homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ginecolog bun in Iasi?

#1 2015-04-29 01:34:32

pink-choko
New member
Inregistrat: 2010-08-07

Ginecolog bun in Iasi?

Buna seara! Caut de ceva vreme un medic ginecolog bun din Iasi la care as putea merge la un consult, nu conteaza daca este barbat sau femeie. Am avut experiente neplacute cu ultimii doi la care am fost, sa spun ca limbajul lor a fost inadecvat e putin, iar problema persista chiar daca am urmat tratamentul exact cum a fost dat.
Imi puteti recomanda pe cineva? supa

Ştii că se zice că nu poţi trăi fără dragoste? Ei bine, oxigenul e şi mai important.

#2 2015-04-29 16:13:07

mentalsymphony
New member
Inregistrat: 2011-03-20

Re: Ginecolog bun in Iasi?

m-ar interesa si pe mine, daca stie cineva..

#3 2015-11-09 12:20:25

momox
New member
Inregistrat: 2012-02-10

Eu ma duc de doi ani la Policlinica pentru elevi si studenti la dr. Botezatu Iuliana Doina. Vorbeste foarte calm,are grija sa-ti faca papanicolau si analize de secretie, discuta despre contraceptie, iti repeta ca sa intelegi. Cand m-a urcat pe masa a fost foarte blanda si a vorbit despre tot ce palpa si ce facea. Policlinica e mai invechita, nu o sa arate ca un cabinet particular, dar mi s-a parut igienic, nu am luat nimic de pe acolo, in primavara ma duc iar la control.

Am mai fost la Dr. Ciuta Ema, a fost in regula dar a plecat ea de la policlinica privata la care mergeam si care era aproape de casa mea. Acum nu sunt sigura unde o gasesti, dar recomand.

#4 2015-11-09 14:21:17

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

momox, am fost si eu de 2 ori la dr Botezatu, din comoditate si pt ca nu stiam la cine altcineva sa ma duc. din pacate, dumneaei nu poate fi numita dr. baga cate 2 paciente odata in cabinet si vorbeste lucruri intime de fata cu acestea. de asemenea, cu orice problema ai merge, primesti acelasi tratament.
eu ultima oara am fost la dr Diaconu, la Providenta, si a fost ok

#5 2015-11-09 19:14:12

IoanaMonica
Full member
Inregistrat: 2014-10-05

Mai recomandati pe cineva? As avea si eu nevoie...
Inafara de Dr. Diaconu de la providenta, care cu mine s-a comportat urat, plus ca da tratamente dupa cum vrea domnia sa.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.