Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-69
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35
Sa-l laud un pic pe Stefan De ceva timp reuseste sa scrie. Repeta cuvantul cu voce tare ca sa auda ce litera urmeaza. Si reuseste sa-l scrie,asa cum aude el, cu l in loc de r, cu b in loc de v cu dificultati la ghe, ghi, ce, ci etc. Dar scrie. De citit nu-i iesea. Citea literele individual dar nu reusea deloc sa le lege. Azi a reusit, a citit doua cuvinte lungi desi erau scrise cu minuscule.
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
cmin, multa sanatate! garga, felicitari!
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
multumesc grargarita.imi sunt de mare folos listele voastre si felicitari stefanel!!!
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Passuc ti-am zis si pe FB ca mi-e rau! Asta dupa ce te-am vazut...ce exercitii faci, cum le faci, cat timp...ai instructor? Da-mi sperante ca pot sa dau jos surplusul de la picioare (genunchi in sus) ca acolo se depune cel mai tare!
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
flower, stai linistita cu numele testului. eram curioasa din ce proba a reiesit sexul copilului. nu stiam ca se reflecta in sangele mamei.
cmin, poate sa faca febra si fara nici un simptom vizibil. baiatul meu a avut 39.6 la prima viroza si nici un alt simptom. daca e virus, corpul lupta cu el si febra poate sa creasca mult. legat de antibiotic, fa-i hemoleucograma sa vezi daca e nevoie de el. daca e virala boala si gatul nu s-a suprainfectat, nu e nevoie de antibiotic.
maje, la noi s-au ameliorat polipii dupa cateva zile de zyrtec. apoi au trecut de la sine in decurs de cateva saptamani. incearca si ulei esential de eucalipt - vreo 3 picaturi puse pe o batistuta in camera unde doarme. de ce "din fericire" doar pui? eu ma tem cel mai tare de pui, ca cel din comert e cu hormoni de crestere. bine, si celelalte carnuri au antibiotice si alte tampenii de prin furajele cu care sunt hranite animalele . bine ar fi sa existe gradinite bio...
imi sunt si mie utile listele cu intrebari pt gradinite. m-am hotarat sa incercam si noi cresa .
garga, spune-mi te rog de ce te-ai gandit la intrebarile acestea si eventual ce ti s-a raspuns: -cum se procedeaza in cazul aniversarilor? -se obisnuieste sa se uneasca grupele? cand? - cat se joaca joaca liber si cat structurat? -programul de somn este obligatoriu? -cum se face disciplinarea ( se foloseste sistemul de rocompense/ pedepse etc) multumesc!
- flowerpot
- Insomniac member
Se poate determina prin sange sexul bb inca de la 7 saptamani (acum ama aflat si eu treaba asta tot cautatnd pe net dupa numele acelui test), Anca. Are acuratete mare, de 98%, deci nu mai am nicio sansa sa am fata:). Poate urmatorul copil...
Maje si noi tot cu ulei de eucalipt am scapat; am pus intr-o cuva de la un umidificator si se raspandea miroosul in camera sau dadeam picaturi pe covor. Cel mai bine dormea si doarme cand este mult mai racoare in camera si se simte esenta de la eucalipt.
La multi ani pentru 8Martie, mamici! Sa petreceti frumos! Si spor la mucenici-eala .
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Neata
Ce tare garga...felicitari pt stef
multumesc de raspunsuri. El o duce cu febra de o saptamana jumate (cu mici pauze) si sub tratament... nu stiu ce sa mai zic... s au inmultit mucii destul de mult ... azi s a trezit fara febra dar azi noapte la 12 avea un 38... macar numai face sub nurofen... la panadol nu prea raspunde de data asta... greu de tot... i am dat klacidul de ieri cand am vazut ca tot asa nu i scade sub antitermic... sunt aproape 2 saptamani de febra...totusi.... asa imi vine sa nu l mai duc la gradi...
- gargarita
- Moderator
'neata
La multi ani, mamici!
- flowerpot
- Insomniac member
La multi ani, doamnelor! Am primit de la C. o "felicitare" desentata de ea: un clown cu multe mingii si cu mesajul: happy clown day, mom!
Garga ma bucur ca Stef s-a apucat de scris; este un pas urias pentru varsta lui. Cat despre citit: ai vazut ca sunt leveled books (sau carti pe nivele de varsta) si in limba romana? Sau aplici metoda ca in engleza cu sight words, cele mai importante cuvinte (si cele ft folosite) le scrii pe cartoane si i le zici mereu.
C. a inceput sa citeasca usor si in limba romana desi nu o vorbeste. A prins cum se citeste, ca folosim numai sunetele (din engl) si incepe, incet incet desi eu nu insist. A auzit undeva, pe net, expresia: p...masii. Cum din toat alimba romana o retine numai pe asta. Ma intreaba ce inseamna, i-am zis eu ceva in legea mea, i-am zis si ca este injuratura. A repetat-o nonstop un timp. Apoi, a uitat. Aseara repara ceva si o auz: pizza masii! Deci ramanem la pizza
- flowerpot
- Insomniac member
Annabel, eu nu m-am mai gandit la varsta. Am pus si cand era mica, avea 1 an si cand era mare. Mi-am luat de pe Amazon o cutie cu uleiuri esentiale si le folosesc continuu acum. DE ex, cand spal pe jos, pun in apa in care clatesc mopul si ulei de lamaie ca sa miroase frumos prin casa. Important este sa nu atinga pielea copilului direct ca arde un pic. Si cand era C mica dar si acum i-am facut baie cu sare epson (1 data/sapt) si 3-5 picaturi de ulei fie de levantica, fie de eucalipt sau de brad. Sa o mai desfunde la nasuc. Pana acum 2 saptamani copilul meu a refuzat sa sufle nasul, deci la no ichinul a fost mai mare.
Cat despre cat de avanasati sunt cei de aici...100% sunt avansati in privinta testelor genetice si de placenta. adica iti fac de-a teste de te innebunesc, ultimele de pe piata. Si la prematuri, stiu ca au sectii foarte bine ultilate pt asa ceva. Insa daca ai sangerari in sarcina sau alte din astea te lasa asa. Ca sa iti dea progesteron sau ce mai iau fetele din tara sa sustina sarcina TU trebuie sa ceri si dureaza trei zile pana cand il aduc la farmacie pentru tine. Am aflat si eu aceste lucruri recent. De asta cand eram insarcinata cu Carol si aveam sangerari ma lasau asa, sa isi faca natura treaba. Puteau sa imi dea utro sau ce se mai da in astfel de conditii, dar nu dau. TE mai si intreaba daca esti sigur ca vrei sa tii sarcina. Deci 2 chestii bune dar o mie aiurea. Nu stiu cume ste la voi, dar eu prefer sistemul din Romania; iti explica medicul ce se intampla,iti da de toate sa te ajute in sarcina, sa te sustina si mental...este mult mai bine pentru viitoarea mama.
- samy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-10-30
la multi ani, mamici! voua si tuturor!!!pupici!
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Mamici la multi ani si multa sanatate!
Garga felicitari lui Stefan!
Flower, felicitari pentru baietel! Nu trebuie sa faci nimic ca sa ii cresti apropiati, vine totul de la sine, daca lasi lucrurile sa decurga normal si detasat. Eu nu am facut nimic special, in afara ca i-am cumarat lui Y niste masinute din partea lui I cand am venit de la spital. In rest.... L-am lasat langa ea. Atat. Cand a vrut, cum a vrut. O singura limita am avut, ii poate face orice daca nu plange si nu e periculos. Il las inclusiv sa o ia singur in brate(supravegheat, bineinteles). Tot ce pot sa iti zic este ca e viata lui, totul universul lui se invarte in jurul ei. Si iti spun sincer, ca nu m-am asteptat sa fie asa.
Noi nu ne prea laudam, am dormit pe la spital, yannick s-a sufocat iar de data asta putea iesi urat de tot, ca noroc ca ne-a prins treji.. Si nu a avut nici macar un semn in timpul zilei care sa indice ca a facut sau va face laringita. Are manutele sparte toate el se sufoca si asistentele nu reuseau sa ii faca cortizonul de cat de tare se zbatea. Il vedeam cum se invineteste incet incet si ele nu-i puteau baga in vene cortizonul ala. Groaznic a fost. Dupa 5 fiole de hemisuccinat, la 2 ore se sufoca iar Nu inteleg ce se intampla de face laringita atat de repede
Viata mea, desprinsa din povesti
- gargarita
- Moderator
Deno sanatate multa!
Flow, n-am aplicat nicio metoda, nici macar nu l-am incurajat. e el obsedat de litere, intr-un mod nefunctional mai degraba... citeste si repeta literele individual. de foarte putine ori a incercat sa le alature ca sa scrie sau ca sa le citeasca. eu am bifat reusita dar nu are interes sa practice cititul si scrisul deocamdata. sper sa vina intre timp, mai avem timp ca nu ma grabesc cu scoala. In aba se folosesc cartonase cu imaginea si cuvantul scris in partea de jos intr-o prima faza, apoi trebuie sa faca asocieri intre cartonasul doar cu imaginea si cartonasul doar cu scrisul. am vazut ca sunt carti, chiar am cumparat unele dragute cu multe imagini si putin text, scris cu majuscule. Exista si pentru copiii care invata sa citeasca si pentru cei care abia au invatat si au nevoie de font mare, text simplu... nu foarte multe dar am vazut cate ceva. Stefan tot nu se omoara dupa carti. I-am mai pus cateva pe telefon, e o aplicatie de la Vodafone (parca?) si i-au placut alea.
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
La mutli ani mamici!
Deno, groaznic ce povestesti, insanatosire grabnica!
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
La multi ani, fetelor! Sa traim o mie de ani!
Anca, nu m.am exprimat eu bine, in ideea ca din fericire nu ii da porc, asta era frica mea, ca, intr.adevar e mai nociva cea de pui decat cea de vita.
Multumesc de raspuns, Anca si Flow! O sa.i dau Zyrtec, sa vedem cum i.o fi, dar il am deschis din decembrie...mai e bun, isi mai face efectul?
Anna, parca dupa 1 an e indicat. Eu ii pun pe paturica de pe patut 2 picaturi atunci cand se culca, insa de menta. Nu m.am gandit sa degaj si in camera mirosul
Deno sanatate multa!
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
vai deno, multa sanatate! garga, de unde ai cumparat cartile cu multe imagini si putin text
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|