|
Nu esti logat.
Pilulele contraceptive- timp de eficienta#1 2014-12-07 10:00:43
Pilulele contraceptive- timp de eficientaBuna! Am 20 de ani si de curand mi.am inceput viata sexuala cu iubitul meu. Avand un ovar polichistic, medicul ginecolog mi-a prescris anticonceptionale, si ocazia aceasta m.am bucurat cu iubitul meu de o seara frumoasa impreuna. Problema este am inteles din diverse surse ca pastilele isi fac efectul sigur dupa o saptamana, timp in care trebuie sa ne protejam cu alte metode contraceptive. Contactul sexual a avut loc insa la numai 3 zile de administrare (corecta) a pilulelor. Este posibil sa fi ramas insarcinata? Este nevoie de pilula de a doua zi (in conditiile in care nu au trecut inca 72 de ore de la contact)? Offline #2 2014-12-07 10:06:07
Re: Pilulele contraceptive- timp de eficientanu ai inceput pastilele din prima zi de menstruatie ? daca nu, esti protejata abia dupa 7 zile Offline #3 2014-12-07 10:10:06
Re: Pilulele contraceptive- timp de eficientaLe-am inceput in ultima zi de sangerare, adica a5a zi asa cum mi-a recomandat medicul Offline #4 2014-12-07 10:20:55
Re: Pilulele contraceptive- timp de eficientaof, pai si nu ti-a zis de cand esti protejata ? in cazul asta asa e, esti protejata abia dupa 7 zile, deci e un risc de sarcina Offline #5 2014-12-07 10:30:02
Re: Pilulele contraceptive- timp de eficientaNu mi-a spus nimic, din pacate..Totusi, pilulele administrate anterior sunt degeaba? am inteles ca din prima pana la a5a zi de menstruatie pot fi luate pilulele fara nici un risc dupa aceea, iar acum sunt destul de confuza Offline Publicitateloading...
#6 2014-12-07 10:32:00
Re: Pilulele contraceptive- timp de eficientaPilulele trebuie luate incepand cu prima zi de menstra pentru a fi protejata de atunci, adica de la prima pilula, in caz contrar protectia se instaleaza dupa pilula nr 7 . Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2014-12-07 10:32:46
Re: Pilulele contraceptive- timp de eficientaabia dupa 7 pastile se instaureaza protectia, deci da, sunt cam degeaba... acum ce sa mai zic, nu e foarte mare riscul, dar daca vrei sa fii sigura ia pastila de a 2a zi Offline #8 2014-12-07 10:34:01
Re: Pilulele contraceptive- timp de eficientaOkay, multumesc frumos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|