Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33-23
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33
terapie de grup se cheama ce e aici, da?
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Viata mea, desprinsa din povesti
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Inca nu l-am vazut Deno
Poke
Ce zi naspa am avut azi. Parca am simtit asa ca ceva nu-i in regula. cred ca-s eu cu capu
Deno am pus poze la topic.
Ultima oara a fost editat de timean86 (2014-09-17 16:19:04)
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Of, fete dragi
Cred ca v-am povestit anul trecut ca eu am dus-o pe N doar in prima zi pt. ca nu imi permite programul. Si am ajuns acolo, coordonatoarea a vorbit cu ea de la mine din brate apoi i-a intins bratele si a chemat-o la ea. S-a dus, au dus-o prin clase, a vazut jucarii, s-a jucat cu 2 asistente, parea ok. Si la un moment dat s-a pus pe plans. Eu eram afara gata sa intervin, dar coordonatoarea imi spusese ca ar fi bine sa le las intai pe ele sa incerce s-o calmeze.
Si mai era pe-acolo o mamica cu o fetita de 2 ani care le-a zis din start ca ea sta cu fata o ora, doua ca altfel plange. Si zice mamica aia: "Vai, ce plange bebe ala! N-are si el mamica? Cum a putut sa-l lase si sa plece?!" Mna, va dati seama cum m-am simtit...
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- timean86
- Addicted member
Kate in fiecare din zilele astea m-am gandit la tine cat de greu ti-a putut fi
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Timi, a fost, a trecut... Cred ca a ajutat faptul ca o duce G, nu stiu cum ar fi fost s-o las plangand in fiecare zi. La un moment dat, eram acasa si G a chemat-o s-o schimbe si n-a vrut cu el, a vrut cu mine, la care el zice: "Vrea cu tine, in mine nu mai are incredere ca eu o abandonez in fiecare dimineata."
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- GeoGeo
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-02-15
cmin a scris:Geo la noi acolo la cea de stat. Pe oltenitei.
L am luat la pranz. Plandea cand am ajuns si m a luat de mana sa ii dau papa. Avea educatoarea tava cu gustari , chec, si el le ochise. Mi a zis ca pe la 11 s a oprit din plans si apoi a mancat. Singur s a asezat la masa. E de bine zic eu...
Adri
il duci cu masina, nu ? eu nu cunoasc nimic din zona fac acu 2 ani de cand stau acolo si am mers o singura data pe jos spre popesti .. pana m-am umplut de praf si s-au uitat urat la mine niste caini . si gata, m-am intors acasa si atat mi-a fost
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Da geo cu masina... e prea departe pt mers pe jos
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
katey time, cmin, smart cum sunteti?
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Mamici bine v am regasit. Si noi tot cu gradi ne luptam
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
albi
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Doamne, Katey, nici nu vreau sa ma gandesc cum ti-a fost
Mi-am luat copilul de la gradi cu ochii umflati si rosi dupa 1 ora si ceva de somn. ingrijitoarea mi-a povestit ca ieri a adormit strangand-o strans in brate cu capul pe pieptul lui si abia a reusit sa se dezlege . Asa adoarme cu mine... Ne-am jucat putin in fata blocului si am urcat sa-l schimb caci calcase intr-o balta si se udase. In casa a spus ca vrea sa faca nani si ne-am pus in pat. O ora si ceva m-a tinut cat a putut de strans in brate si se uita in gol. In momentele alea mi-am dorit sa nu mai exist.Sotul a fost plecat toata ziua si a tot plans dupa el. Cand a ajuns acasa s-a pus pe plans ca vrea sa mearga la gradi sa puna lanturi pe poarta sa blocheze usile sa nu se mai deschida portile. Il implora pe sot sa nu mai mearga la gradi, ca nu-i mai trebuie barni sa pape . Plangea continuu ca nu mai vrea la gradi, vrea cu tati la serviciu. Am hotarat sa nu-l mai ducem maine si mai vedem vineri daca vrea sa mearga. Pe mine m-a pus la zid, nu mai vreau sa-l duc deloc, dar nici nu stiu cum sa facem. As putea sa incerc sa-l duc la ai mei la tara cand nu e unul din noi acasa (un sat aproape de oras, vreo 17 km), dar asta inseamna sa nu-l vedem zilnic. As putea incerca asa sa se obisnuiasca si cu altii si sa mai incerc in primavara sa-l duc iar la gradi. Am o mare neliniste, habar n-am cum sa fac. Primesc de la maica-mea incurajari "ei, lasa, si tu ai plans la gradi in fiecare zi si n-ai mai patit nimic. te luam la 12 si plansa si nemancata si facuta pishu" . Si intr-adevar , imi amintesc ca inclusiv pe la 10 ani nu stateam mai mult de-o zi la bunici.
Ultima oara a fost editat de smart lady (2014-09-17 23:13:43)
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
Smart nu stiu ce sa iti spun, decat ca m am spart bucatele-bucatele cand am citit
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Smart
Hello
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Neata Fetelor ma apuca plansul cu gradi a voastra Smart
Eu voiam sa il duc la 3,5 ani. Stiu ca 4 ani e perfect, ca se cheama chiar prescolar, dar in sept la anul va face 3,5 ani Dar la ce va aud l-as tine acasa cu bona E si o situatie fara iesire, ca daca il inscriu renunt la bona, nu imi permit ambele, dar asa bine ar fi sa poata sa il ia la 12 o perioada
Vecina mea a patit asa: are fata care face 3 ani luna asta, si a nascut in iulie alta fata Le alapteaza pe amandoua, fata a stat numai cu maica-sa pana acum. Nici nu prea mai voia sa doarma la pranz de vreo juma de an, cu toata tzatza ei A dus-o de luni la gradi, langa serviciul lu taica-su, deci program lung ar tb sa stea. Prima zi s'a dus la 4 dupa ea si a intrebat'o ta-su daca a dormit. "Cum sa nu dorm tati?" Au ramas paf. A dormit din prima zi. Acum e trista dimineata cand o duce dar ii trece repede..f ciudat cum s-a acomodat...
6 ani de dragoste
- timean86
- Addicted member
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
neata mamici of, ce citesc aici
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|