ciocanitoare care o apesi pe burta si canta. Cu Tom se juca cel mai mult, ca nah, vorbea, facea nu nu nu daca ii tragea una, si intr.o seara mi.l cere ca vrea aa doarma cu el.bsi de atunci, vreo 2 sapt, cu el doarme. Aseara a adormit cu el pe fata yikes Nu pot sa pun poza ca nu e jpg. Am ramas masca amandoi!

Pfiuu, Blue, eu sigur credeam ca e bb3 smile Sa vina cand vreti voi!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#211 2014-09-11 14:41:51

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Maje, ce dulce hjarta

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#212 2014-09-11 14:44:12

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

deno kram

reina, "oua, oua"? lol

cmin, ce dragut smile Stefan mi-a zis aseara, imediat dupa ce ne-am luat la revedere "ti-a placut", adica i-a placut; de obicei il intreb eu daca i-a placut dar acum mi-a zis din proprie initiativa, pentru prima data. si cand am ajuns acasa mi-a zis iar smile poate mai repetam.

maje, da, de la cateva luni si pana in prezent, cu: http://www.doudous-perdus.fr/3516-3949- … choun-.jpg e o iubire mare.

#213 2014-09-11 14:59:06

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

garga da, mai repetam... noi maine plecam din buc si ne intoarcem duminica. Luni avem program seara. Deci in seara asta sau de marti incolo ... desi in seara asta as avea bagaje de facut si mancare dar pot face o parte de cand ajung eu si pana vine el si apoi dupa ce venim. Cred ca o ora, o ora jumate putem iesi si noi ca oricum nu il pot baga in casa de la 7.
ce ma bucur ca i-a placut

Ultima oara a fost editat de cmin (2014-09-11 15:01:27)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#214 2014-09-11 15:03:43

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

frumos blue...

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Publicitate

loading...

#215 2014-09-11 16:08:13

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

cum am mai spus, eu sigur mai trebuie sa lucrez la partea de organizare
si la partea de spus "nu" atunci cand sunt deja prea aglomerata

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#216 2014-09-11 16:28:33

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

organizare ? ce e aia ? rotfl

Deno, ma bucur ca sunteti mai  bine, dar fa0ti un bine si du-te la eco .

Blue, frumos ce spui tu wink . Ma bucur ca mai intri pe la noi smile . Stii cumva ce mai face Lucky ? mai intrase ea intr-o vreme  ...

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#217 2014-09-11 16:31:45

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Multumesc mamici!
Nu stiu ce sa cred; tot nu a venit, am sanii (mai) grei decat de obicei, usoare dureri in partea de jos a abdomenului si test negativ. Insa incerc sa imi revin. A avut dreptate sotul meu cand a spus sa nu fac testul dar asa m-am mai linistit.

Avem programat sport cu instructor luna asta. Cand am vazut ca a intarziat si eram sigura ca as fi insarcinata am sunat si am anulat. A luat pe o alta fata...aseara am sunat din nou si am rugat-o sa ma primeasca si pe mine si a zis sa ma duc. Am baut si o cafea normala de dimineata si nu vreau decat sa ma detasez de toate. Regret nu ca nu am ramas neaparat luna asta ci pentru ca am avut cel mai oribil an din viata mea. An total neproductiv, an in care trebuia sa termin cu examenele, teza, tot ce aveam de facut pe plan scolar si nu am facut nimic. am amanat si incerarea pt bb2 ca sa termin scoala si nu am facut nici una si nici cealalta. Insa am calatorit mult - asta ca sa ma indulcesc cumva agonia asta. Acum am de muncit infinit mai mult si mai repede ca sa imi termin proiectele si sa fac si ce nu-mi place, adica sa corectez si sa am (cum se spuen corect?) "tutor"-ez un an intreg, 30 de studenti de an 4 care ma vor termina cu intrebari si examene si carora trebuie sa le fac fatza pe langa serviciul meu normal. Suntem obligati sa facem asta
Ma doare ca i-am promis copilului ca vom merge in Romania la vara. Atat s-a agatat de ideea de a merge in tara inca numai daca mentionam in treacat ca s-ar putea sa nu mergem intra intr-un plans nebun si ne striga ca suntem nedrepti cu ea. Ii este dor de tara, de bunici, are nevoie de radacini si abia acum inteleg generatiile 2,3 de canadieni, cei nascuti aici care spun ca sunt "italieni, romani etc desi sunt nascuti aici. Orice ar fi imi duc copilul in tara chiar si daca raman insarcinata mai tarziu si nu m-ar lasa sa zbor eu tot fac tot posibilul sa imi respect promisiunea. Astea fiind spuse ma duc sa am grija de mine: sa imi pun o masca de fatza cu colagen (te face muuult mai tanara smile, sa mananc okay desi am "gresit" cu o clatita imensa de dimineata si sa fac sport. Apoi, sa mai invat un pic si sa ma ocup de copil.

Vorbind de copii...sunteti cateva care aveti copii in jur de 4 si peste 4 ani (a mea are 4 ani si 8 luni). Ati inceput sa lucrati cu ei? Cum procedati? Ce anume lucrati cu ei?
Noi suntem intensiv in citire si scriere. Nu ma focusez la scriere pt ca vad ca se ocupa singura de treaba asta - scrie fonetic; daca era romana si nu engleza ar fi fost fara nicio problema. Acum scrie cum crede ea, adica, cum aude dar este un pas imens.
Si la matematica - nivelul ei, evident. Insist pana in decembrie pe chestiuni mai simplute si in iarna o sa intre la cele mai complexe.
Si la noi ca si in tara au introdus tabla inmultirii/impartirii si fractii din cls a2a. Trebuie sa zbarnice la matematica si engleza pentru ca are un examen foarte greu in cls3-4 si trebuie sa il treaca pentru a intra in programul de gifted. Nu trec multi acest examen (1  sau 2 pe scoala) deci trebuie sa fie printre acestia pentru ca daca ia acest examen are portile deschise pentru gifted program in liceu si poate aplica la orice universitate din N. America.

V-am innebunit. O sa ma duc sa va citesc si din urma si sa ma focusez si pe raspunsuri pentru voi. Saru' mana pentru suport. Nu stiu cum sunt fetele ce incearca de ani de zile si nu au test pozitiv.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#218 2014-09-11 16:45:56

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

GeoGeo, nu mai stiu nimic de lucky, ne mai intersectam pe fb ocazional dar atat. smile

De pipa stiti ceva?

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#219 2014-09-11 17:08:21

GeoGeo
Hero member

flower, n are 4 ani si o luna .

mie mi se pare prea mult sa o incarc de acum pentru un examen care va avea loc peste n ani  ..
eu lucrez cu ea, dar la altceva : la elemente de atentie - sunt niste carticele in care trebuie sa numere diferite animalute , care sunt ascunse , la colorat - dupa anumite reguli - pentru a o ajuta sa urmareasca instructiuni, desenam animalute din alea din cifre - asa se obisnuieste cu insiruirea lor, zic eu , facem felicitari pentru buni si mamaie  .. eu imi doresc ca ea sa nu aiba teama sa invete, sa intrebe, sa incerce, sa gresasca, sa o ia de la capat ..si sa isi dea seama ce vrea sa faca in viata . atat vreau ca ceea ce va alege sa faca extrem de constioncios si profesionist . smile

hai ca v-am inebunit si io rotfl2

#220 2014-09-11 17:43:41

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

cmin, de marti incolo smile

#221 2014-09-11 17:49:42

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Geo, eu o urmez pe ea. Este foarte interesata de citit; se opreste pe strada si citeste tot ce vede. Scrie liste pt cumparaturi, scrie felicitari pentru colege sau carti "cartoon" pentru noi dar nu o oblig eu. Ea vrea asta, isi cauta singura litere cat mai caligrafice si le copiaza.

La citit - avem carti speciale pentru anii ei, carti care o introduc in citit. Eu insist la cuvintele cheie, sight words. le vede, le invata si seara facem intrecere cu tati care stie cele mai multe. Ea insista, ea intreaba, nu o fortez deloc.

La matematica: stie scaderea, adunarea pana la 10. Se foloseste de degetele desi are si tools (betisoare, abac etc) dar nu le foloseste pe acelea. Ea intreaba, ea ne scrie mie si lui tati teste (ex. 2+2=?; 10-1=?) si ea face singura exercitiile acestea.

Eu insist pe concepte: stanga-dreapta; multe-putine etc etc. Singura chestie pe care o impun este sa fie atenta pentru ca mintea-i merge. Nu o oblig sa deseneze. Daca are chef sa faca, face daca nu este treaba ei. Ne-a spus ca nu mai vrea la scoala de balet si de desen si nu o mai duc. Mi-a zis ca din iarna vrea sa vina acasa cu autobuzul si sa nu mai stea la after school si asa o sa facem. Ea trage de noi; ea se aseaza singura la masa si cauta singura carti, fise de lucru; ea ne intreaba la geografie si numai datorita curiozitatii ei a invatat aproape toate tarile. La scoala repeta ce a facut anul trecut (litere, cifre, concepte simple) si se plictiseste pt ca le stie. Vrea maimult si cere asta profesorilor si ei o lasa libera la biblioteca sa isi aleaga ce carti vrea sau sa faca ce vrea ea.

Insa daca iti arat niste naumale de cls 1 la engleza ramai  yikes pt ca si mie mi se par grele. Matematica insa a decazut imens de tare in Canada si acum se lupta guv. sa o aduca unde a fost candva. Nu exusta copil aici care sa nu mearga la centre private de pregatire incepand din cls 3-4 pt a trece acel examen. Cu Carol insa nu am probleme pana acum, intelege ce are de facut, ii place.

Singura chestiune pe care i-o impun/refuz este Tv-ul. Noi nici nu mai avem cablu de ceva timp dar avem NEtflix. Numai in weekend are voie si atat. Si orice mi-ar zice X sau Y eu raman la decizia mea pt ca am vazut cat de rau face Tv-ul si cata dependenta da. Dar, exceptand treaba asta, tot ce facem cu ea facem indrumati de ea. Nimic obligatoriu, nimic fortat. Daca este interesata de a gati ceva are liber sa o faca; vrea sa spele vase, le spala, vrea sa faca matematica, face. O anumita disciplina trebuie cumva implementata de la varste mai mici pentru ca pana la 6-7 ani invata cel mai repede.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#222 2014-09-11 18:34:35

GeoGeo
Hero member

am inteles flower . cam asta fac si eu cu nati , mai mult sau mai putin . cand ai zis matematica si pregatire mi s-a zbarlit parul pentru ca eu am fost un copil inzestrat si dornic sa invete , dar nu m-am impacat deloc cu "meditatiile"  lol pe urma vad pe langa mine mamici care forteaza copiii, le iau din timpul de joaca, ii obliga sa "lucreze" inca nu stiu cate ore dupa scoala - la clasa 1/2 ca ma ia raul ..

cu Tv-ul si la noi e cam la fel. Noi nu avem TV . Urmarim stiri pe net, vedem ce film vrem pe net , sau eveniment sportiv si cam asta e.

uite geografie nu am facut deloc cu ea , pentru ca nu a venit vorba, ca sa zic as a lol

#223 2014-09-11 22:35:10

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

wow flow

eu il las in voia lui si facem dupa cum are el chef, intr-o zi a colorat 2h fara intrerupere, depaseste liniile, mazgaleste mai face cum trebuie ii mai arat cum sa faca
problema lui este ca nu vrea sa tina crionl cum trebuie, eu zic ca are timp si il las in voia lui
eu vara asta l-am lasat liber sa simta ca este in vacanta, s-a uitat la desene cat a vrut,
ii plac povestile, sa lipeasca si cam ce face un copil de 4 ani, mie un mi se pare prea mult sa -l invat sa scrie sau sa citeasca, la cat de grea este materia la noi prefer sa-si traisca copilaria ca atunci cand va veni scoala nu va mai stii ce este sa fii copil
dar asta nu inseamna ca face doar ce vrea el, avem activitati specifice varstei, in fiecare seara se plimba cu bicicleta, face intreceri cu copii
la anu vreau sa-l invat sa joace sah

aici in zona am o problema, copii de varsta lui se joaca jocuri pe pc, gen GTA , eu simt ca nu este cazul de GTA si vrea si el, ma gandesc sa ii gasesc niste jocuri pt varsta lui

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#224 2014-09-11 22:58:07

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Buna,

Flow imi pare rau de testul negativ, dar e o vorba intre aspirante: pana nu vezi rosu continui sa speri. Nu se stie niciodata... Dar oricum ar fi, sunt sigura ca va veni bebe repejor la voi.

Iti spun eu cum e sa tot vezi test negativ dupa ani de zile: simti ca moare ceva in tine la fiecare test negativ. Si ajungi sa traiesti numai pt asta, singurul scop in viata devine conceperea unui copil. Nu mai vezi nicio bucurie in viata, nimic nu iti mai aduce zambetul pe buze. Ti se pare ca traiesti degeaba si ca viata ta nu are sens. Te intrebi zilnic: De ce eu nu pot ramane gravida asa cum raman toate femeile in jurul meu? de ce mi se intampla mie, cu ce am gresit? cum sa nu imi spuna si mie niciodata  cineva "mama"? Majoritatea  femeilor care trec prin suferinta asta ajung in depresie, uneori chiar grava. Multe cupluri se despart pt ca nu fac fata stresului provocat.
Nu vreau sa par dramatica dar exact asta se intampla, si mi-e ciuda tare ca majoritatea nu inteleg ca a nu putea avea copii chiar este o drama. Iar cand ti se mai da si cate un sfat de genul: "lasa ca viata e frumoasa si fara copii, nu e capat de lume" chiar innebunesti. Bineinteles un sfat din asta intotdeauna il da o femeie pe care acasa o asteapta copilul ei.

Nici noi nu deschidem tv-ul niciodata. Chiar i-am zis sotului ca am putea sa il vindem.. smile

Ultima oara a fost editat de cris8 (2014-09-11 23:00:16)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#225 2014-09-12 08:42:15

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Neata,

Maje, mi-am adus aminte de intrebarea ta. Fata mea nu s-a atasat de nicio jucarie, nu doarme cu nimic, desi doarme in patutul ei, nu cu noi.

O zi frumoasa tuturor!

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#226 2014-09-12 08:53:57

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata wave

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#227 2014-09-12 08:59:28

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

neatza

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#228 2014-09-12 09:26:16

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata mamici wave
am o intrebare, a comandat vreuna dintre voi incaltaminte de pe bonprix?
daca da, cum sunt din punct de vedere al calitatii?

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.