homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gemoderivatele vs AC pentru inlaturarea chisturilor?

#1 2014-12-08 20:19:40

kemy
New member
Inregistrat: 2013-02-25

Gemoderivatele vs AC pentru inlaturarea chisturilor?

am fost diagnosticata cu ovare polichistice iar medicul ginecolog mi-a recomandat sa iau anticonceptionale pentru a scapa de aceasta problema insa am avut o retinere...deoarece eu tot luasem Ac si nu mi-au trecut si renuntasem la ele. Le tot luan de ani de zile, ma gandeam ca nici nu tb sa am O.P.  M-am decis sa renunt la ele deoarece as dori sa ma pregatesc pentru o eventuala sarcina... Am auzit de la o ruda apropiata ce lucreaa in domeniul farmaceutic fapul ca exista aceste gemoderivate, produse naturale, ce ar putea repara problema ovarelor polichistice, bine?nțeles tratamentul fiind de lunga durata si respectat intocmai dupa prescriptie.
mentionez ca de o luna de zile urmez tratamentul cu mladite de zmeur si coacăz negru iar primul cm dupa aceasta luna a fost mult mai normal decat de obicei, in sensul ca, de regula venea in cantitati mici, de culoare maro iar acum culoarea a devenit rosie si cantitatea a crescut putin.
acum am probleme cu tenul, mai exact cu sebumul si puntele negre.. credeți ca gemoderivatele au un rol in aparitia ?osurilor,pustulelor?

Ultima oara a fost editat de kemy (2014-12-09 11:42:14)

#2 2014-12-10 18:33:24

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Re: Gemoderivatele vs AC pentru inlaturarea chisturilor?

am auzit si eu de persoane care au folosit acest tratament de care zici tu insa niciuna nu a avut probleme cu tenul. ai facut totusi analize hormonale?

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#3 2014-12-12 19:55:43

kemy
New member
Inregistrat: 2013-02-25

Nu am facut nicio  analiza, nu stiu ce analize tb

#4 2014-12-14 20:20:20

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

tu trebuie sa gasesti cauza probelemelor cu tenul: alimentatie proasta (grasimi, prajeli, chimicale in general) prea multe toxine in corp sau probleme hormonale.

Pentru a cauta eventualele probleme hormonale trebuie sa mergi la un endocrinolog care iti va da sa faci un set de analize hormonale in urma carora va da un diagnostic. e posibil ca pastilele alea sa te fi dereglat pe alte parti (chiar daca sunt naturiste, nu se iau asa oricum ci dupa un consult si niste analize).

Deasemenea trebuie sa revizuiesti alimentatia (fara grasimi si prajeli, multe sucuri naturale mai ales citrice)

Si tot cu un medic (eventual nutritionist), in cazul in care nu sunt probleme de natura hormonala trebuie sa stabilesti o eventuala cura de detoxifiere.

Prietena mea cea mai buna a avut pb cu cosurile si punctele negre si pana la urma a descoperit cauza (era de la prea multe toxine in corp lucra in mediu nu tocmai ok, fiind chimist - a luat niste preparate de detoxifiere pt colon, ficat si rinichi si au trecut apoi de la sine)

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.