|
Nu esti logat.
Milligest dereglari hormonale?#1 2015-01-24 12:29:07
milligest dereglari hormonale?Buna .am si eu o nelamurire ,iau milligest(trifazice)de 1an recomandate de medic dupa o nastere .dar am o problema , in mod normal imi vine menstruatia luni si ma tine pana vineri ,dar de cateva luni imi vine luni si joi se opreste de tot si imi vine din nou vineri.dar luna aceasta mi sa oprit joi si mi-a venit iar sambata.(de vineri am inceput sa iau un nou blister.) Nu stiu ce sa fac .sa le iau in continuare sau sa le schimb.dereglarile hormonale sunt oare de la ele? Offline #2 2015-01-27 22:25:48
Re: milligest dereglari hormonale?ia in continuare pastilele si gaseste-ti timp sa faci o vizita la un medic de planning. este timpul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|