Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33-56
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33
Fetelor noi suntem cu bronsita..a treia din viata lui i'a ajuns raceala la plamani..desi se simte ok acum..tuseste si se aude la plamani...sper sa rezolvam cu ambroxol si cu aerosoli.. Una peste alta si bona s-a imbolnavit...azi a chemat salvarea..cica vomita, are ameteli..dureri de cap. Nu stie ce are. A stat sotul azi cu el si acum e soacra la gara..chemam tot neamul ca nu avem ce face cu el...
6 ani de dragoste
- adrriana
- Full member
- Inregistrat: 2009-01-28
ooff janis ,greu ! Sanatate lui Rares ,se cam aduna si la voi ! nu ati incercat niciodata tratament homeopatic ? poate ar putea preveni ...
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
Hello Janis, multa sanatate! Smart spor la treaba si mult succes!
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Offff janis asa a inceput si la noi si uite unde am ajuns... sper sa ii treaca repede
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
multam de incurajari . Imi doresc foarte mult sa avansez, e fix pe domeniul studiilor mele, dau tot ce pot sa fie bine1 E greu cu copilul ca petrecputin cu el, dar sper ca in curand sa fie ine pentru toti.
cmin, ma bcur ca sunteti mai bine!
Janis, sanatate multa!
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Neata
Smart succes
Janis, sanatate multa, imi pare rau de probleme, asa am patit si noi cu bona, a fost operata si vreo 4 luni ne-am descurcat cum am putut.
Cmin, sanatate
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
neatza fetelor,
sanatate Janis
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
buna dimineata! sanatate picilor bolnaviori!!! anca, fetita mea facea foarte des otita, practic de fiecare data cand se infunda nasucul, mucisorii luau calea urechilor, nu in jos....si noi suntem trecute prin bronsite, laringita, pneumonie dar otitele i-au afectat auzul,noi mereu am tratat cu antibiotice, dar otitele sunt foarte pacatoase. si dormea mititica cu gurita deschisa....trebuia sa fi mers dpa prima otita la orl, dar asa a fost sa fie. cand avea 4 ani jumate am mers la un orl-ist pt ca mi-a dat seama ca auzul nu e cum trebuie si ne-a spus ca timpanele sunt astupate, i-a dat tratament cu antibiotic, picaturi care evident nu au functionat si apo ne-a spus ca trebuie scosi polipii si daca nici asa nu se rezolva va trebui sa -i faca infiltratii in timpan. din fericire, slava domnului, operatia i-a desfundat urechiusele...s-a vazut prin camera video, cum efectiv disparuse dopul ala fixat pe timpan. nu a avut vegetatii mari, ci mici si dese. operatia a durat cred ca 10 minute cu tot cu anestezie, iar dupa o jumatate de ora eram deja in drum spre casa. doar in ziua aia i-am dat sa bea lichide si hrana moale la temperatura camerei, si i-am mai dat un sirop de plante ca avea o tuse usoara dupa operatie, dar intr-o saptamana a trecut si asta. a trecut 1 ani si 2-3 luni de la operatie, acum respira normal noaptea, nu a mai racit decat o singura data si atunci nasul a curs normal....si ce e mai important auzul e 100% normal (audiograma facuta), la o saptamana dupa operatie am plecat la mare si a facut si aerosoli naturali cu alte cuvinte dupa operatie. acum are 6 ani, peste cateva zile si totul decurge normal. poate ca s-a imunizat si ca a crescut, nu stiu exact, dar cred ca e foarte important sa consulati un orl-ist daca sesizti si cele mai mici probleme. daca mai vrei sa afli ceva si mi-a scapat, cu mare drag!
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
Mamici, care ati dat la pui Bronhovaxon, ni l-a recomdat medicul de familie. Dar N a luat anul trecut Lantigen B, oare are rost sa i-l mai dau si pe asta?
Si inca ceva, pare sa aiba puroi la o unghiuta. E inflamat in jurul unghiei (ca atunci cand iti tai pielitele si se inflameaza) iar sub unghie se vede alb-galbui cam o treime din suprafata. Ieri dimineata i-am pus rivanol ca altceva nu aveam in casa, iar aseara, Baneocin unguent. Daca ii pun foaie de varza ajuta cumva, se retrage / iese puroiul ala? Oricum o s-o vada si medicul de familie azi ca mergem sa ne spuna de gurita daca a trecut ciuperca aia...
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
neata katey, eu nu cred ca foaia de varza ar putea sa faca ce nu face baneocin, de exemplu
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Kate eu nu ma pricep.
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
katey si C a avut asa la o unghie de la picior eu i-am spart si stors puroiul si i-am dat cu rivanol, am facut asta cateva zile ca se tot astupa acea gaurica si se forma iar puroi, i-am mai pus compresa cu rivanol, ca era vara si sa nu ii intre mizerie, iar noaptea ii lasa degetul gol eu cand vad ca se inroseste un pic la un colt de unghie ii dau cu violet de gentiana si nu mai face puroi, dar asta a fost mai nazdravana si tot a facut puroi
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
cmim sanatate, prin cate ati trecut si voi.
janis, saracutzul raresel, offf , cum de le pescuiti si voi.sanatate multa! amanam intalnirea pana vor fi toti copilasi ok.
katey eu am o crema homeopata fff buna, cicaderma se numeste, daca o gasesti ,dar mai greu, la din astea ce tin si homeoapte dar altele in afara de oscilo.Varza eu stiu ca e buna, o zdrobesti putin , si ceapa coapta e iar buna.In copilarie imi cocea mamaie in jar si mi-o punea acolo, ma bandaja si trecea.Eu nu m-as risca sa o sparg, ca se poate infecta si mai rau.Asa se retrage ea de la sine.Bronhovaxonul asta e cumva vaccin?
fetelor , am mai pus cate ceva pe la bazar!
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2014-10-10 11:13:22)
9 ani de copilarie ....
- Katey
- Addicted member
N-as sparge-o ca mi-e frica sa nu se infecteze, plus ca nu cred ca m-ar lasa. Ea foloseste degetelul dar cand am tinut-o de el sa-i dau cu unguent a zis ca o doare. O sa caut crema asta, merci!
Da, e vaccin oral.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
garga, a dormit ieri mai mult la pranz?
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Neata
Reina,felicitari!
Noi ne chinuim de vreo 2sapt la A. Cu o măsea care trebuie sa i iasăe ultima.are gingiile umflate roșii,pl?nge noaptea trezește pe toată lumea,si ziua numai in brațe..a fost chin cu dinții la ea.
Garga, il dam pe D la gradi de pe 15 , abia le a trecut raceala. ?mi pare rău de nesomnul vostru
Janis sănătate. Cred ca aere sensibilitate,nu?off Si mie mi era sa nu le ajungă la plăm?ni dar le am dat antibiotic ca aveau si febra si muci verzi si am scăpat cu bine
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2014-10-10 12:15:17)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- Katey
- Addicted member
Ginuta, scuze, acum am vazut ca mi-ai raspuns si tu. La N nu e de la coltul unghiei, mai degraba cred ca s-a lovit / intepat cumva. Sotul zice ca poate si-a muscat degetelul in somn pt. ca de cand cu virusul asta a tot stat cu detele prin gurita si ziua si noaptea. Eu nu stiu ce sa zic pt. ca nu are niciun fel de rana.
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
hello
garga
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|