|
Nu esti logat.
Scurgeri maronii , de o luna !#1 2015-01-12 12:26:22
Scurgeri maronii , de o luna !Buna! Iau anticonceptionale din luna mai 2014 . In luna august am facut pauza pentru un consult ginecologic si mi s-a spus sa continui cu Karissa din sptembrie . CM mi-a venit normal ....pana in luna noiembrie am luat anticonceptionalele iar decembrie am facut o pauza . Pe 18 , inainte cu 5 zile de cand trebuia sa imi vina CM , am inceput sa sangerez , deci am inceput un nou blister crezand ca mi-a venit mai devreme ... insa dupa 2 zile de sangerare am inceput sa am scurgeri maron-inchis , care nici pana azi , 12 ianuarie nu au trecut , deci de o luna tot curge . E foarte inconfortabil , o sa merg la un consult ginecologic cat de curand voi putea ... dar pana atunci , despre ce credeti ca ar putea fi vorba ? Infectie , dereglare hormonala , rana pe col ...? Sunt foarte ingrijorata ! Offline #2 2015-01-12 12:33:43
Re: Scurgeri maronii , de o luna !este spotting, un efect secundar care apare in primele luni de administrare a AC Offline #3 2015-01-12 13:02:44
Re: Scurgeri maronii , de o luna !Dar totusi .... o luna sa am scurgeri maro zilnice , si dureri de burta ? Ultima oara a fost editat de RDC (2015-01-12 13:03:50) Offline #4 2015-01-12 13:03:16
Re: Scurgeri maronii , de o luna !inteleg, dar 100% asta e Offline #5 2015-01-12 13:05:14
Re: Scurgeri maronii , de o luna !Sper din tot sufletul sa ai dreptate . Mutumesc pentru raspuns ! Offline Publicitateloading...
#6 2015-04-17 20:31:12
Re: Scurgeri maronii , de o luna !Buna. Din decembrie am reinceput karissa. In 10 si 11 am avut o activitate sexuala mai intensa decat de obicei. De luni sau marti au inceput niste secretii maronii. Cam odata pe zi, atat doat cat imi pateaza chilotul. Ma mai atentioneaza putin si ovarele de atunc, mici intepaturi. Ce ar putea fi? Nu am mai avut problema asta mai ales ca AC le iau deja de 4 luni. In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline #7 2015-04-18 19:06:38
Re: Scurgeri maronii , de o luna !este sppotting, chiar daca iei ac de 4 luni poate sa apara Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|