homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33-68

#1274 2014-10-18 20:36:41

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33

Happy, da m-am gandit la ceva anume, e vorba de domeniul pe care l-am studiat

Anca, m-am gandit si eu la fonduri europene dar nu stiu cum se procedeaza si daca e posibil in primul rand ..inca nu am apucat sa cercetez.

Smart, daca e asa nasol la munca cauta din nou, decat sa-ti manance nervii astia..

Legat de decalotare, am urmarit discursurile unui pediatru de care-mi place si zicea asa:
infectii exista si la copiii decalotati si la cei nedecalotati. Cazurile de infectii la copiii decalotati sunt mai multe, la cei nedecalotati sunt mai putine insa mamele copiilor decalotati zic asa " am facut tot ce ne-a stat in putere, am spalat cat de bine am putut inautru si tot s-a infectat, inseamna ca asa a fost sa fie" iar mamele celor nedecalotati zic " nu l-am decalotat, nu l-am spalat bine inauntru, e vina mea ca a facut infectie". Cam asta e situatia si nu prea se mai recomanda decalotarea, fimoza este fiziologica in copilarie, abia dupa 15 ani putem vorbi de o fimoza patologica.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1275 2014-10-18 20:59:33

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello

am avut o zi cumplita la serviciu, m-au lasat sa ma descurc singura la 2 puncte de lucru din aceeasi curte. Toti se vaitau ca nu-si mai vad capul de treaba, dar toata hartogaria am facut-o singura sad . directoarea s-a certat cu barbatu-so in birou de fata cu toti, si s-au injurat care cum au apucat... . Femeia de serviciu care s-a nimerit acolo, a inlemnit cu carpa in mana. Asa ceva nu mi-a fost dat sa vad pana acum! . Daca nu era iarna si era timpul de venit fact la gaze de 5 mil, de azi imi dadeam demisia. nu exista oameni in locul ala, suntem vreo 4 insi sanatosi la cap pe-acolo, restul...

fi-miu pana la urma nu are galma de albeata la putza. Ieri a fost umflat, nu ne-a lasat sa ne uitam, i-am tot pus comprese cu rivanol toata ziua si ieri noapte. Azi s-a desumflat, DAR a inceput sa planga rau cand a vrut sa faca pisu. L-am intrebat ce are si a spus ca-l doare. Cand am reusit sa-l impac, i-am dat cu nidoflor , si in timp ce-i dadeam l-am apasat pe toata putza sa vad daca il doare . Nu a zis nici pas, asa ca m-a pus sa vorbesc cu cioaca lui sa nu-l mai doara cand face pishu data viitoare. Uite ca nu mai vorbisem cu vreo putza pana acum! Dupa parerea mea, cred ca e o infectie urinara supa . Cred ca de fapt a fost umflat canalul acela pe la cap (nu stiu daca ma exprim suficient de bine sa ma intelega careva), adica pe sub piele, iar rivanolul l-a facut sa dea inapoi. E intr-adevar cam rosiatic pe la cap , atat cat se poate vedea , ca el e nedecalotat. Ete ca m-am ferit de antibiotic maxim lasandu-l o luna cu muci nasoli si tot acolo ajung...

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1276 2014-10-18 23:22:05

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

smart, sper ca ai apucat sa duci azi proba pt sumar de urina si urocultura, daca presupui ca e infectie. eu sper totusi sa nu fie. l-a mai durut de atunci?
hai ca ai fost amuzanta cu vorbitul cu putza chicot dar poate a avut succes wink (in ideea ca poate a prins curaj si nu se va abtine de frica durerii).
sanatate!

Ultima oara a fost editat de anca90 (2014-10-18 23:22:22)

#1277 2014-10-19 08:10:49

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Buna dimineata mamici puss

Speram sa ne primiti si pe noi la voi si sper ca invatand din experienta voastra sa ajut si eu candva alte proaspete mamici big_smile
Imi permit sa apelez la voi pentru ca nu stiu cum sa procedez supa  Sper ca postarea sa fie in locul potrivit. Bebicul meu are deja 9 zile si este alaptat exclusiv la san. Inainte sa iesim din spital ne-am confruntat cu furia laptelui dar din fericire nu a tinut decat o zi. Ne-a fost bine pana acum cand bebe simt ca nu mai face fata, nu poate sa goleasca sanii incat sa nu ma mai doara pe mine. Acum nu a papat de 2 ore si deja sunt ca pietrele, extrem de durerosi si simt ca apar si frisoanele supa  Ce pot face? Ca am incercat sa ma mult dar cu mana cu reusesc supa Asa  de mult lapte sa fie? cesafac

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#1278 2014-10-19 09:18:23

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

buna fetelor

lil , incearca sa te masezi si sa gasesti pozitia de apasare prin care poti scoate laptele, daca ai pompa te poate ajuta si comprese cu apa calduta, dar trebuie neaparat sa reusesti sa scoti din ei ca sa nu se intareasca prea rau si sa te doara, succes si bine ai venit

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

Publicitate

loading...

#1279 2014-10-19 09:51:21

Lil' Star
Sr. member

Ginuta, multumesc. Voi face rost de o pompa pana la sfarsitul zilei de azi insa sper sa reusesc sa mai scot putin lapte pana atunci supa 

Si bine v-am gasit! puss

#1280 2014-10-19 09:58:21

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Neatza
Lil' masaj sub dusul cald, apoi incearca sa mulgi si dupa ce detensionezi foi de varza zdrobite cu facaletul puse pe sani, in sutien.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1281 2014-10-19 10:14:40

Lil' Star
Sr. member

Emi, multumesc. Oare sa dispara furia laptelui curand? Sau o fi ceva de durata? Ca daca primesc pompa azi va trebui sa o sterilizez si cum sterilizator nu am cumparat inca va trebui sa dau comanda ca aici la noi preturile sunt duble fata de amazon. Voi folositi sterilizator? Va este de folos daca bebelusul este hranit la san?

#1282 2014-10-19 10:29:27

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Lil poti sa o fierbi in oala cu apa dedurizata sa nu ramana calcar. Depinde cat de repede se regleaza secretia, acum corpul produce in exces, sa fie, indiferent cat mananca bebe. Dupa o vreme vei vedea ca se regleaza, sanii se inmoaie etc. Eu stiu ca si la 2 luni ma trezeam cu cate un san pietroi si curgand daca trecea mai mult timp intre supturi
Personal nu am sterilizator, am avut o solutie de la chicco de sterilizare la rece dar nu prea am folosit-o decat la inceput

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1283 2014-10-19 10:31:11

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Smart lucrezi si sambata? Nasol ce se intampla acolo.

Lil bine ai venit. Dupa mine nu e cazul de sterilizator, poti fierbe ..eu asa am facut si noi am papat lp sau lm din biberon... am fiert pompa 8 luni si nu a patit bebe nimic.

Neata si duminica frumoasa..

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1284 2014-10-19 10:46:03

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata wave

Lil, bine ai venit smile
poti fierbe, cum au zis fetele, poti folosi solutie de sterilizare sau, daca folosesti pompa doar pentru detensionarea sanului si nu-l hranesti pe bebe cu laptele obtinut nici nu e nevoie de sterilizare.

#1285 2014-10-19 11:04:07

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Neata!

Lil, bine ai venit!
Eu nu m-am confruntat cu problema ta, dar c?nd se ?nfunda c?te un canal şi se intarea s?nul, mulgeam c?te puţin cu m?na, sub dus cu apă călduţă.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1286 2014-10-19 11:23:00

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Lil si eu am fiert zilnic 4 luni, pompa si biberon, nu am simtit nevoia de sterilizator.
Si acum ii fierb la fel biberoanele dar nu zilnic.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1287 2014-10-19 11:46:40

Lil' Star
Sr. member

Bine v-am gasit mamici puss

Sa stiti ca am stat si m-am gandit cat alaptam ca nu are rost sa cumpar sterilizator. Si chiar de va fi nevoie sa ii dau vreodata un biberon cu laptele meu il pot fierbe, asa cum ati zis si voi. Pana la urma si mamele noastre faceau la fel si ne-a fost ok.

Emi, asa m-am trezit eu azi noapte, erau pietre... insa vad ca s-au reglat cat de cat in dimineata asta.

Cmin, ma gandeam ca pompa nu se fierbe si din cz asta ma gandeam la sterilizator dar am cautat si pe net si se pare ca n-ar fi nicio problema. Momentan incercam asa si mai vedem noi pe urma.

Garga, si in caz ca voi pompa si nu ii dau laptele lui bebe, il arunc? Mi-e teama ca daca voi pompa sa nu scot mult si apoi sa i se faca foame si sa nu mai aiba bb ce trage. Pff, asa-i cand nu stii ce sa faci...am citit eu in sarcina zeci de pagini despre alaptare, ingrijirea copilasului dar in viata reala lucrurile stau altfel chicot

Acum a papat de 2 ori de la ora 8 si mi s-au inmuiat sanii, poate in final nu va fi nevoie nici de pompa.

Va multumesc! puss Duminica placuta!

#1288 2014-10-19 11:53:43

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Lil, nu stiu ce sa zic,ma gandeam ca scoti doar putin cat sa detensionezi, eu nu cred ca vei avea probleme. daca vrei sa pastrezi ce scoti, va trebui sa sterilizezi, intr-un fel sau altul.

#1289 2014-10-19 14:21:27

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna ziua

Lil, ti-au zis deja fetele ce e de facut. Si la mine a fost greu cu sanii la inceput, ii aveam asa plini ca deveneau foarte tari si eu trebuia sa am mereu grija sa ii detensionez ca sa nu ajung la mastita. Il hraneam pe bebe si adormea si in loc sa dorm langa el sa ma odihnesc trebuia sa stau si sa ma mulg incontinuu. In primele cateva zile au fost asa greu, nu imi amintesc cat exact.. o saptamana- doua ...apoi pana la 6 saptamani au fost plini dar era mult mai usor sa ii detensionez, mi-am luat si pompa. Oricum la 6 saptamani a venit CM si s-a terminat veselia cu laptele mult.
Impreuna cu pompa eu mi-am luat si pungi pt depozitarea laptelui si l-am bagat la congelator, se poate pastra 6 luni acolo, in caz ca tre sa pleci undeva sau orice alta situatie ai acolo LM si nu tre sa ii dai LP.

Noi ne "luptam" cu dintele care se simte foarte sus dar inca nu a spart gingia, se chinuie puiul, isi baga deetele de la ambele maini si face mmm-mmm, i-am dat camomilla, granule homeopate da nu stiu daca il ajuta pe el sau ajuta doar psihicu mamelor. I-am pus si gel de cateva ori cand nu il puteam opri din plans... astept sa iasa odata si pe de alta parte ma tem sa nu ma muste de sani apoi..
Pe voi va muscau copiii de sani dua ce le-au iesit dintiii?

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2014-10-19 14:26:57)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1290 2014-10-19 16:11:10

Katey
Addicted member

Ele, a mea la 11 a ?nceput nu neaparat sa muste cat sa tina cu dintii cand sugea...

Strumful nails  7,5 ani

#1291 2014-10-19 16:19:26

glencora1
Full member
Inregistrat: 2013-02-25

Ele...nu te va musca de sani. Incep sa muste cand sunt mai maricei (de obicei) si multi o fac constient,dar nu ca sa iti faca rau ci in joaca. Al meu ma musca acum cand se satura,bine nu musca efectiv ci trece sfarcul printre dinti se uita in ochii mei si rade. Pt el ala e semnalul ca a terminat,iar eu de fiecare data am un impus de "gata,te intarc" desi stiu ca nu gandesc serios. smile

1z+ de fericire

#1292 2014-10-19 19:12:04

Katey
Addicted member

Glen, şi eu aveam acelaşi impuls şi am ?ncărcat-o la un an după fazele astea. rotfl

Strumful nails  7,5 ani

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.