homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

As putea fi ?nsărcinată ???

#1 2015-03-12 21:39:26

georgy gya
Membru
Inregistrat: 2015-03-12

As putea fi ?nsărcinată ???

buna fetelor,numele meu este Georgiana si sunt noua pe forum,astazi m-am inregistrat dar va citesc postarile de cateva luni... povestea mea incepe asa,de aproximativ 4 luni eu si sotul meu nu ne mai protejam in speranta de a concepe un bebe,de 2 luni imi monitorizez temperatura bazala sa aflu ziua ovulatiei.. am un ciclu ceas de 27 de zile in a 28-a zi imi vine tot timpul regulat de ani de zile,ma tine aprox 3 zile...ultimul ciclu l-am avut in 10,11,12 februarie,ziua ovulatie find a 13 zi masurata cu temperatura bazala a fost in 22 .02 ,binenteles am prestat la maxim,urmatoarea menstruatie trebuia sa-mi vina in 9.03.2015 dar nu a venit.... o alta chestie care ma pune pe ganduri este ca in 5 martie am facut o interventie de atroscopie la genunchi,cu anestezie spinala,noaptea am observat pe hartia igienica un lichid rozaliu ,am crezut ca imi vine menstruatia dar era foarte putin,a ddoua zi la fel,am avut lichidu asta din 5 martie pana ieri 11 martie 5 zile,la inceput roz si treptat a ajuns ca un maro foarte deschis....niciodata nu m-am patat macar pe chilot,doar cand faceam pipi si ma stergeam aparea pe hartia igienica.....a 2 zi de intarziere a menstruatiei adica ieri,am facut un test,facut dupa amiaza pt ca nu mai aveam rabdare si mi-a iesit a 2 linie slab vizibila deabea o observi,,,dar este  majoreta   !!!ca si simptome am sani mariti si durerosi,usoare stari de greata,cateodata mi se pare ca ametesc si ma ia cu calduri asa parca as lesina,pofta de mancare nu prea am....acu ce sa cred,e din cauza operatiei sau chiar e posibil sa fiu insarcinata??? va rog mult dati-mi o parere ca sunt foarte stresata si ingrijorata caci chiar ne dorim un bebe....va multumesc anticipat

#2 2015-03-13 11:09:14

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: As putea fi ?nsărcinată ???

A doua liniuta oricat de slab vizibila indica sarcina.

Dar poti face beta si sa repeti la 48 de ore pentru a vedea daca sarcina evolueaza.

Felicitari si  goodluck mai departe !

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#3 2015-03-13 23:11:28

georgy gya
Membru
Inregistrat: 2015-03-12

Re: As putea fi ?nsărcinată ???

katey,astazi am refacut testul si a doua linie este clara....sunt insarcinata !!!!!maine dimineata ma duc sa fac hcg si dupaia sa imi fac programare la ginecolog....te pup

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.