Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-44
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34
buna seara mamici!
Reina, felicitari pentru fetita!
Pass, wow, deja 4 anisori, multi inainte! Tin minte ca am descoperit forumul acu cativa ani, cautand informatii despre AC si am dat si peste postarile de la aspirante, erai si tu printre ele, trecusera deca ceva luni si nu venea bebe la tine si acum uite, ai bebe de 4 anisori!
Deno, eu nu as duce bebe mic la film, ca e zgomotul ala puternic, sa n-o agite
Apropo de film...asa mult vreau sa merg la hunger games! Si nu stiu ce sa fac cu Iustin...doar sa stea sotul cu el dar dureaza cam mult filmul si o sa vrea sa-l alaptez.. si as vrea sa merg cu sotul la film, parca mi-e urat sa ma uit fara el.. Nu are cine sa-l tina prin mall, mama n-a iesit cu el niciodata afara, nu cred ca ar vrea sa mearga sa stea cu el 3 ore in mall..
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
multumesc, elena! da, e mare flacaul meu, au zburat anii astia si uneori mi-e asa dor de el bebelus. e un copil-minune si nu exagerez.
deno, nici eu nu as duce-o la film. desi nu e vb de zgomot, cand sunt asa mici dorm pe orice fel de galagie, tzatza sa fie acolo ca ea e baza. eu nu i-as expune in aglomeratie ca sunt mult prea mici. copilul asa mic trebe dus in parc la aer curat, e bine sa evitam si poluare, praf, noxe, pe cat putem. nu avem cum sa umblam cu ei in balon, na, dar macar plimbat pe stradute mai putin circulate, mai retrase, sau in parc etc. vecina mea abia nascuse si se plimba prin marketuri cu copilul dormind in cosulet d-ala atasat la cosul de cumparaturi. dormea intr=una cocotat acolo. 4 ani de zile am avut mcdonaldsu aici langa bloc si n-am avut treaba cu ei si acum ca l-au inchis mi-e pofta de bombele lor de hamburgeri
Ultima oara a fost editat de passenger (2014-12-03 18:54:34)
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
buna fetelor,
noi de mos niculae le punem doar dulciuri, ca asa este traditia si sotul insista sa pastam traditia de Craciun , D are o parcare si pantaloni cu jake iar C cred ca ii voi cauta ceva cu f multe cuburi, la papusi nu ma bag, ca pe alea gen barbie le lasa fara maini , picioare si pe bebei mai mari ii tine dezbracati si eventual ii mai scrie cu carioca ai mei mei se joaca cu toate jucariile
ce ma fac eu cu D, ca acu i s-a pus pata sa ii aduca mosu o masina cu volan , din aia electrica si am incercat eu sa ii explic ca este scumpa si mosu nu are bani , ca trebuie sa cumpere pt toti copii, raspuns" ii dai tu bani de la tine oricum va uita de ea cand va vedea parcarea, numai sa vina
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Hello Voi vb de parcarea aia de la noriel de 80 lei redusa de la 270?
Noi nu avem curent, crap de somn si tre sa stau sa bag centrLa in priza ca intr-o ora de cand e pana de curent a venit de o grMada xde ori pret de cateva secunde.
Nu ma mai vait de serviciu ca se stie
Reina sa fie ce vA doriti!
In rest am uitat si scriu si. Greu cu tel
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
A venit si curentul eu
sper s-o iau si eu, dar de luni incolo cand primesc salariul. Acum suntem mai mut decat leftarei. Multam , Pass.
A parut si copilul meu interesat de o jucarie, a vazut-o in magazin si o vrea, deja spune tuturor ca mosul ii aduce o parcare cu masini.
Mos Nicolae ii aduce niste chestii de construit, o pijama , un puzzle cred , fructe si cateva dulciuri. Atat ca deja e prea mult.
Si pe mine ma mai prindea cand stateam acasa. Acum nu mai am timp sa mananc ceva pe ascuns. Intr-o duminica am mancat o bomboana de cioco si m-a mirosit. M-a amuzat teribil cand a venit ca un catel sa imi miroase gura. Si cu salamul la fel
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- als
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-04-26
Pupici mamici si pui mici! Garga, noi suntem bine , eu putin racita dar trece cu nurofen. Erica nu a racit decat o sg data de cand merge la cresa, si nici atunci nu a fost grav. Cand citesc la voi cat de multi copii sunt bolnavi chiar cred ca am avut noroc in privinta asta. Singura problema cu cresa e ca acoko inca folosim pampersul desi acasa nu- l mai punem nici noaPtea.
Reina, felicitari pentru fetita! Deno, am vazut- o pe Inoke cat de diferita e de Y. Si ce o mai iubeste fratiorul ei... Pass, pt sebi!
mami de fetita mare, Erica-Maria si surioara mica Ema-Gabriela
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
neata
fetelor in carff azi si maine 40% la jucarii ..
eu i-am luat cortul de la intex...si ii mai pun niste fructe si un ou kinder si niste nuci si asta e .... ma mai gandesc daca sa ii dau cortul de mos sau asa pus si simplu
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza fetelor
deno , ma bucur ca inoke e ok , insa nici eu nu as baga-o in cinema, dar faci cum crezi tu ca e mai ok.la pinguinii am vrea sa mergem si noi, poate miercurea viitoare.
frumoase cadouri v-ati gandit pt puii vostri...la noi o sa vina cu o papusa foarte draguta din auchan, o casuta mica de montat gen lego, un spumant de baie, un ou kinder gigant, si niste fructe.A inceput sa prinda gustul dulciurilor, mai primeste si oricat incerc sa o feresc tot ne scapa, si noi suntem fani, pe ascuns nu prea ne vine sa mancam, prajiturile pe care le fac eu rar le mananca desi nu vreau sa ma laud, ies bune, insa nu e fana prajituri de casa.
pt craciun, suntem in curs de achizitionare, bine ca mi-ati zis de carreforu poate ajung in seara asta sau maine sa vad ce mai prind , 40% suna bine, o vrea pe elsa, si am inteles ca e vreo 200 ron...40% reducere ar fi mama cereasca.
aseara am ajuns si noi la ortoped , in sfarsit din septembrie de cand aveam programarea initiala, pt cine nu stie ana a fost diagnosticata la 8 luni cu talvalg, am facut si fizioterapie, in fine, ideea e ca acum e ok, unghiul la calcai e ca pt un copil normal,asa de mult m-am bucurat, a pus-o sa mearga desculta de mai multe ori, apoi pe un postament oglinda unde vede curbura talpii, apoi pe masa, fata-spate, masurat, scris pe calcai, apoi i-a verificat genunchii, iii indoia fiecare picior din sold pe toate partile si concluzia e ca si genunchii sunt ok.Acum mai vrea sa o vada peste 2 ani, in jurul varstei de 6 ani, control preventiv.A fost ok, caci anul trecut ne-a zis ca o tine sub observsatie urmatorii 2 ani adica anul asta si urmatorul, si daca nu-si revine dupa 5 ani trecem la radiografie, incaltaminte speciala, etc, dar nu va mai fi cazul.Greu prinzi programare la el , dr.Thierry Alexandru, dar e bun si am incredere in el.
Eu m-am trezit cu gatul strmab pe partea stanga, ma intorc cu totul. Cu tusea e mult mai bine, i-am dat ieri humex, insa de abia deschisesem sticla si am spart-o, mi-a picat pegresie , era in cutie, si i-a cazut fundul.In rest, doar inhalatiile minune (aseara a fost a 7-a seara de inhalatii la oala), sirop de ceapa de 2 zile cate 2 lingurite de 2-3 ori pe zi si uleiul de cimbru.Sper sa ajungem sa nu mai tusim deloc dimineata, ca acum 1 luna ca tare bine era.
9 ani de copilarie ....
- cmin
- Addicted member
adina ce fel de ulei de cimbru foloasesti? Am luat si eu o sticluta de ulei esential de cimbru..ala o fi bun?
- adinagrig
- Insomniac member
cmin, de la magazinele naturalia am luat, e preparat de ei, exact asa cum ai scris,, ulei esential de cimbru,, ... insa e cam jale in ultima perioada cand l-a luat, daca pana acum preparam toata cantitatea (cum suna, toata cantitatea si sunt 3 ml de lichid cu totul) pt toata ziua si o lasam pe masa din bucatarie, insa am recitit postul Cristelei Georgescu si scrie ca se tine la frigider, insa nu specifica ce, uleiul in sine sau compozitia, prin urmarea i-am preparat de fiecare data, si anume am pus in lingurita 2 picaturi de ulei de cimbru si restul ulei de masline sau floarea soarelui....insa asta ca am ajuns la 6 picaturi pe zi, altfel nu vad cum as face, ca la inceput se da o picatura toata ziua impartita in 3.Nu stiu daca m-am facut explicita, daca vrei cauti postul cristelei si vezi acolo.
9 ani de copilarie ....
- cmin
- Addicted member
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
Vai Adina eu cu E in brate si mi a dat un junghi in umar si nu l pot misca zici ca mi a bagat cineva un cui
- adinagrig
- Insomniac member
cmim iti recomand sa suni inainte la ele si vezi la care gasesti, eu in toamna cand cautam am mers direct la cel din sect.6 si culmea nu aveau, atunci am inceput sa sun la ele, si doar la cel de la obor (de pe mosilor de fapt) am gasit.poate intre timp si-au mai actualizat stocurile.
jacgui, te cred ca e nasol, eu fac cu ana inhalatiile cu oala , ne bagam amandoua sub un cearsaf, trebuie sa stau cu mare grija sa nu se arde, atinga de oala, etc, plus ifosele ca,, aoleo, ce cald e, aoleo, nu-mi place cum miroase, etc,, si stau chircita acolo, si mereu ies cu picioarele amortite de abia ma misc.
9 ani de copilarie ....
- cmin
- Addicted member
adina am comandat online, imi vine maine
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|