|
Nu esti logat.
Posibila sarcina?!#1 2015-04-06 12:10:45
Posibila sarcina?!Buna fetelor!! Pe data de 25 feb am luat ultima pastila contraceptiva Blelara, iar pe 28 feb am avut menstruatia normala. Mentionez ca nu am luat folia intreaga de 21 pastile pentru ca aveam lipsa 4 pastile ... prin urmare si menstruatia a venit mai devreme tot cu 4 zile. Intre timp ne-am protejat pentru ca am vrut sa facem pauza dar din data de 25 martie am inceput sa nu ne mai protejam si nici menstruatia nu a venit. Tinand cont de ultima menstruatia ar fi trebuit sa vina pe 28 martie. Am facut cateva teste de sarcina, ultimul chiar vineri - 3.04.2015, si au fost negative. Programare la ginecolog am abia pe 15.04. Intrebarea mea este in cat timp se instaleaza sarcina si daca pot fi insarcinata? (parca am ceva greturi de ieri-5.04 ) Multumesc! Ultima oara a fost editat de medeeathing (2015-04-08 11:47:42) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|