|
Nu esti logat.
Urgent - probleme la nivelul vaginului + dereglare hormonala#1 2015-04-15 21:42:42
Urgent - probleme la nivelul vaginului + dereglare hormonalaBuna, in urma unui contact sexual normal, apoi anal si iar normal, m am ales cu o infectie urinara si colpita micotica La ginecolog am fost abia dupa 13 zile crezand ca trece de la sine, nu a trecut. Am fost la dr, m a palpat, nu aveam nimic la ovare..doar la nivel de vagin. Mi a prescris Urisan Forte, si spalaturi cu Tantum Rosa, timp de 3 zile pana urma sa vina rezultatul analizelor. Ajungand acasa, cand sa ma spal cu tantum rosa, apa era cam calduta, apa normala ca pentru baie pt corp, deci nu fierbinte, si am facut spalaturile cu ea, simteam doar ca un val de caldura, ma spalam usor, doar cand apasam tare irigatorul simteAM ca ma frige la un moment dat asa ca nu faceam presiune. Ma rog m am spalat pana la urma cu cei 500 de ml de solutie de apa cu Tantum Rosa apoi a doua zi aveam o senzatie de arsura vaginala, am stat asa o zi, dupa care am mers la ginecolog, mi-a pus diagnosticul de colpita micotica si i am spus patania mea, a spus ca in 30 ani de cariera n a mai vazut asa ceva, si ca sunt copilaroasa, dupa ce ca am infectie ma mai si oparesc in vagin, l am intrebat speriata daca nu e rana, a zis ca nu, mucoasa e iritata si sa astept 2-3 zile sa fac tratamentul. Bine, am ajuns acasa, problema e ca mi a venit menstruatia, o data cu menstra, senzatia de arsura s a incheiat, Dar dupa ce a trecut menstruatia, adica dupa 7 zile, am resimtit o durere la nivelul colului uterin, si faptul ca sunt foarte uscata si labiile incretite. Si am inceput tratamentul, dupa 7 zile de menstruatie. Tratamentul consta in o spalatura cu apa si Tantum Rosa la inceput, 2 pastile Omicral pe zi timp de 3 zile, si 3 ovule Canesten, 1 pe seara, si la urma inca o spalatura cu solutie Tantum Rosa pt a curata totul. Dupa prima spalatura, am simtit o usoara senzatie de arsura care a durat 5 minute dupa care m am simtit mult mai bine, iar la ultimul ovul Canesten, am simtit ca intra fff greu din cauza ca sunt uscata, si dupa ce l am introdus m am simtit foarte iritata o ora doua, pana a inceput sa se topeasca. In rest a decurs ok tratamentul, mi-a ameliorat simptomele. Azi l am terminat, dar tot simt un disconfort la nivelul vaginului, labiile tot sunt incretite, si clitorisul un pic umflat, ma tem sa nu ma fi iritat cu ultimul ovul Canesten din cauza ca sunt foarte uscata, in plus de cand cu spalatura cu tantum rosa cu apa prea calda sunt dereglata hormonal. Slabesc, imi cade parul de pe cap, si e mai des si negru pe maini, fata e moale si pufoasa, buzele fff uscatei? Ce sunt toate astea? ce legatura are vaginul cu dereglarea hormonala? Daca nu o sa imi mai revin? ( Ultima oara a fost editat de alexandra5959 (2015-04-15 21:44:58) Offline #2 2015-04-20 09:10:55
Re: Urgent - probleme la nivelul vaginului + dereglare hormonalanu are nici o legatura tratamentul cu ceea ce numesti tu dereglare hormonala. de fapt, ceea ce descri tu nu e dereglare hormonala. e posibil sa fii mai palida deci cu pilea mai alba post mensteual si de asta sa ti se para ca parul e mai negru si tot asa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|