Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-80
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34
buna fetelor,
la noi la fel cu Dami, mai ou imi zice ca face cum vrea el nu cum vreau eu astept sa treaca, dar sunt la pamant cu nervi
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
katey subscriu in totalitate
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
eu nu am putut sa accesez forumul vreo cateva ore, imi aparea site inexistent:(
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata
si eu tot pe la 35, cred. nu-mi amintesc exact dar stiu ca tocmai nascuse rux prematur si m-am straduit sa le am gata mai din timp, pentru orice eventualitate.
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- adrriana
- Full member
- Inregistrat: 2009-01-28
maje , cred ca sunt etape care ajuta copiii sa se maturizeze ,din cand in cand au nevoie sa testeze limitele si reactia parintilor ii ajuta pe ei sa-si formeze caracterul ;
de ex la noi ,de multe ori imi dau seama ca nu folosesc cele mai bune metode si ca nu reusesc sa-i dau educatia pe care credeam ca sunt capabila s-o dau copilul meu inainte sa fiu mama ,eu am impresia ca nu am autoritate in fata ei ,ridicatul tonului nu-i produce nici un efect , dac-o intreb daca vrea s-o pedepsesc (o trimit in camera ei sa se linisteasca ) ,zambeste si zice -"da" cu o privire provocatoare ... ce-o impresioneaza pe ea e sa-i spun ca ma supar pe ea ,ii zic ca inumar pana la trei si daca nu ma asculta o sa ma supar si vad ca asa merge , ... o afecteaza daca ii zic asta dar n-as vrea sa fie un santaj afectiv !
cand trec copiii prin faze de-astea de rebeliune ,noi ca parinti avem impresia ca am gresit totul ...de fapt nu e chiar asa ,daca ramai constant in ceea ce ti-ai propus vizavi de educatia lor ,la un moment dat se vad si rezultatele !
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Camysh, eu am nascut la 40 sapt si mi-am facut bagajul de la 38. am spalat trei hainute ca sa fie acolo si perestul le-am mai spalat acasa, dupa ce am venit cu bb. Am stat in spital numai 12 ore asa ca de asta nu m-am agitat prea tare.
Maje, Carol a mea nu a facut multe episoade de rebeliune cand era mica (2-3 ani). A mai splans, s-a trantit pe jos dar rar si atunci o puneam in mijlocul covorului si o lasam sa isi revina. Am mai si strigat la ea ca sunt om si nu piatra si mai bine ii arat cum sunt cu adevarat decat sa ma prefac calma si sa ma simta altfel. Insa la 4 ani si ceva a fost crunt. Alternau episoadele de "sefie" cu cele in care era un inger; a fost crunt pentru mine pentru ca nu ma mai putem controla, efectiv si am mai strigat la ea. Mi-au zis multi ca la 5 ani se linisteste si asa si este. Deci, pe la 5 ani, se schimba foaia, sunt mult mai linistiti, mai maturi...asta daca nu ii lasi singuri cu tati acasa si ii gasesti la X box pe amandoi --au jucat un joc intreg. Am zis ca ii scalpez pe amandoi. Nu numai ca au stat flamanzi, dar nici nu au auzit telefoanele, nu au raspuns la usa ca nu au auzit cand a sunat vecina pe caer am trimis-o disperata fiind ca nu dadeam de ei...
Ultima oara a fost editat de flowerpot (2015-01-05 16:07:58)
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- adrriana
- Full member
- Inregistrat: 2009-01-28
Flow , sau a "uitat"-o la desene animate , sau dezbracata, sau i-a dat ciocolata inainte de masa sau sau sau ....seria e lunga,nu ? credeam ca numai la noi in casa se intampla !
ce zici tu cu "sefia" am eu acum si e crunt, ,nu mi-am imaginat niciodata ce autoritate innascuta ,daca pot sa-i zic asa ,poate avea un copil atunci cand vrea ! soacramea ii zice "marie j'ordone" iar tatal meu n-o scoate din angela merkel
Ultima oara a fost editat de adrriana (2015-01-05 16:39:38)
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- ginutza
- Hero member
buna fetelor,
flow exact cum ai descris asa este si D, doar ca la el episoadele de ingeras sunt mai rare dar azi, cand vb la telefon, l-am intrebat ceva si mi-a raspuns prin semne, dupa ce am terminat de vorbit mi-a zis ca nu ma intrerupt ca vorbeam la telefon, asta dupa ce ma chinui de ceva vreme sa inteleaga ca trebuie sa astepte si sa nu intrerupa pe cineva cand vorbeste, ca fix cand vorbeam cu cineva atunci venea si el cu fel si fel de chestii sa vorbeasca cu mine si era extrem de insistent si galagios
hm, pana face D 5 ani mai are un pic, dar ce ma fac eu cu C? ca imbatranesc pana face ea 5, deja are o personalitate dc o cert se suparaa, daca ii explic ceva cu calm se supara, daca imi cere bomboane , trebuie sa ma gandesc cum formulez ca sa nu se supere si lista este lunga
intrebare, nu reusesc sa o fac sa renunte la desene, tv-ul meu merge pe desene non-stop si daca il opresc, ii dau drumul si gasesc singuri postul
azi au fost reduceri la lidl
- gargarita
- Moderator
pus telecomanda intr-un loc inaccesibil lor?
- ginutza
- Hero member
garga, au invatat sa schimbe de la receiver, butoneaza pana ajung acolo
- gargarita
- Moderator
moaaaa.... )
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Hello
Ginuta.. parca ii vad pe ai mei. D e cu inițiativă si A. Face ce zice el. Fac echipa buna. Greu cu copii ăștia..A are un an si 7luni si daca nu i convine ceva c?nd ii atrag atenția sau o mai cert,imi da peste fata. ?mi da peste fata si așa fara motiv.dar stiu de unde a ?nvatat,a văzut. Are o personalitate at?t de puternica incat daca nu i faci pe plac cu ce vrea ea,intr un lucru care care ori e periculos ori pur si simplu nu se poate,tipa nu urla,tipa ca si cum ar fi chinuita timp de 40-50 de minute fara ?ntrerupere si vrea sa stea pe jos.daca ?ncerc sa o ridic sau sa i zic ceva ?ncepe mai rău. O data chiar ma g?ndeam sa chem salvarea ca nu mai stiam ce sa fac..am zis ca nu se mai oprește..groaznic. Noi am fost răciți am intrat in noul an cum nu se poate mai bine..david cu puroi in gat de 4zile a stat numai cu febra ziua nu scădea sub 39 dec?t cu novocalmin si noaptea 40 ..cu ?mpachetări si supozitoare,nurofen.augmentinul nu si mai facea efectul at?t de puternic a fost streptococul care l a luat.am chemat salvarea si i a dat klacid,altfel il trecea pe injecții. Acum elimina puroiul nu mai are febra deloc..dar e la păm?nt a slăbit groaznic si nu vrea sa măn?nce nimic.e de ?nțeles dar totuși ii dau si antibioticul puternic. Niciodata n a fost bolnav at?t de rău.
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|