|
Nu esti logat.
Analize si leucocite, o parere va rog#1 2015-02-04 18:16:35
Analize si leucocite, o parere va rogBuna fetelor. Am facut la doua laboratoare diferite (synevo si inca unul, singurele in care mai am incredere) analiza de secretie vaginala (cultura si lama), respective o urocultura si biochimie urinara. Offline #2 2015-02-04 19:21:10
Re: Analize si leucocite, o parere va rogMie absolut intotdeauna mi-au iesit leucocite frecvente sau relativ frecvente in lipsa vreunei infectii. Presupun ca ar fi normal sa existe, acolo nefiind un mediu steril ci un mediu in care exista oarece lupta intre lighioane benefice si lighioane mai putin benefice. Acum nu stiu cum o fi dar nu cred ca ai motive de ingrijorare; mie mi se par niste rezultate foarte bune. Offline #3 2015-02-04 19:40:57
Re: Analize si leucocite, o parere va rogAm avut un istoric minunat in ultima vreme cu analizele [scapam de una, dadeam de alta], sunt in al 9lea cer acum ca am analiza asta atat de buna si vreau sa fiu sigura ca e bina inainte sa sar in sus. Aici (http://forum.anticonceptionale.ro/t4156 … nate-.html) e mica poveste, daca vrea cineva sa imi dea o parere si acolo. Offline #4 2015-02-04 20:24:41
Re: Analize si leucocite, o parere va rogIncearca sa nu-ti mai imprastii povestea pe la mai multe topicuri, te rog, E mai usor de urmarit daca scrii intr-un singur loc. Offline #5 2020-01-17 11:19:27
Re: Analize si leucocite, o parere va rogBuna ,as dori si eu o interpretare a secretiei vaginala pana ajung la medic . CELULE EPITELIALE POLIGONALE-RELATIV FRECVENTE , CELULE EPITELIALE ROTUNDE -rare, CELULE DE TIP CLUE CELLS-absente ,LEUCOCITE PMN-relativ frecvente ,ERITROCITE-absente, FLORA MICROBIANA -relativ frecvenți lactobacili rari coci Gram.pozitiv, LEVURI -absent ,TRICHOMONAS VAGINALIS - Nu se observa. Multumesc Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|