|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele si alimente grase#1 2015-02-16 20:19:49
Anticonceptionalele si alimente graseBuna seara. Am si eu o nelamurire. Cand am fost la planning pentru pastile , doctora mi-a spus sa nu mananc alimente grase sau mancare grasa ceva de genul. Nu a intrat in detalii. Am cautat pe net si n-am gasit nicaieri ca ar trebui evitate alimentele grase. Si ce inseamna ''gras''? cat e voie daca asa e? S care ar fi motivul ? scad protectia sau e pentru a evita ceva reactii adverse? Offline #2 2015-02-17 16:42:56
Re: Anticonceptionalele si alimente grasealimentele grase nu scad protectia insa iti pot creste coleterolul sau poate apare sindromul ficatului gras ... ideea e sa nu exagerezi adica sa nu mananci slanina, ceafa de porc, scaricica, ciloan non stop ... Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #3 2015-02-17 18:03:07
Re: Anticonceptionalele si alimente graseMultumesc pentru raspuns. Acum am dat peste alta problema. In seara asta trebuie sa iau ultima pastila, dar surpriza : mi-a venit menstruatia. Stiu ca n-ar trebui sa vina inainte sa termini pastilele. Sunt la prima folie, iar de luat anticonceptionale , n-am mai luat de vreo 3 ani cred. Ar trebui sa ma ingrijorez? Sa mai iau ultima pastila ? Offline #4 2015-02-17 21:59:10
Re: Anticonceptionalele si alimente graseia ultima pastila Offline #5 2015-02-23 17:33:23
Re: Anticonceptionalele si alimente graseRevin cu o ''problema'' noua . Dupa 2 zile mi s-a oprit ciclul. Oricum am auzit ca de la pastile se reduce cantitatea, dar de obicei ma tinea 5 zile. 2-3 zile curgea mai mult, ultimile doua aproape deloc. De sarcina ma gandesc ca nu se pune problema:am luat toate pastilele corect, n-am facut tratament cu antibiotice, n-am vomat , n-am avut scaune moi si totusi de ce s-a oprit asa repede? Doar o zi a curs normal. Sa fie tot din cauza pastileleor pana se invata organismul ? Offline Publicitateloading...
#6 2015-02-23 17:37:07
Re: Anticonceptionalele si alimente grasee normal cand iei AC, nu e nicio problema Offline #7 2015-02-23 17:46:41
Re: Anticonceptionalele si alimente graseMultumesc pentru raspuns. M-am mai linistit. Offline #8 2015-02-24 23:15:31
Re: Anticonceptionalele si alimente graseMaine trebuie sa incep a doua folie. La prima folie luam pastiluta la ora 7 seara. Ar trebui sa iau si acum tot la 7 sau nu conteaza,pot sa schimb ora? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|